0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی خصوصیات حسی و عملکردی پنیر صبحانه فرآوری شده با زیتون
نویسندگان :
اهدا نوری زاده
1
علیرضا مهرگان نیکو
2
1- دانشگاه گیلان
2- دانشگاه گیلان
کلمات کلیدی :
ارزش تغذیه ای،پنیر فرآوری شده،زیتون،خواص آنتی اکسیدانی،فلانوئیدها
چکیده :
فرآوری پنیر صبحانه با زیتون بهعنوان یکی از محصولات نوین و جذاب در صنعت لبنیات، در سالهای اخیر توجه زیادی را در بازار مواد غذایی به خود جلب کرده است. پنیر صبحانه یکی از محصولات پرطرفدار لبنی است که بهطور معمول در صبحانهها مصرف میشود و به دلیل بافت نرم و طعم ملایم خود، برای طیف وسیعی از افراد مناسب است. در این راستا، افزودن زیتون به پنیر صبحانه نهتنها طعم و مزه جدیدی به محصول میبخشد، بلکه ویژگیهای تغذیهای آن را نیز ارتقا میدهد. زیتون بهعنوان یک ماده غذایی غنی از چربیهای غیر اشباع، آنتیاکسیدانها، فیبر، و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و ویتامین E شناخته میشود و میتواند به بهبود سلامت قلب و عروق، کاهش التهابات و پیشگیری از بیماریهای مزمن کمک کند. هدف از این مطالعه بررسی خصوصیات حسی، فیزیکوشیمیایی و تغذیه ای پنیر های فرآوری شده با زیتون در صنعت لبنیات می باشد. افزودن زیتون میتواند باعث بهبود بافت و ایجاد خاصیت کشسانی بیشتر در پنیر شود، که این ویژگی بهویژه در محصولات لبنی پختهشده و فرآوریشده اهمیت دارد. علاوه بر این، زیتون به دلیل خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی خود، میتواند به افزایش ماندگاری پنیر صبحانه کمک کرده و از فساد میکروبی آن جلوگیری کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعه برهمکنش برخی تیمارهای شیمیایی و سالیسیک اسید بر برخی پارامترهای رشدی در توده بادمجان قمی در مزرعه
صالح محمدی بیدشکی - سیدمحمدجواد آروین
تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر میزان جذب فسفر در کینوا تحت تاثیر تنش شوری
منیره ابویی - ناصر برومند - معصومه صالحی
Growth and Antioxidant Mechanisms of Seven Pistachio Interspecific Hybrid Rootstocks in Response to Water Stress
Mozhdeh Osku - Mahmoud Reza Roozban - Saadat Sarikhani - Mohammad Mehdi Arab - Ali Najafdoulabi - Kourosh Vahdati
کنترل واکنشهای قهوهای شدن آنزیمی در محصولات کشاورزی با استفاده از روش فراصوت
محمدرضا بذرافشان - ابوالفضل فدوی
اثر کاربرد ترکیبی کود دامی همراه با کود مرغی بر رشد و عملکرد سیبزمینی رقم بامبا در شرایط مزرعهای
اصغر مارزی زاده - صاحبعلی بلندنظر
شناسایی و بررسي عوامل مؤثر بر معیشت پایدار روستایی مبتنی بر نقش بوم گردشگری
لیلا معصومی - مصطفی کرباسیون - قاسم لیانی - سونیا سوری
اثر محلولپاشی سیلیکات پتاسیم و پتاسیم بر تراکم جمعیت پوره پسیل معمولی پسته (Agonoscena pistaciae)
حامد رجبی - محمدرضا حسنی - زهرا شیبانی - لیلا زارع
کپسوله کردن پروبیوتیکها با نانومواد
فاطمه قهرمانی - محمود توکلی - محمدامین میری - صدیقه سلیمانی فرد - سمیه نیک نیا
بررسی تغییرات کاربری اراضی رویشگاه زاکرس با استفاده از سنجش از راه دور
سوسن سلاجقه - حامد اسکندری دامنه - هادی اسکندری دامنه
ارزیابی سه روش مختلف تجربی (هارگریوز - تورگ - فائوپنمن مانتیث) و تخمین تبخیر و تعرق پتانسیل در ایستگاه سی سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد
غلامرضا علی پور مداب - ریحانه اسدی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2