0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در توسعه فیلمهای خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
نویسندگان :
میلاد قاسم زاده
1
حمیدرضا اخوان
2
سپیده خراسانی
3
رضا حاجی محمدی فریمانی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
اسانسهای طبیعی،بستهبندی فعال،فیلمخوراکی،خواص ضدمیکروبی،نانوذرات کیتوزان
چکیده :
با افزایش نگرانیها درباره آلودگی محیطزیست ناشی از بستهبندیهای پلاستیکی، استفاده از فیلمهای خوراکی زیستتخریبپذیر بهعنوان جایگزینهای پایدار مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه، تأثیر نانوذرات کیتوزان و اسانسهای طبیعی بر خواص کیفی فیلمهای خوراکی بررسی شده است. کیتوزان، بهعنوان یک پلیساکارید زیستفعال، دارای خواص ضدمیکروبی، تشکیل فیلم و ایجاد مانع در برابر گازها است، اما ماهیت آبدوست آن میتواند عملکرد بهینه آن را محدود کند. اسانسهای طبیعی به دلیل خواص ضداکسایشی و ضدمیکروبی، بهبوددهندههای بالقوهای برای این فیلمها هستند، اما فراریت بالا و حساسیت به اکسایش کارایی آنها را محدود میکند. نتایج نشان میدهد که نانوکیتوزان بهعنوان حامل و تقویتکننده اثر اسانسها، خواص مکانیکی، ممانعت در برابر رطوبت و فعالیت ضدمیکروبی فیلمها را بهبود میبخشد. همچنین، درونپوشانی اسانسها در نانوذرات کیتوزان موجب کاهش فراریت، افزایش پایداری و آزادسازی کنترلشده آنها میشود. این یافتهها نشان میدهد که ترکیب نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در فیلمهای خوراکی میتواند منجر به توسعه بستهبندیهای زیستتخریبپذیر مؤثر با کاربردهای گسترده در صنعت غذا شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تولید پروتئین از ضایعات کشتارگاهی با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی: فرایندها، چالشها و کاربرد¬ها
ثنا محمدی - صابر امیری - مهسا ضروری - فرزاد میراب توپچی
Nano-Magnetic Iron Nanoparticles: A Cutting-Edge Approach to Mitigating Biotic Stresses in Plants
Leili Salahshour - Nader Bahramifar
بررسی اثر حس تعلق مکانی بر تمایل به پرداخت جهت احیا تالاب جازموریان: مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه جیرفت
محسن عادلی ساردوئی
بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و خصوصیات کیفی تعدادی از ژنوتیپهای برنج
نادعلی باقری
تحول کشاورزی ایران با هوش مصنوعی: چالشها، فرصتها و راهبردهای سیاستی
معصومه والی
پروتئینهای تکسلولی: جایگزین پایدار برای منابع پروتئینی سنتی در آبزی پروری
محمدحسین خانجانی - سعید حاجی رضائی - احمد رفیعی پور - علیرضا قائدی
ارزیابی کارایی سیلیکات پتاسیم و نانو ذرات سیلیکون در تحمل به خشکی بادام
هدیه صادقی زریسفی - سهیل کریمی - وحید توللی
میکروپلاستیکها و نانوپلاستیکها: تهدیدی نوظهور برای سلامت دستگاه تولیدمثل و باروری انسان و دام
روح اله میرمحمودی - محدثه محمدی ساردو
چشم انداز توسعه کشت و صنعت خرما در ایران
فاطمه ارتیاعی - مجید جعفری
گزارش مشاهده اولین مورد هموگلوبینوری در گاو پس از نوشیدن آب گرم
علی اصغر مظفری - حسین سلاجقه - ستایش سعیدی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4