0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کوتاه بر استفاده از رزماری در تغذیه نشخوارکنندگان
نویسندگان :
مرضیه رفیعی
1
جمیل بهرام پور
2
1- دانشگاه جیرفت
2- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
رزماری،نشخوارکنندگان،عملکرد،فراسنجه های خونی
چکیده :
رزماری (Rosmarinus officinalis L.) بهعنوان یک گیاه دارویی ارزشمند با خواص آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی و ضد میکروبی در سالهای اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده است. در این مطالعه تلاش شده تا با بررسی مقالات مربوطه، اثرات افزودن رزماری به جیره غذایی نشخوارکنندگان بر جنبههای مختلف از جمله هضم مواد مغذی، تخمیر میکروبی، بیوشیمی خون، عملکرد رشد و سلامت کلی دام مورد بررسی قرار گیرد. هدف از این بررسی، ارزیابی نقش رزماری به عنوان یک افزودنی طبیعی و کارآمد در تغذیه نشخوارکنندگان است. افزودن رزماری به جیره غذایی هضم پروتئین خام و فیبر خام را به طور چشمگیری افزایش می دهد همچنین افزودن این گیاه میتواند به کاهش غلظت آمونیاک (NH3) و افزایش تولید اسیدهای چرب فرار (VFA) منجر شده و باعث افزایش پروتئین تام سرم و کاهش کلسترول و تریگلیسریدها در خون شود. همچنین جایگزینی بخشی از جیره با باقیماندههای تقطیر رزماری منجر به افزایش وزن روزانه و بهبود ضریب تبدیل خوراک در برهها میشود و خواص ضدمیکروبی آن میتواند به کاهش جمعیت میکروارگانیسمهای مضر در دستگاه گوارش و بهبود سلامت روده کمک کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر غلظتهای مختلف جیبرلین بر رشد درون شیشهای گیاهچه سیب زمینی حاصل از ریزنمونه میکروتیوبر
ناصر عسکری - امیرمحمد شاهرخی
مروری بر کاربرد و توسعه نانوزیمها در کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلایندهها
نگین کریمی - ثمین دهقانی - حسین آهنگری
کشاورزی حفاظتی و امنیت غذایی: چالشهای موجود و راه حلهای بالقوه
جلال قنبری - مرضیه بشارتیفر
تأثیر سن، جنس، ناحیه بدن و وضعیت فیزیولوژیکی بر قطر الیاف گوسفندان کرمانی
فاطمه نسب پور - روح الله میرمحمودی - ارسلان برازنده - یدالله بدخشان
عصارههای دارویی کلزا، فرصتها و چالشها
فرزانه بوشاسب - زینب عباسی
سنجش کارایی مدل¬های تعیین دمای نقطه شبنم
لاله پرویز - فائزه عبدی کر - سارا عبادی نژاد مرودیزج
اثر تنوع زیستی در حفاظت از امنیت غذایی
محمد سعید وقار
تنش فلزات سنگین در گیاهان دارویی
زهرا سوری
بررسی ارتباط علم حسابداری با علوم کشاورزی
یونس اختیاری
بررسی اثرات زیست محیطی تولید یونجه در اگرواکوسیستم¬های شهرستان سرخس
علی اکبر میرزائی - مهدی بابائیان - قربانعلی رسام
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2