0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر خشک‌کردن نارنگی کف‌پوشی‌شده با CMC و MPC در آون بر رنگ و ویتامین ث پودر تولیدی
شیما امیدی - زهرا رنجبری نسب - سمیه سنجری
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهره‌گیری از آن در بسته‌بندی مواد غذایی
ندا نریمانی - کوثر تقوی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
تاثیر پلاسمای رادیو فرکانسی بر روی قارچ فوزاریوم بذرگندم
امیراحسان وثوقی - فاطمه بهارلونژاد - محمدعلی محمدی
بررسی عوامل موثر بر توسعه گل و گیاهان زینتی (مطالعه موردی: شهرستان محلات استان مرکزی)
مستانه غنجی - زهرا خوشنودی فر - غلامرضا گودرزی
فناوری تکنیک‌های هسته‌ای در کشاورزی پایدار
بیژن کهراریان
مطالعه اثر هضم مشترک بی‌هوازی فضولات مرغی با باگاس نیشکر پیش‌فرآوری شده با هیدروژن پراکسید بر نرخ تولید بیوگاز
میلاد احمدیان - اسماعیل مهریار - حمید زیلویی
ریز جلبک اسپرولینا (Spirulina)؛ طلای سبز
سید مبین قنبری - سجاد صفری
بررسی و ارزیابی منابع تولید رادن و اثرات ناشی از آن بر محیط زیست و موجودات زنده
امیر قربانی - هاله قربانی - هادی قربانی
لیستریا مونوسیتوژنز در مواد غذایی
نسیم شاویسی - یاسر شهبازی
مکان‌یابی بهینه مناطق مستعد برای جمع‌آوری آب باران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) و روش (AHP)مطالعه موردی: استان سیستان و بلوچستان
سعید شجاعی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2