0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیر و فراوردههای لبنی: وضعیت فعلی، روشهای شناسایی و دیدگاههای آینده
نویسندگان :
امیر ساسان مظفری نژاد
1
1- دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
کلمات کلیدی :
آفلاتوکسین M1،شیر،فرآوردههای لبنی،آلودگی،ایمنی غذایی
چکیده :
هدف: این بررسی وضعیت کنونی آلودگی آفلاتوکسین M1 (AFM1) در شیر و فرآوردههای لبنی پرداخته و ضمن تأکید بر پیامدهای سلامت عمومی، چالشهای مدیریت این معضل را بررسی میکند. یافتهها: آفلاتوکسین M1 به عنوان متابولیت سرطانزای آفلاتوکسینB1، اغلب در شیر و محصولات لبنی شناسایی میشود و بهویژه در مناطقی با نظارت ضعیف نظارتی و کیفیت نامناسب خوراک دام، خطرات بهداشتی جدی ایجاد میکند. مطالعات نشان میدهند سطوح آلودگی آفلاتوکسین M1 تحت تأثیر عوامل محیطی، ترکیب خوراک دام و روشهای نگهداری متفاوت است. علیرغم مقررات موجود، نظارت و اجرای مؤثر همچنان ناکافی بوده که منجر به تداوم آلودگی در زنجیره تأمین لبنیات میشود. خطرات سلامتی مرتبط با قرار گرفتن در معرض AFM1 شامل ارتباط بالقوه با سرطان کبد و سایر عوارض سلامتی است که نیاز به اقدام فوری دارد. جهتگیریها برای پژوهشهای آینده: مطالعات آینده باید بر توسعه روشهای تشخیص پیشرفته، بهبود شیوههای دامپروری و آموزش کشاورزان در مورد پیشگیری از آلودگی متمرکز شود. نتیجهگیری: مقابله با آلودگی AFM1 در محصولات لبنی برای تضمین ایمنی غذایی و سلامت عمومی حیاتی است. راهبردهای جامع شامل اقدامات تنظیمی، پایش مستمر و برنامههای آموزشی برای کاهش این مشکل پایدار ضروری میباشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تمدن نوین اسلامی و غربزدایی
منیژه شهریاری کردی
فناوریهای نوین افزایش دهنده کیفیت شیمیایی و ميکروبي مواد غذایی
زهرا نظیری - شهرزاد یونسیان
Prevalence of Peste des Petits ruminants Virus in West African Dwarf Goats from Osun State Nigeria.
Olayiwola Danso - Ismaila Muritala
مروری بر استفاده از مخمرها در تغذیه نشخوارکنندگان
زهرا جوکارریگآبادی
مروری بر تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر افزایش ماندگاری نان
عاطفه قورچی
بررسی خصوصیات آنتیباکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
مریم الیاسی بختیاری - مجید مکبر اصفهانی - فاختک طلیعی - مرضیه اکبرزاده
تحلیل دقیق اثرات ترکیبی ملاتونین و سلنیوم بر رشد بوته گندم (Triticum aestivum) در شرایط تنش خشکی
حکیمه علومی - محمود ملکی - حسین مظفری - محمد رضانژاد
نانوتکنولوژی برای بهبود کیفیت، خواص و ایمنی مواد غذایی و کشاورزی: روندهای اخیر و آینده
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
مروری جامع بر فلزات سنگین: منابع، اثرات زیستمحیطی و انسانی، و روشهای نوین اصلاح با نگاهی به وضعیت ایران
فهیمه سبزواری - ندا کبیری
لیستریا مونوسیتوژنز در مواد غذایی
نسیم شاویسی - یاسر شهبازی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2