0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش واکنشهای بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
نویسندگان :
محمدرضا صادقی
1
محمد بلوردی
2
سپیده خراسانی
3
محبوبه باقری
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
پنیر،گلیکولیز،لیپولیز،پروتئولیز
چکیده :
امروزه به دلیل افزایش جمعیت و تقاضای بالای مصرف کنندگان برای محصولات غذایی با کیفیت، کیفیت تولید و سلامت مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته است. پنیر به عنوان یک محصول لبنی پر طرفدار در سراسر جهان که در طعمها و مزهها و انواع مختلفی تولید میشود، نقش مهمی در تغذیه مردم سراسر جهان دارد. عطر و طعم پنیر در طی فرآیند رسیدن توسط واکنشهای بیوشیمیایی و فرآیندهای میکروبیولوژیکی تحت تاثیر قرار میگیرد. گلیکولیز با تجزیه لاکتات و سیترات در مراحل اولیه دوره رسیدن به طور معمول در طی یک یا دو هفته اول انجام میشود و اسید لاکتیک تولید شده در فرآیند گلیکولیز موجب جلوگیری از رشد میکرو فلور نامطلوب خواهد شد. لیپولیز دارای نقش مهمی در شکل دادن به طعم و بافت پنیر است و چربی درگیر در فرآیند لیپولیز پنیر به طور مستقیم از طریق اجزایی مانند اسیدهای چرب و یا به طور غیرمستقیم از طریق تبدیل این اسیدها به ترکیبات فرار مانند متیل کتونها و استرها باعث افزایش طعم پنیر میشود. پروتئولیز به عنوان پیچیدهترین و مهمترین واکنش بیوشیمیایی اولیه در طول رسیدن پنیر شناخته میشود. توسعه بافت در پنیر تحت تاثیر پروتئولیز از هیدرولیز ماتریکس پروتئین آن، افزایش ظرفیت اتصال به آب توسط کربوکسیلیک اسید تازه تشکیل شده و گروههای آمینه از طریق هیدرولیز پیوند پپتیدی و کاهش فعالیت آب انجام میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی صفات رویشی ارقام جديد و ژنوتیپ¬های امیدبخش به روی دو پایه بذری به و زالزالک
مشهید هناره - حسن اکبری - حمید عبدالهی
فناوریهای نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
سید محمد حسین نظام دوست
مدیریت تنش آب با TDS بالا در جوجههای گوشتی: تعامل سلنیوم آلی و سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون (RAAS)
محمد دیانی - شیرین هنربخش - سیدداود شریفی - علی کلانتری حصاری
پیش تغلیظ و اندازهگیری دیازینون از نمونههای آبی با میکرو استخراج مایع-مایع هموژن از طریق شناورسازی با استفاده از کروماتوگرافی گازی-طیف سنج جرمی
محبوبه شیرانی - محبوبه امیرانی پور
ارزیابی سواد پایداری دانشجویان کشاورزی و علوم اقتصادی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا
سعید کریمی
Bioethanol Production Potential from Cellulosic Biomass in Iran: Current Prospects and Future Prospects
Samaneh Torabi - Seyed Reza Hassanbeigi
تاثیر بیوچار کود دامی بر کاهش تنش میکرو پلاستیک PVC در گیاه گاوزبان
اسما نجارزاده - محمدحسین صیادی - سارا امامی - فاطمه نبوی - ریحانه ابراهیمی
تحلیل چالشها و فرصتهای اقتصاد چرخهای در کشاورزی و تاثیر آن در توسعه پایدار روستایی
ساره پاکاریان - وحید ریاحی
مدیریت تلفیقی آفات با استفاده از دشمنان طبیعی و اشعه ماوراء بنفش با رویکرد کاهش استفاده از سموم شیمیایی
سمانه نیک اختر - شهرام آرمیده - عباس حسین زاده
An Overview on some Studies on Roasting Process in Food Industry
Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2