0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تحلیل نقش مزایای ادراکشده محصول در تعدیل اثر قیمت بر ارزش ادراکشده: مطالعه موردی بازار محصولات کشاورزی ارگانیک درهمدان
نویسندگان :
امیررضا اسراری
1
1- علوم تحقیقات تهران
کلمات کلیدی :
قیمت،ارزش ادراک شده،کیفیت،جنبههای اخلاقی محصول،محصولات ارگانیک
چکیده :
این پژوهش به بررسی تأثیر قیمت بر ارزش ادراکشده محصولات ارگانیک و نقش تعدیلکننده مزایای محصول (کیفیت، سلامت و جنبههای اخلاقی) در این رابطه میپردازد. روش تحقیق از نوع کمی و مبتنی بر مدلسازی معادلات ساختاری (SEM) با استفاده از نرمافزار SmartPLS است. دادهها از طریق پرسشنامه استاندارد از نمونهای شامل ۴۰۰ نفر از مصرفکنندگان بازارمحصولات کشاورزی ارگانیک سحر جمعآوری شد. نتایج نشان داد که قیمت محصولات ارگانیک تأثیر منفی معناداری بر ارزش ادراکشده آنها دارد (β = -0.298, p < 0.01). همچنین، متغیرهای تعدیلکننده توانستند این تأثیر را تعدیل کنند: کیفیت محصول به میزان 2/11٪، سلامت محصول 7/19٪ و جنبههای اخلاقی 9/6٪ تأثیر منفی قیمت را کاهش دادند. این نتایج نشان میدهد که درک مشتری از ارزش افزوده محصول (مانند کیفیت برتر، مزایای سلامتی و تولید پایدار) میتواند پذیرش محصولات ارگانیک را افزایش دهد. یافتههای این پژوهش دارای پیامدهای مهمی در سیاستگذاری قیمتگذاری، برندسازی و استراتژیهای بازاریابی پایدار هستند. پیشنهاد میشود تولیدکنندگان و بازاریابان بر بهبود کیفیت و برجستهسازی مزایای محصولات ارگانیک تمرکز کنند تا تأثیر قیمت بالا را کاهش داده و پذیرش مصرفکننده را افزایش دهند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اینترنت اشیاء؛ رویکردی برای مدیریت کیفیت آب در مزرعه پرورش ماهی
زینب کاظمی - مریم عبدالرحمانی
مروری بر کاربرد انواع هورمون روی تولید مثل و تعیین جنسیت در آبزیان
داود محمد رضائی - فاطمه میر
تحلیل همدیدی موج سرمایی ژانویه 2022 شمال شرق ایران¬ با تأکید بر پیامدهای آن بر کشاورزی
رقیه ملکی مرشت - برومند صلاحی
طبقهبندی تنش گیاهی با استفاده از ویژگیهای برگ و یادگیری ماشین
محمدرضا بحرینی بهزادی
نقش هوش مصنوعی در امنیت و کنترل کیفیت صنایع غذایی
مریم بهدانی
اثر رعایت حق حیات موجودات زنده در محیط زیست بر تنوع زیستی در زیست بوم¬های کشاورزی: مطالعه موردی اثر حشرهکش دلتامترین بر جمعیت کفشدوزک هفت نقطهای در شرایط آزمایشگاه
ریحانه براتی
Effect of Postharvest Application of Salicylic Acid on Quality and Storage Life of Strawberry Fruit cv. Sabrina
Mohammad Salehi Sarbijan - Hossein Meighani - Mohammad Sadat Hosseini - Sediqeh Afsharipour
مروری بر تولید پروتئین تکیاخته از ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
فاطمه رحمانی برکادهی - عباس عابدفر
مروری بر کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (به ویژه آبزی پروری)
مهین ریگی
تحولات پنج نسل کشاورزی؛ از کار دستی تا هوش مصنوعی و اتوماسیون
آرزو حسنوند
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2