0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر نقش ترکیبات گیاهی بر عملکرد سیستم ایمنی ماهی Oreochromisniloticus
نویسندگان :
سبا ساعی
1
همایون قدس
2
1- دانشگاه سمنان
2- دانشگاه سمنان
کلمات کلیدی :
ترکیبات گیاهی،ایمنی تیلاپیا،عصاره گیاهی،آنتی اکسیدان طبیعی
چکیده :
هدف: برسی و تاثیر، عصاره های گیاهی بر سلامت و زندگی ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus). یافتههای پژوهشی: برای این مطالعه 15 مقاله در بازه زمانی 2023 تا 2025 با استفاده از کلمات کلیدی ترکیبات گیاهی، ایمنی تیلاپیا، از پایگاههای Science Direct و Google Scholar مورد بررسی قرار گرفتند. در این مطالعه به بررسی اثرات عصاره های گیاهی از قبیل عصاره برگ بو، پوست درخت کاج، چغندر و.. بر ایمنی ماهی تیلاپیا پرداخته شده. همچنین در مطالعه اثرات روغن های گیاهی مانند روغن گشنیز و اثرات پروتئین ها و دانه های گیاهی مثل پروتئین لوبیا و دانه چیا بررسی شده اند که نشان می دهند شناخت ترکیبات گیاهی مؤثر در تغذیه ماهی تیلاپیا نیل میتواند به کاهش وابستگی به آنتیبیوتیکها، که استفاده بیش از حد از آنها منجر به ایجاد مقاومت میکروبی و آلودگی در محصولات آبزی میشود، کمک کند. برای پژوهشهای آینده: نیاز به مطالعات بیشتر برای بررسی دوزهای بهینه، مکانیسمهای دقیق اثرگذاری و پایداری این ترکیبات در شرایط پرورشی دیده می شود. نتیجهگیری: استفاده از این ترکیبات گیاهی تاثیر مثبتی بر عملکرد سیستم ایمنی ماهیان می گذارد. همچنین مطالعات نشان می دهد ترکیباتی چون عصاره پیاز و سیر با بهبود شاخص های خونی تاثیر خوبی بر افزایش سلامت عمومی آبزیان دارد. به طور کلی می توان نتیجه گرفت این ترکیبات بر کاهش استرس اکسیداتیو و کاهش مرگ و میر نقش داشته اند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی تغییرات جمعیت آفت جوانه خوار بلوط با استفاده از تصاویر ماهوارهای سنتینل - 2 در جنگلهای بلوط شهرستان پیرانشهر
بهزاد غزنوی - محمدرضا زرگران - سیدرستم موسوی میرکلا - هادی بیگی حیدرلو
ارزیابی گونهEisenia fetida به عنوان نشانگر زیستی در کود گاوی آلوده به سرب
مائده ایرانخواه خانقاه - عطیه الهام نیا - پریسا فرازی - نارین صادقی - نرگس جعفری - ملیسا زحمت کش اینچه برون - زینب کاشفی - مبینا محمدی - رقیه محمدعلیزاده کلرود - ربابه لطیف
کاربردهای اینترنت اشیاء در کنترل هوشمند آبزیپروری
زینب کاظمی - مریم عبدالرحمانی
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
کشت و کار هوشمندانه: چگونه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا به کشاورزان کمک میکنند؟
محمد جواد ادیبیان
مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در افزایش ماندگاری میوه خرما
یاسمن رنجبر - حمیدرضا اخوان - رضا حاجی محمدی فریمانی - سپیده خراسانی
حفاظت از آلودگی رودخانه از طریق افزایش تمایل به مشارکت اجتماعی در انتقال پساب به تصفیهخانه فاضلاب توسط بخش خصوصی
ماهان صفریان بروجنی - صادق پرتانی - عظیم نظری
کاربرد گیاهان دارویی در تولید نوشیدنیهای فراسودمند، تاثیر بر ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانها
عهدیه بهزادی - محمد بلوردی - اعظم ایوبی - مهدی کرامت جهرمی
شناسایی miRNAهای کنترل کننده عفونت ویروسی آنفولانزا در طیور
آزاده ترابی - زهرا رودباری
مدلسازی و تهیه نقشه رقومی غلظت عناصر موجود در طوفان گردوغبار
الهه اکبری - مهرداد جیهونی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2