0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری برتاثیر استفاده از پروتئین‌های تک‌یاخته با تمرکز بر پروتئین‌های باکتریایی در جیره غذایی بر شاخص‌های زیستی آبزیان
ساجده اسکافی نوغانی - امید صفری
ارزیابی کارایی سیلیکات پتاسیم و نانو ذرات سیلیکون در تحمل به خشکی بادام
هدیه صادقی زریسفی - سهیل کریمی - وحید توللی
ارزیابی کیفیت برخی از منابع آب زیرزمینی شهرستان مهریز با استفاده از شاخص کیفیت منابع آب ایران (IRWQI)
مهدی نصیریان - ناصر برومند
بررسی و ارزیابی منابع تولید رادن و اثرات ناشی از آن بر محیط زیست و موجودات زنده
امیر قربانی - هاله قربانی - هادی قربانی
بررسی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی چهار گونه جلبک قهوه‌ای با روش طیف سنجی مرئی
اسماعیل تماری - هاجر صداقت
ارزشگذاری سیب‌زمینی ارگانیک با نشان سیب ‌سلامت در شهر شیراز
صمد عرفانی فر
تحلیل وضعیت شاخص ردپای آب در تولید محصول گندم (مطالعه موردی: یزد، بوشهر، مازندران)
سمیه نقوی
بررسی آگاهی و رفتار کشاورزان شهرک شهید کریمی دزفول در ارتباط با شاخص‌های توسعه پایدار کشاورزی
فاطمه صفائی راد - روشنا بهباش - سینا عطارروشن
تبیین سنایوهای فراروی تاثیر تغییر اقلیم بر امنیت غذایی در جنوب استان کرمان
زکیه آفتابی - مراد کاویانی راد
تغییرات اقلیمی و امنیت غذایی
علی فضل الهی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2