0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
فناوری جدید و مدرن برای تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی و مدیریت ایمنی مواد غذایی
نویسندگان :
نادیا ترقی خواه
1
شهرک واتگر
2
پریا حسین زاده
3
1- مسئول تحقیق و توسعه شرکت آذرنان نظری
2- مدیر کنترل کیفیت شرکت آذرنان نظری
3- مسئول تحقیق و توسعه شرکت آذرنان نظری
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،تجزیه و تحلیل خطر،کنترل نقاط بحرانی،بیماری ناشی از غذا،کیفیت غذا،عملکرد خوب تولید
چکیده :
بار بیماری های منتقله از غذا و بیماری-مرگ مرتبط با آنها یک نگرانی جهانی است. تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی و مدیریت ایمنی-کیفیت مواد غذایی برای مبارزه با این مشکل به کار گرفته شده است. با توجه به نگرانیهای موجود و نوظهور مدیریت ایمنی/کیفیت مواد غذایی، این مطالعه با هدف ارزیابی رویکرد سنتی و مدرن- جدید برای بهبود HACCP، ایمنی مواد غذایی و مدیریت کیفیت در سیستمهای غذایی و کشاورزی انجام میشود. نوآوری های مدرن در مدیریت ایمنی مواد غذایی در بهبود سیستم سنتی تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی شامل اصول، کاربردها، مراحل، طرح ها، استانداردها و غیره و همچنین عوامل و مدیریت ایمنی مواد غذایی برای بهبود ایمنی-کیفیت در صنایع غذایی، کشاورزی و دارویی ادغام شدند. این مطالعه فناوریهای مدرن-جدیدی را برای مدیریت HACCP و ایمنی مواد غذایی، از جمله فناوریهای نور، هوش مصنوعی، انجماد جدید (انجماد ایزوکوریک)، اتوماسیون و نرمافزار برای تشخیص و کنترل آسان آلایندهها شناسایی کرد. با همه این درک و توسعه، صنایع داخلی، غذایی، کشاورزی و دارویی می توانند موقعیت خوبی برای تضمین ایمنی و کیفیت محصولات داشته باشند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تمدن نوین اسلامی و غربزدایی
منیژه شهریاری کردی
انواع سامانههای آبیاری با انرژی خورشیدی: مروری بر ادبیات موجود
داوود بهرامی کهیش نژاد - شعبان قوامی جولندان - مصطفی کیانی ده کیانی
بررسی ارتباط علم حسابداری با علوم کشاورزی
یونس اختیاری
شناسایی و کمیسازی آلکالوئیدهای هارمین و هارمالین در عصاره گیاه دارویی Peganum harmala L. با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع با کارایی بالا (HPLC)
ستار طهماسبی انفرادی - رضا یزد آبادی - داود محمدی پور
بررسی تاثیر تغییر اقلیم برآفات کشاورزی
محمدحسین ارسلانلو - وحید اعتماد - محمد ابراهیم فرآشیانی - شهرام خلیقی سیگارودی - پریسا اسحاقی
مروری بر نقش گونههای درختی در گیاهپالایی آلودگی زیست محیطی
شیدا جباری - زهرا میرآزادی - نگار اسماعیلوند
مروری بر تأثیر فناوری بینی الکترونیکی در ارزیابی تازگی و کیفیت گوشت
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
کاربرد محلولپاشی برگی نانوذرات اکسید روی بر برخی پارامترهای رشدی و فیزیولوژیکی گیاهچه خیار رقم سوپردومينوس
فاطمه سلیمانی - مریم مظاهری-تیرانی - اسرا سالاری - سیده عاطفه حسینی - حمیدرضا علیزاده
Life Cycle Assessment (LCA) – A Necessity for The Sustainable Food Systems
Mahta Samadi
Sustainable Urbanization: Pioneering Green Infrastructure in Semi-Arid Regions
Iman Saeedi
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2