0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیر و فراوردههای لبنی: وضعیت فعلی، روشهای شناسایی و دیدگاههای آینده
نویسندگان :
امیر ساسان مظفری نژاد
1
1- دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
کلمات کلیدی :
آفلاتوکسین M1،شیر،فرآوردههای لبنی،آلودگی،ایمنی غذایی
چکیده :
هدف: این بررسی وضعیت کنونی آلودگی آفلاتوکسین M1 (AFM1) در شیر و فرآوردههای لبنی پرداخته و ضمن تأکید بر پیامدهای سلامت عمومی، چالشهای مدیریت این معضل را بررسی میکند. یافتهها: آفلاتوکسین M1 به عنوان متابولیت سرطانزای آفلاتوکسینB1، اغلب در شیر و محصولات لبنی شناسایی میشود و بهویژه در مناطقی با نظارت ضعیف نظارتی و کیفیت نامناسب خوراک دام، خطرات بهداشتی جدی ایجاد میکند. مطالعات نشان میدهند سطوح آلودگی آفلاتوکسین M1 تحت تأثیر عوامل محیطی، ترکیب خوراک دام و روشهای نگهداری متفاوت است. علیرغم مقررات موجود، نظارت و اجرای مؤثر همچنان ناکافی بوده که منجر به تداوم آلودگی در زنجیره تأمین لبنیات میشود. خطرات سلامتی مرتبط با قرار گرفتن در معرض AFM1 شامل ارتباط بالقوه با سرطان کبد و سایر عوارض سلامتی است که نیاز به اقدام فوری دارد. جهتگیریها برای پژوهشهای آینده: مطالعات آینده باید بر توسعه روشهای تشخیص پیشرفته، بهبود شیوههای دامپروری و آموزش کشاورزان در مورد پیشگیری از آلودگی متمرکز شود. نتیجهگیری: مقابله با آلودگی AFM1 در محصولات لبنی برای تضمین ایمنی غذایی و سلامت عمومی حیاتی است. راهبردهای جامع شامل اقدامات تنظیمی، پایش مستمر و برنامههای آموزشی برای کاهش این مشکل پایدار ضروری میباشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی خصوصیات آنتیباکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
مریم الیاسی بختیاری - مجید مکبر اصفهانی - فاختک طلیعی - مرضیه اکبرزاده
متابولومیکس مقایسه¬ای ارقام مقاوم و حساس گندم آلوده به ویروس موزائیک رگه¬ای گندم در شرایط دمایی بهینه
فریده فرح بخش - زهرا امجدی - حبیب الله حمزه زرقانی - امیر مساح - محسن یاسایی - ویکتور مانوئل رودریگز گرانا
Perspective of Nanosensors in Food Quality Evaluation
Zahra Izadi
توسعه و نوآوری در صنعت بستهبندی: روندها و چالشهای آینده
شیما امیدی - سمیه سنجری - سارینا خواجه حیدری - سحر سنجری
بررسی تاثیر آمینو اسید، جلبک دریایی و زمان محلول پاشی بر عملکرد، اجزای عملکرد و ویژگیهای فیتو شیمیایی گیاه دارویی ریحان
رضا ابراهیمی - مهران محمودی - یوسف نیک نژاد
پیشرفتهای اخیر در فناوری اکستروژن در صنعت غذا
حنان لشکری
مروری بر تولید پروتئین تکیاخته از ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
فاطمه رحمانی برکادهی - عباس عابدفر
تأثیر روش¬های نوین بسته¬بندی زیست¬تجزیه¬پذیر بر محیط زیست
حدیث شیرخانی - آریو امامیفر
تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر میزان جذب فسفر در کینوا تحت تاثیر تنش شوری
منیره ابویی - ناصر برومند - معصومه صالحی
بررسی اپیدمیولوژیک و راهکارهای کنترلی تب مالت به عنوان یک بیماری زئونوز در انسان و دام
مارال نیستانی - احسان صادقی - محیا سلطانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2