0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش بیوفلاک در کاهش اثرات زیست‌محیطی پرورش متراکم آبزیان
امیر حسین دولخانی بوانلو - مهرداد سرخیل
ارزیابی کیفیت برخی از منابع آب زیرزمینی شهرستان مهریز با استفاده از شاخص کیفیت منابع آب ایران (IRWQI)
مهدی نصیریان - ناصر برومند
Perspective of Nanosensors in Food Quality Evaluation
Zahra Izadi
تأثیر عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیک آب و زایشگاه بر زنده‌مانی نوزادان مولی (Poecilia sphenops) و گوپی (Poecilia reticulata) در آکواریوم‌های خانگی
فاطمه متفکر
بررسی حذف فسفر از محلول آبی توسط بیوچارحاصل از پوست‌موز اصلاح‌شده با کلسیم‌کلرید
آرزو عطایی - رضا خوشبوی - فاطمه میانجیان
نقش پرندگان مهاجر در انتشار سویه‌های Salmonella زئونوز و تهدیدات آن برای سلامت عمومی
فاطمه متفکر - امیر حسین رضازاده شیرازی
اثر ال-کارنیتین و متیونین بر خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی
فاطمه آباریان - مژگان مظهری - امیدعلی اسماعیلی پور - زهرا رنجبری نسب
استقرار صنایع تبدیلی مواد غذایی، راهکاری کارآمد در توسعه روستایی
بهمن خسروی‌پور - زینب نعامی
اثر تنش شوری بر ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمایی ژنوتیپ‌های کاملینا (Camelina sativa)
زهرا دهقانی - علی دادخدائی
سیستم‌های آبیاری با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر: کاهش مصرف آب و انرژی در کشاورزی
علی سپهوند - امیر کریم دوست یاسوری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4