0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بررسی مزیت‌های آرد سه واریته کینوا با نگاه به راهبردهای امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران
مسعود تقی زاده - حسام الدین آخوندزاده
روش¬های مختلف آبزی پروری در مناطق خشک جهت تولید پایدار
هاشم خندان بارانی - محدثه میری
ارزیابی پتانسیل علف وتیور برای بهبود باغچه‌های باران در شهرهای ایران
ایمان سعیدی
تاثیر استفاده از ماکروجلبک‌ها در جیره مرغ‌های تخم‌گذار
حسنا حاجاتی - علی حسین پیرای
نقش استارت‌آپ‌ها در توسعه اقتصادی کشاورزی و جوامع روستایی ایران
معصومه والی
بخار فوق گرم: رویکردی جدید برای کاهش بار میکروبی و متابولیت‌ها در فرآوری مواد غذایی
هدیه صادق احمدی - هادی ابراهیم نژاد - فاطمه سرکوهی
Renewable Energy and Green Technologies: Shaping the Future of Sustainable Agriculture and Environment
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
Impact of Combined Vitamin C/Selenium Supplementation in Vegetable Oil-Based Diets on Broiler Performance, Blood Lipids, and Breast Meat Oxidative Stability
Dariush Khademi Shurmasti - Farid Shariatmadari
Modern Methods of Disinfection and Sterilization of Food
Muhammad Kurd
Review of Investigations of Medical effect Punica granatum L. in the Recent Years
Mahbobeh Khatabakhsh
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2