0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش واکنشهای بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
نویسندگان :
محمدرضا صادقی
1
محمد بلوردی
2
سپیده خراسانی
3
محبوبه باقری
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
پنیر،گلیکولیز،لیپولیز،پروتئولیز
چکیده :
امروزه به دلیل افزایش جمعیت و تقاضای بالای مصرف کنندگان برای محصولات غذایی با کیفیت، کیفیت تولید و سلامت مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته است. پنیر به عنوان یک محصول لبنی پر طرفدار در سراسر جهان که در طعمها و مزهها و انواع مختلفی تولید میشود، نقش مهمی در تغذیه مردم سراسر جهان دارد. عطر و طعم پنیر در طی فرآیند رسیدن توسط واکنشهای بیوشیمیایی و فرآیندهای میکروبیولوژیکی تحت تاثیر قرار میگیرد. گلیکولیز با تجزیه لاکتات و سیترات در مراحل اولیه دوره رسیدن به طور معمول در طی یک یا دو هفته اول انجام میشود و اسید لاکتیک تولید شده در فرآیند گلیکولیز موجب جلوگیری از رشد میکرو فلور نامطلوب خواهد شد. لیپولیز دارای نقش مهمی در شکل دادن به طعم و بافت پنیر است و چربی درگیر در فرآیند لیپولیز پنیر به طور مستقیم از طریق اجزایی مانند اسیدهای چرب و یا به طور غیرمستقیم از طریق تبدیل این اسیدها به ترکیبات فرار مانند متیل کتونها و استرها باعث افزایش طعم پنیر میشود. پروتئولیز به عنوان پیچیدهترین و مهمترین واکنش بیوشیمیایی اولیه در طول رسیدن پنیر شناخته میشود. توسعه بافت در پنیر تحت تاثیر پروتئولیز از هیدرولیز ماتریکس پروتئین آن، افزایش ظرفیت اتصال به آب توسط کربوکسیلیک اسید تازه تشکیل شده و گروههای آمینه از طریق هیدرولیز پیوند پپتیدی و کاهش فعالیت آب انجام میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی میزان آلودگی به کیست هیداتید در دامهای شمال ایران
محمودرضا اثناعشری
نانوپروبیوتیکها: کاربردهای نوین نانوذرات در بهبود عملکرد و اثربخشی پروبیوتیکها
رضا کاظمی درسنکی
گزارش مشاهده بیماری اکتیمای واگیر در یک راس گوسفند با علائم غیر رایج
امیرسعید صمیمی - حسین سلاجقه - ستایش سعیدی
مروری کوتاه بر کاربرد هوش مصنوعی در پرورش طیور
ساره افتخاری کنزرکی
اثر کودهاي زیستی بر قطر ساقه ریحان بنفش
شاهین مکری - حسن حیدری - فاطمه شیرزادی
Medicinal Plants in Alzheimer's Disease Prevention and Treatment: Recent Advances in Biotechnology Approaches and Molecular Insights
Hosein Yousefi
نقش بخش کشاورزی در گرمایش جهانی از طریق انتشار گاز گلخانه ای co2
میلاد کریم اللهی - راضیه پوردربانی - سجاد سبزی
مروری بر پروبیوتیکها و پریبیوتیکهای رایج در صنعت طیور
نرگس نجفی - سید مصطفی پیغمبری
ارزیابی کود زیستی ریزوبیوم و قارچ میکوریزا بر صفات زراعی ارقام نخود در شرایط دیم
صلاح فرجی - بابک پاساری - اسعد رخزادی
بررسی پالایش خاکهای آلوده به فلزات سنگین با استفاده از درختان
بهروز کرد - امین خادمی - سارا پورعباسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4