0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نانوریزپوشانی اسانسهای گیاهی، خواص و کاربرد آنها
نویسندگان :
کوثر دشتی سرمدی
1
محمدعلی نجفی
2
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
اسانس گیاهی،نانوالیاف،نانوکپسولاسیون،سلامتی
چکیده :
مرگ بسیاری از انسانها در اثر ابتلا به بیماریهای عفونی ناشی از باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک یکی از موضوعات نگران کننده و چالش مهم جهانی میباشد. مقاومت روزافزون باکتریها و همچنین تغییر مداوم الگوهای حساسیت این میکروارگانیسمها به آنتیبیوتیکهای مختلف سبب شده تا درمان بیماری عفونی ناشی از این باکتریها با مشکلاتی مواجه و باعث افزایش هزینه درمان این بیماریها شود. اسانسهای گیاهان که متشکل از ترپن، پروپانوئید و گروه فنولیک است، در بسیاری از موارد باعث مهار رشد میکروارگانیسمها میشوند. با وجود اثر ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی، محدودیتهایی در کاربرد عملی آنها به دلیل عطر شدید، واکنش پذیری بالا، آبگریزی و کاهش حلالیت وجود دارد. نانوالیافها دارای مورفولوژی و ترکیب یکنواخت، سطح بزرگ و تخلخل بالا هستند و اغلب برای محصور کردن ترکیبات زیست فعال و اسانسها استفاده میشوند. بنابراین یک استراتژی جدید برای از بین بردن محدودیتها، نانوریزپوشانی است. نانوریزپوشانی اسانسهای گیاهی یکی از استراتژیهای تحویل جدید و مبتکرانه است که اثر ضد میکروبی را از طریق بهبود پایداری، حلالیت و انتشار کنترل شده را افزایش میدهد و از فعل و انفعالات در برابر رطوبت، نور، اکسیژن و pH محافظت میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی انواع پلیمرها جهت استفاده در درون پوشانی مواد زیست فعال
اعظم دلاوری کاریزی - مجتبی کیخاصابر
تاثیر بیوچار هسته خرما و کود شیمیایی بر صفات رشدی گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
ریحانه حسنی پور - محدثه شمس الدین سعید
کارایی علفکشهای مختلف در کنترل سوروف (Echinochola cruss-galli L.) در روش خشکهکاری برنج
روح الله کاظمی راد - مهرو مجتبایی زمانی
وقوع همزمان تریکوفیتوز در یک گربه خانگی و سرپرست آن: یک گزارش موردی
محمدرضا تیربندپی - پارسا حیدری - امیرحسین مشرفی - سید محمد حسینی
مروری براثرات کودهای مورد استفاده در کشاورزی بر روی بارداری انسان
زهرا مطلبی ارباطان - حسین طایفی نصرآبادی
بهبود چقرمگی فیلمهای خوراکی سدیم کربوکسی متیل سلولز با استفاده از ترکیبات طبیعی غنی از امگا ۳
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
مروری بر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
سعیده امان الهی - سپیده خراسانی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
بهبود ویژگیهای انگور رقم تامپسون با کاربرد تیمار هورمون براسینواسترویید (Vitis vinifera L.)
حمیده محمدی - زهرا پاک کیش
سيستم تجزيه و تحليل خطر و نقاط کنترل بحراني در ایمنی فرآیند سرخکردن
حسن صباغی
کاربرد ترکیبات آلی فرّار گیاهی در مدیریت بیماریهای گیاهی: مروری بر چالشها و پتانسیلها
زهرا امجدی - فریده فرحبخش
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2