0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر نقش ترکیبات گیاهی بر عملکرد سیستم ایمنی ماهی Oreochromisniloticus
نویسندگان :
سبا ساعی
1
همایون قدس
2
1- دانشگاه سمنان
2- دانشگاه سمنان
کلمات کلیدی :
ترکیبات گیاهی،ایمنی تیلاپیا،عصاره گیاهی،آنتی اکسیدان طبیعی
چکیده :
هدف: برسی و تاثیر، عصاره های گیاهی بر سلامت و زندگی ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus). یافتههای پژوهشی: برای این مطالعه 15 مقاله در بازه زمانی 2023 تا 2025 با استفاده از کلمات کلیدی ترکیبات گیاهی، ایمنی تیلاپیا، از پایگاههای Science Direct و Google Scholar مورد بررسی قرار گرفتند. در این مطالعه به بررسی اثرات عصاره های گیاهی از قبیل عصاره برگ بو، پوست درخت کاج، چغندر و.. بر ایمنی ماهی تیلاپیا پرداخته شده. همچنین در مطالعه اثرات روغن های گیاهی مانند روغن گشنیز و اثرات پروتئین ها و دانه های گیاهی مثل پروتئین لوبیا و دانه چیا بررسی شده اند که نشان می دهند شناخت ترکیبات گیاهی مؤثر در تغذیه ماهی تیلاپیا نیل میتواند به کاهش وابستگی به آنتیبیوتیکها، که استفاده بیش از حد از آنها منجر به ایجاد مقاومت میکروبی و آلودگی در محصولات آبزی میشود، کمک کند. برای پژوهشهای آینده: نیاز به مطالعات بیشتر برای بررسی دوزهای بهینه، مکانیسمهای دقیق اثرگذاری و پایداری این ترکیبات در شرایط پرورشی دیده می شود. نتیجهگیری: استفاده از این ترکیبات گیاهی تاثیر مثبتی بر عملکرد سیستم ایمنی ماهیان می گذارد. همچنین مطالعات نشان می دهد ترکیباتی چون عصاره پیاز و سیر با بهبود شاخص های خونی تاثیر خوبی بر افزایش سلامت عمومی آبزیان دارد. به طور کلی می توان نتیجه گرفت این ترکیبات بر کاهش استرس اکسیداتیو و کاهش مرگ و میر نقش داشته اند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ترسیب کربن در مراتع
فاطمه امیری - زهرا امیری
استقرار صنایع تبدیلی مواد غذایی، راهکاری کارآمد در توسعه روستایی
بهمن خسرویپور - زینب نعامی
اولین گزارش گیاه انگل دارواش (Viscum album) در باغات مناطق سردسیر جنوب استان کرمان
محمد روزخش - بهروز خلیل طهماسبی - علی عباسی
بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی چهار گونه جلبک قهوهای با روش طیف سنجی مرئی
اسماعیل تماری - هاجر صداقت
اثر درجه حرارت آب بر زنده مانی، رشد، عوامل بیوشیمیایی خون و تحمل به استرس دستکاری حاد در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان
سعید زاهدی - نیکتا میرحسینی
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اسانسها در مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
ارزیابی خشکسالی در حوضه آجیچای، استان آذربایجان شرقی
پویا اللهویردی پور - یعقوب دین پژوه
ارزیابی کیفیت و ایمنی گوشت: تکنیکهای پیشرفته طیفسنجی و نقش آنها در تشخیص فساد میکروبی
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
High-Performance Activated Biochars Tailored by Potassium Hydroxide for Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
اثر تراکم بوته و تاريخ كاشت بر برخی ویژگیهای زراعی بادام زمینی (Arachis hypogaea L.)
مصطفی احمدی - صدیقه احمدی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2