0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش واکنشهای بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
نویسندگان :
محمدرضا صادقی
1
محمد بلوردی
2
سپیده خراسانی
3
محبوبه باقری
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
پنیر،گلیکولیز،لیپولیز،پروتئولیز
چکیده :
امروزه به دلیل افزایش جمعیت و تقاضای بالای مصرف کنندگان برای محصولات غذایی با کیفیت، کیفیت تولید و سلامت مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته است. پنیر به عنوان یک محصول لبنی پر طرفدار در سراسر جهان که در طعمها و مزهها و انواع مختلفی تولید میشود، نقش مهمی در تغذیه مردم سراسر جهان دارد. عطر و طعم پنیر در طی فرآیند رسیدن توسط واکنشهای بیوشیمیایی و فرآیندهای میکروبیولوژیکی تحت تاثیر قرار میگیرد. گلیکولیز با تجزیه لاکتات و سیترات در مراحل اولیه دوره رسیدن به طور معمول در طی یک یا دو هفته اول انجام میشود و اسید لاکتیک تولید شده در فرآیند گلیکولیز موجب جلوگیری از رشد میکرو فلور نامطلوب خواهد شد. لیپولیز دارای نقش مهمی در شکل دادن به طعم و بافت پنیر است و چربی درگیر در فرآیند لیپولیز پنیر به طور مستقیم از طریق اجزایی مانند اسیدهای چرب و یا به طور غیرمستقیم از طریق تبدیل این اسیدها به ترکیبات فرار مانند متیل کتونها و استرها باعث افزایش طعم پنیر میشود. پروتئولیز به عنوان پیچیدهترین و مهمترین واکنش بیوشیمیایی اولیه در طول رسیدن پنیر شناخته میشود. توسعه بافت در پنیر تحت تاثیر پروتئولیز از هیدرولیز ماتریکس پروتئین آن، افزایش ظرفیت اتصال به آب توسط کربوکسیلیک اسید تازه تشکیل شده و گروههای آمینه از طریق هیدرولیز پیوند پپتیدی و کاهش فعالیت آب انجام میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر دما، خشکی و شوری بر صفات فیزیولوژیکی گیاهان دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.)، شنبلیه (Borago officinalis L.)، گل گاو زبان (Borago officinalis L.) و گل راعی (Hypericum perforatum L.)
رضا میرزائیان دهکردی
Global Importance of Rosaceous Fruits’ Germplasm in Iran and New Approaches for Their Conservation and Utilization
Ali Gharaghani
Effect of TiO2 Nano Particles on Seed Germination and Seed Vigor in Festuca ovina under Drought Stress
Fatemeh Amini
مروری براثرات کودهای مورد استفاده در کشاورزی بر روی بارداری انسان
زهرا مطلبی ارباطان - حسین طایفی نصرآبادی
استفاده از پودر حشرات در خوراک آبزیان
محمدحسین خانجانی - مصطفی خنامانی
Impact of Pediococcus acidilactici Supplementation in Plant Oil-Based Diets on Broiler Performance, Serum Lipids constituents, and Meat Oxidative Stability
Dariush Khademi Shurmasti - Farid Shariatmadari
متاآنالیز در گیاهان روغنی کلزا و ذرت و برای شناسایی ژنهای فعال در بیوسنتز اسیدهای چرب و پاسخ به تنش خشکی
فاطمه محمودی خالدآبادی - علی مقدم - مرضیه مهری
ارزیابی چرخه عمر (LCA) و نقش آن در بهبود پایداری محیط زیست
اعظم تبیانیان - محمد طلائیان عراقی - مریم شاه بابای آشتیانی - حسین طوری
ردیابی و شناسایی ویروس نهفته زعفران (Potyvirus croci) از مزارع زعفران استان کرمان
فاطمه شمسی - احمد حسینی
روشهای نوین کنترل کیفیت در تولید پنیر پیتزا
سحر نیکوئی - رضا حاجی محمدی فریمانی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2