0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
فناوری نانو و تاثیر آن بر کاهش آفات گیاهی: مطالعه برخی خواص ضد قارچی و ضد حشراتی نانوذرات مس/ اکسید
نویسندگان :
بهناز افضلیان مند
1
نادیا عسگرزاده
2
1- مجتمع آموزش عالی گناباد
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد
کلمات کلیدی :
آفات گیاهی،ضد حشرات،ضد قارچ،فناوری نانو،نانوذرات اکسید مس
چکیده :
فناوری نانو یکی از جدیدترین علوم و دانشی است که در دهه های اخیر نمایان شده است. جذابیت این دانش نوین بدلیل اینکه می تواند تخصص های مختلف از جمله شیمی، بیوشیمی، زیست شناسی، علم مواد و کشاورزی را به هم مرتبط کند از جذابیت بالایی برخوردار شده است. امروزه بدلیل چالشهای فراوان در حوزه کشاورزی و تامین امنیت غذایی در سطح جهانی و با بحرانهایی نظیر گرما، کم آبی و آفات مختلف این امنیت هر روز تهدید میشود، حفاظت از منابع غذایی و افزایش بازدهی محصولات غذایی یک امر بدیهی و لازم می باشد. در این بین فناوری نانو بدلیل یک تخصص بین رشته ای بخوبی می تواند پاسخگوی این مساله باشد. در این تحقیق مروری ما سعی کردیم به بررسی فناوری نانو و بطور ویژه یکی از نانوذرات که اکسید مس می باشد را بعنوان یک عامل موثر در کاهش آفات گیاهی مورد بررسی قرار دهیم.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی نقش استفاده از پوششهای خوراکی و اسانسها بر افزایش ماندگاری مغزهای خوراکی
نیما براتی فر - آزاده سلیمی
Bio-Based Packaging in the Food Industry: Challenges, Market Trends, Future Prospects
Zeinab Khosravi Ghareche - Mohammadreza Rezaeigolestani
پیامدهای خسارتبار کاهش آب ورودی به تالاب گاوخونی اصفهان
حسنا ابراهیمی حسین آبادی - مصطفی کرباسیون - مریم صدیقی هفشجانی
بهینهسازی غلظت تنظیمکنندههای رشد و ساکاروز در کالوسزایی زامیفولیا
نفیس عاشوری - شیرین دیانتی دیلمی - سهیل کریمی
بررسی کاربرد باکتریهای مقاوم به شوری در کشاورزی
معصومه مقبلی گردینی - قباد جلالی - شکوفه السادات اعتمادزاده
Protective Role of Tigernut (Cyperus esculentus) Against Fluoxetine-Induced Reproductive Dysfunction in Male Wistar Rats
Samuel Olumide Ajani - Kudus Oyeyebi Dolapo - Olumide Odunayo Akinniy
نانوتکنولوژی برای بهبود کیفیت، خواص و ایمنی مواد غذایی و کشاورزی: روندهای اخیر و آینده
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
بررسی ارتباط علم حسابداری با علوم کشاورزی
یونس اختیاری
بررسی و مقایسه دستگاههای تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ از نظر میزان برق مصرفی در سرعتهای مختلف وکیوم
مهرداد قاسمی نژاد
مروری بر گسترش مقاومت آنتیبیوتیکی و تاثیرات آن بر جنبههای مختلف بهداشت عمومی و سلامت مصرف کنندگان
ثمین دهقانی - نگین کریمی - حسین آهنگری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2