0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش باکتری‌های بیوکنترل و ضرورت استفاده از آن‌ها جهت مدیریت تلفیقی آفات
زینب فیروزبخت - حمیدرضا علیزاده - قباد جلالی
بررسي کارایی هیستامین در ارزیابی کیفیت ماهي یلی خط کمانی در طي نگهداري در يخ
سراج بیتا
بررسی خصوصیات آنتی‌باکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلم‌های خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
مریم الیاسی بختیاری - مجید مکبر اصفهانی - فاختک طلیعی - مرضیه اکبرزاده
کاربرد فناوری CRISPR/Cas9 در مهندسی ژنتیک میکروارگانیسم‌های غذایی برای ارتقای کیفیت و ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
Mealworm (Tenebrio molitor): A Promising Candidate for Biocompound Extraction
Marzieh Kashkouli - Amir mohammad Ghazavi
A Review of Biologically Active Compounds and Therapeutic Properties Agaricus campestris L. (Button mushroom or Field mushroom)
Mohammad Reza Jalali - Mina Amani
مروری بر کاربرد حسگرهای گاز ریزترازوی کریستال کوارتز در ارزیابی و تشخیص کیفیت و تازگی میوه‌ها
زینب میرزاپور
مروری بر گیاه پالایی خاک‌های آلوده به فلزات سنگین
آمنه قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی اسفیانی - سوسن قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی
پروتئین‌های تک‌سلولی: جایگزین پایدار برای منابع پروتئینی سنتی در آبزی پروری
محمدحسین خانجانی - سعید حاجی رضائی - احمد رفیعی پور - علیرضا قائدی
بهینه سازی مصرف آب و بررسی برخی شاخص‏های عملکرد توت فرنگی گلخانه‏ای در سامانه‏ کاشت ایروپونیک عمودی
امین رضا جمشیدی - عرفان مهدی پور - اشرف کریمی نیک
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4