0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مزیت‌های استفاده از لامپ‌های ال‌ای‌دی در گلخانه‌ها و فضاهای سرپوشیده جهت تولید گیاهان
پریا دهخدایی - محمود اثنی عشری - مهدی رحیم ملک - داود عسگری
روش‌های تولید و کاربرد نانوذرات مس در بسته‌بندی مواد غذایی
صابر حیدرنژاد ماکویی - فرید عمیدی فضلی - ندا عمیدی فضلی
مروری بر بازیابی پایدار فسفر از پساب صنایع لبنی با استفاده از تبلور استروویت: رویکردی نوین در تولید کود زیستی
حسین کیانی - بهاره ابراهیمی تمندگانی - ملیکا امینی زاده
شناسایی 20 جنس نماتد انگل گیاهی از مزارع یونجه شهرستان سلسله استان لرستان
کورش عزیزی - سجاد کریمی نسب - عاطفه دریکوند
پرینت سه‌بعدی غذا: چه غذاهایی قابل چاپ هستند؟
مینا سالاری شهری
Synthesis of Binary CdS/g-C₃N₄ Composite and Investigation of its Photocatalytic Activity for the Reduction of Cr(VI) Toward Environmental Protection
Amirhossein Mirmohamadi - Shabnam Sohrabnezhad - Rozita Foulady-Dehaghi
مروری بر کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (به ویژه آبزی پروری)
مهین ریگی
بررسی خصوصیات حسی و عملکردی پنیر صبحانه فرآوری شده با زیتون
اهدا نوری زاده - علیرضا مهرگان نیکو
بهینه‌سازی مصرف آب و افزایش بهره‌وری در کشاورزی با استفاده از سامانه‌های آبیاری هوشمند
حسن شریفات
سنتز و بررسی اثر نانو ذرات اوره-هیدروکسی آپاتیت در بهبود رشد و تولید علوفه ارزن و سورگوم
سمیه چراغی - جلال قنبری - مهدیه رجایی - وحید صاحب - قاسم محمدی نژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4