0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر بیوچار هسته خرما و کود شیمیایی بر صفات رشدی گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
نویسندگان :
ریحانه حسنی پور
1
محدثه شمس الدین سعید
2
1- مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، دانشگاه شهید باهنر کرمان.
2- مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، دانشگاه شهید باهنر کرمان.
کلمات کلیدی :
بیوچار،پیرولیز،ضایعات کشاورزی،ترسیب کربن
چکیده :
به منظور بررسی ویژگیهای رشدی گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L.) تحت تاثیر تیمارهای کودی، آزمایشی در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه شهید باهنر کرمان در سال 1403 به صورت دو فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد.تیمارها شامل: بیوچار هسته خرما (صفر و 1 درصد وزنی- وزنی) و کود شیمیایی NPK (50 %و 100 % بر اساس آنالیز خاک) بودند. صفات مورد بررسی طول اندام هوایی، طول ریشه، وزن خشک اندام هوایی، وزن خشک ریشه و بیوماس کل اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد که تیمار بیوچار بر طول اندام هوایی و طول ریشه تاثیر گذار است. همچنین اثر کود شیمیایی 50% بر طول اندام هوایی و طول ریشه معنی دار شد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر کاربردهای ترکیبات پریبیوتیک در صنایع غذایی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
Therapeutic Potential of Royal Jelly in Hepatitis B and Related Inflammatory Pathways
Ashraf Kariminik - Amin Reza Jamshidi
شناسائی گیاه هندوانۀ ابوجهل بهعنوان میزبان نگاهدارندۀ دو بگوموویروس مهم در استان فارس
نسیم بشارتی - جهانگیر حیدرنژاد - مریم اسماعیلی - حسین معصومی
مروری جامع بر فلزات سنگین: منابع، اثرات زیستمحیطی و انسانی، و روشهای نوین اصلاح با نگاهی به وضعیت ایران
فهیمه سبزواری - ندا کبیری
ویروس چروکیدگی قهوهای میوه گوجهفرنگی تهدید جدیدی برای مزارع گوجهفرنگی ارومیه
سیفالدین رحیم حسین مصلح - مینا راستگو
Vegetative and Yield Characteristics in New Prune Cultivars (P. cerasifera)
Maryam Tatari Varnousfaderani - Mohyeddin Pirkhezri
مطالعهی اثر محلولپاشی اسيد آمينه آرژینین بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دانهالهای پسته رقم بادامی ریز زرند تحت تنش سرما
حسین سجادیان
پرینت سهبعدی غذا: چه غذاهایی قابل چاپ هستند؟
مینا سالاری شهری
مدیریت و حفاظت از آب و خاک با کشاورزی صنعتی (هیدروپونیک)
سیده ندا موسوی - سعیده موسوی - سیده فاطمه موسوی
مروری بر تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر افزایش ماندگاری نان
عاطفه قورچی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2