0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی اثر جایگزینی کنجاله سویا با خوراک فضولات طیورغنی شده با لارو مگس در جیره برعملکردهای پرواری در بره های پرواری قره گل
نویسندگان :
مجید یعقوب زاده
1
سارا رجب زاده
2
محسن شیرمحمدی
3
فریبا فریور
4
1- دانشگاه گنبد کاووس
2- دانشگاه بیرجند
3- دانشگاه بیرجند
4- دانشگاه گنبد کاووس
کلمات کلیدی :
عملکرد پرواری،فضولات مرغ تخمگذار،گوسفند قره گل،لارو مگس
چکیده :
این پژوهش با هدف بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف فضولات طیور غنی شده با لارو مگس در جیره بر عملکرد پروار در برههای نر قرهگل در قالب طرح کاملآ تصادفی با 3 تیمار و 6 تکرار انجام شد. ترکیب شیمیایی جیرهها با روش ( AOAC, 2005 ) تعیین شد. پرواربندی با سه تیمار، شاهد فاقد لارو مگس و فضولات مرغ تخمگذار، جیره حاوی 10 درصد لارو مگس و جیره حاوی 20 درصد لارو مگس و فضولات بود. میزان پروتئین، چربی و خاکستر در فضولات ولارو مگس به ترتیب14/34 ،86/0 و 76/26 درصد ماده خشک بود. در هفته اول و دوم آزمایش پرواری میانگین افزایش وزن و مصرف خوراک بین تیمار ها یکسان بود (P> 0/05) (در 28 تا 48 روزگی افزایش وزن و افزایش وزن روزانه بره های تیمار 10 درصد فضولات طیورغنی شده با لارو مگس بیشتر از بره های تیمار 20 درصد و تیمار شاهد بود). در کل دوره پروار عملکرد بره هایی که با 10 درصد فضولات طیورغنی شده با لارو مگس تغذیه شده اند بهتر از گروه شاهد و گروه تغذیه شده با 20 درصد فضولات طیور غنی شده با لارو مگس بود. بر اساس نتایج حاصل از این پژوهش فضولات غنی شده با لارو مگس در تغذیه گوسفند موثر بود و می تواند جایگزین مناسبی برای مواد پروتئینی گران قیمت باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد کوانتوم داتهای کربن مبتنی بر منبع پایدار و تجدید پذیر برای بستهبندی مواد غذایی
علی ظفرمند - ایرج کریمی ثانی
نانوامولسیون عصاره گیاهی رازیانه روی صفات اسپرم قوچ در نگهداری درشرایط سرد
مریم محمدی - غلامعلی مقدم - بابک قاسمی پناهی - سید عباس رأفت
ارزیابی تنوع مورفولوژیکی صفات ریشهای اکوتیپهای گندم وحشی تحت شرایط تنش رطوبتی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی
بررسی خواص ضدسرطانی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گیاه پنیرک توسط آنزیم پپسین و فلاورزایم
رویا شهریاری سرحدی - علی نیازی - علی اکبر غلامی - محمدصادق تقی زاده
تغییرات اقلیمی و امنیت غذایی
علی فضل الهی
اثرات ریزجلبکها بر تولید و ترکیب شیر نشخوارکنندگان
زهرا جوکارریگآبادی - ارسلان برازنده - جمیل بهرامپور
کاربرد نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در توسعه فیلمهای خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
بررسی الگوی بیان ژن هیدروکسی استروئید دهیدروژناز (HSD) بااستفاده از آنالیز میکرواری هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
مروری بر کاربردهای ترکیبات پریبیوتیک در صنایع غذایی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
کاربرد قارچهای همزیست برای مقابله با تنش شوری در شیرین بیان
رستم یزدانی بیوکی - حسین کاری دولت آباد - محمدحسین بناکار - حسین بیرامی - امیر پرنیان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2