0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربردهای اینترنت اشیاء در کنترل هوشمند آبزیپروری
نویسندگان :
زینب کاظمی
1
مریم عبدالرحمانی
2
1- دانشگاه تهران
2- دانشگاه تهران
کلمات کلیدی :
آبزیپروری،اینترنت اشیاء،مدیریت فعالیتها
چکیده :
صنعت آبزیپروری به عنوان یکی از منابع اصلی تأمین غذای بشر، در پنج دهه گذشته رشد چشمگیری داشته و به تولید بیش از 80 میلیون تن در سال رسیده است. با افزایش جمعیت جهان و پیشبینی افزایش تقاضای غذا تا سال 2050، آبزیپروری به راهکاری اساسی برای کاهش فشار بر منابع طبیعی تبدیل شده است. در حال حاضر، این صنعت نیمی از تولیدات آبزیان را به خود اختصاص میدهد و پیشبینی میشود که تا سال 2030 بیش از 60% ماهیهای مصرفی انسان را تأمین کند. از فناوریهای نوین، اینترنت اشیاء (IoT) به عنوان ابزاری مؤثر در کشاورزی هوشمند به کار گرفته شده که منجر به کاهش تلفات و هزینههای مزرعه، بهینهسازی مصرف منابع و افزایش بهرهوری میگردد. این فناوری در تلاش است تا از طریق ارتباط میان دستگاهها و حسگرها، به مدیریت و کنترل بهینه فعالیتها در صنعت آبزیپروری کمک کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پتانسیل گرمایش جهانی و انتشار گازهای گلخانهای ناشی از تولید پنبه در سیستمهای کشاورزی شهرستان نیشابور
علی اکبر میرزائی - مهدی بابائیان - قربانعلی رسام
واکاوی آثار تغییر اقلیم بر دمای بیشینه¬ با تأکید بر پیامدهای آن بر کشاورزی و امنیت غذایی (مطالعه¬ی موردی: شهر سمنان)
رقیه ملکی مرشت - برومند صلاحی
ارزیابی انواع باکتری های افراطی پسند بر عملکرد ذرت و عناصر ریزمغذی تحت تنش شوری و قلیائیت خاک
مهرنوش اسکندری تربقان - غلامحسین خلیلی طربقه
عوامل موثر بر مرگ و میر در بزهای مورسیا –گرانادینا
محمد محسنی تکلو - مسعود اسدی فوزی - مرتضی مختاری
برآورد احتیاجات پروتئینی جوجههای شترمرغ ۱۰ تا ۴۰ روزه با استفاده از مدلسازی خط شکسته
غلامرضا زابلی
Lethal Effects of CO2 on the Greenhouse Whitefly
Arsalan Jamshidnia
بررسی تأثیر غلظتهای مختلف ملاتونین بر رنگیزههای گیاهی گل همیشه بهار در شرایط گلخانهای
بهار علینقی لنگری - وحیدرضا صفاری - علی اکبر مقصودی مود - صفورا سعادتی
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بررسی مزیتهای آرد سه واریته کینوا با نگاه به راهبردهای امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران
مسعود تقی زاده - حسام الدین آخوندزاده
اثر سلنیم بر کاهش پوکی در پسته (Pistacia vera L.) رقم اوحدی
صادق یافرهادیان - زهرا پاک کیش - سهیلا محمدرضاخانی
مدیریت تنش شوری در گیاه نعناع گریپفروتی: ارزیابی اثر کودهای شیمیایی پوششدار شده با نانوذرات کیتوزان بر ویژگیهای تغذیهای، بیوشیمیایی و عملکردی
محمد حقانی نیا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2