0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی و مقایسه دستگاههای تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ از نظر میزان برق مصرفی در سرعتهای مختلف وکیوم
نویسندگان :
مهرداد قاسمی نژاد
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
کلمات کلیدی :
بستهبندی اتوماتیک،سرعت دستگاه،وکیوم کردن
چکیده :
بستهبندی مواد غذایی نقش بسیار مهمی در حفظ کیفیت، ایمنی و ماندگاری آنها ایفا میکند، انتخاب مناسب نوع بستهبندی و اجرای صحیح آن با دستگاه بستهبندی به روز میتواند از نفوذ هوا، رطوبت و نور به داخل بسته جلوگیری کرده و از فساد مواد غذایی جلوگیری کند. به منظور بررسی و مقایسه دستگاههای تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ از نظر میزان برق مصرفی در سرعتهای مختلف وکیوم آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار در استان خوزستان انجام شد. فاکتور مورد اندازه گیری در این پژوهش میزان مصرف برق دستگاههای تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ(دستگاه HVR-320A، دستگاه HVR-420A و دستگاه DRZ320R) در سرعتهای مختلف وکیوم(100، 125، 145، 185 و 200 وکیوم در ساعت) میباشد. نتایج نشان داد سه دستگاه تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ از نظر میزان برق مصرفی با یکدیگر تفاوت معنیداری در سطح احتمال 1 درصد دارند. همچنین نتایج نشان داد پنج سرعت مختلف وکیوم بر میزان برق مصرفی تاثیر معنیداری در سطح احتمال 1 درصد دارد. دستگاه تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ HVR-420A با میزان برق مصرفی 1/13 کیلووات ساعت (در سرعت 200 وکیوم در ساعت) بیشترین و دستگاه تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ DRZ320R با میزان برق مصرفی 5/6 کیلووات ساعت (در سرعت 100 وکیوم در ساعت) کمترین میزان مصرف برق را داشتند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی رابطه بین ارزشافزوده بخش کشاورزی و مصرف انرژی (مدلسازی با روش خودرگرسیون برداری در ایران)
علیرضا کرباسی - سارا بزرگ چنانی
Potential Application of Magnetic Field Technology in Food Industry
Zahra Izadi
شناسایی و بررسی گیاهان مورد استفاده زنبور عسل در مراتع شرق بیرجند
وحیده عبداللهی - حسین ارزانی
عملکرد و ترکیبات شیمیایی بالنگوی شهری (Lalelemantia iberica Fisch. et Mey) تحت تاثیر تاریخ کاشت و فاصله
ویدا فتاحی - علیرضا پیرزاد - سعیده رحیم زاده
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
بررسی میزان آلودگی به کیست هیداتید در دامهای شمال ایران
محمودرضا اثناعشری
اثر نانوالیاف حاوی عصاره گیاه درمنه به روش الکتروریسی بر سلامتی
تکتم میری - نفیسه مهدینژاد - هما ملائی - حسین بارانی - محمود سلوکی
فراتحلیل چالشها و موانع کارآفرینی کشاورزی در ایران
فاطمه نقی بیرانوند - جعفر یعقوبی - غلامرضا مجردی
نقش واکنشهای بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
محمدرضا صادقی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی - محبوبه باقری
تولید پروتئین از ضایعات کشتارگاهی با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی: فرایندها، چالشها و کاربرد¬ها
ثنا محمدی - صابر امیری - مهسا ضروری - فرزاد میراب توپچی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2