0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی نقش محلول ارگانیک چای کمپوست بر بهبود و اصلاح تنش شوری با تاکید بر پاسخهای جوانه-زنی بذر ذرت (رقم بومی بهبهان) در راستای سیاستهای زیست فناوری کشاورزی
نویسندگان :
راهله احمدپور
1
حکیمه بخرد
2
سعیدرضا حسین زاده
3
فاطمه عابدیان
4
فاطمه شبان
5
زهرا مرامی
6
فاطمه بنایی
7
1- دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
2- آموزش و پرورش خوزستان
3- آموزش و پرورش خوزستان
4- آموزش و پرورش بهبهان
5- آموزش و پرورش بهبهان
6- آموزش و پرورش بهبهان
7- آموزش و پرورش بهبهان
کلمات کلیدی :
کود زیستی،ورمی کمپوست،شاخص بنیه بذر،درصد جوانه زنی
چکیده :
تنش شوری از مهمترین تنش های محیطی در کشورمان محسوب می شود و مطالعات نشان داده است که این تنش در استان خوزستان به دلیل همجواری با آبهای شور خلیج فارس و آبیاری نادرست و عدم زه کشی مناسب در حال گسترش است. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان انجام شد. کشت بذرها در پتري-ديش تحت دو فاكتور قرار گرفت که عبارت بودند از: 4 سطح مختلف از چای کمپوست شامل (0، 10، 20 و 30 درصد حجمي) و 4 غلظت شوري (0، 30، 60 و 90 ميلي گرم بر لیتر) که نمونه برداري از بذرهای جوانه زده پس از 15 روز انجام شد. تاثیر مثبت چای کمپوست در شرایط بدون تنش و تنش شوری 30 گرم بر لیتر بیشتر بود، به طوری که موجب افزایش معنی دار درصد، سرعت، قدرت جوانه زنی و شاخص بنیه بذر شد. در شرایط تنش شوری 60 و 90 گرم بر لیتر، استفاده از چای کمپوست در برخی صفات نظیر قدرت جوانه زنی موجب افزایش معنی دار نسبت به سطح شاهد شد. سطح 20 درصد حجمی از چای کمپوست بهترین سطح مورد استفاده در این آزمایش بود که در بیشتر صفات مورد بررسی عملکرد بهتر و معنی داری داشت. نتایج این مطالعه نشان داد که کاربرد چای کمپوست موجب افزایش معنی دار در شاخص های جوانه زنی بذر ذرت (رقم بومی بهبهان) شد و در شرایط بدون تنش و تنش شوری ملایم توصیه می گردد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعه برهمکنش برخی تیمارهای شیمیایی و سالیسیک اسید بر برخی پارامترهای رشدی در توده بادمجان قمی در مزرعه
صالح محمدی بیدشکی - سیدمحمدجواد آروین
مروری بر نقش ترکیبات گیاهی بر عملکرد سیستم ایمنی ماهی Oreochromisniloticus
سبا ساعی - همایون قدس
بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای پسیل مولد گزانگبین در استانهای چهارمحال و بختیاری و اصفهان
سعید قاسمی - منصوره ملکیان
بررسی خصوصیات زایشی توت فرنگی رقم سابرینا تحت تیمارهای نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis در شرایط تنش قلیایی)
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
لگجی (Capparis spinosa L.) گیاه دارویی مناسب جهت بهبود معیشت بهره¬برداران و احیای مراتع خشک و نیمه¬خشک
وحید کریمیان - محسن فرزین
Study of Morphological Traits in Different Genotypes of Festuca ovina
AliReza Jabbari - Fatemeh Amini - Seyed Mohammad Mahdi Mortazavian
Evaluation of Sewage Containing Selenium and Caffeic Acid as a Herbicide
Azam Chahardoli - Ali Mostafaei
مروری بر کاربردهای ترکیبات پریبیوتیک در صنایع غذایی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
تولید ارگانیک بادام زمینی در مناطق بیابانی خشک و نیمه خشک: روشها، چالشها و چشم اندازهای آینده
امان الله سلیمانی - زهرا امیری قنات سامان
کاربرد توابع مفصل در تحلیل ریسک عملکرد گندم دیم (مطالعه موردی: دشت اهر)
پویا اللهویردی پور - احمد فاخری فرد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2