0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در توسعه فیلمهای خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
نویسندگان :
میلاد قاسم زاده
1
حمیدرضا اخوان
2
سپیده خراسانی
3
رضا حاجی محمدی فریمانی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
اسانسهای طبیعی،بستهبندی فعال،فیلمخوراکی،خواص ضدمیکروبی،نانوذرات کیتوزان
چکیده :
با افزایش نگرانیها درباره آلودگی محیطزیست ناشی از بستهبندیهای پلاستیکی، استفاده از فیلمهای خوراکی زیستتخریبپذیر بهعنوان جایگزینهای پایدار مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه، تأثیر نانوذرات کیتوزان و اسانسهای طبیعی بر خواص کیفی فیلمهای خوراکی بررسی شده است. کیتوزان، بهعنوان یک پلیساکارید زیستفعال، دارای خواص ضدمیکروبی، تشکیل فیلم و ایجاد مانع در برابر گازها است، اما ماهیت آبدوست آن میتواند عملکرد بهینه آن را محدود کند. اسانسهای طبیعی به دلیل خواص ضداکسایشی و ضدمیکروبی، بهبوددهندههای بالقوهای برای این فیلمها هستند، اما فراریت بالا و حساسیت به اکسایش کارایی آنها را محدود میکند. نتایج نشان میدهد که نانوکیتوزان بهعنوان حامل و تقویتکننده اثر اسانسها، خواص مکانیکی، ممانعت در برابر رطوبت و فعالیت ضدمیکروبی فیلمها را بهبود میبخشد. همچنین، درونپوشانی اسانسها در نانوذرات کیتوزان موجب کاهش فراریت، افزایش پایداری و آزادسازی کنترلشده آنها میشود. این یافتهها نشان میدهد که ترکیب نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در فیلمهای خوراکی میتواند منجر به توسعه بستهبندیهای زیستتخریبپذیر مؤثر با کاربردهای گسترده در صنعت غذا شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کشت و کار هوشمندانه: چگونه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا به کشاورزان کمک میکنند؟
محمد جواد ادیبیان
Moderate Osmotic Stress Ameliorates Root Formation and Acclimatization in Apple Rootstock
Masoud Azizi - Parvin Sayadi - Reza Ghahremani
بررسي کارایی هیستامین در ارزیابی کیفیت ماهي یلی خط کمانی در طي نگهداري در يخ
سراج بیتا
گزارش مشاهده اولین مورد هموگلوبینوری در گاو پس از نوشیدن آب گرم
علی اصغر مظفری - حسین سلاجقه - ستایش سعیدی
Potential Use of Wastewater from the Synthesis of Quercetin-Selenium Nanoparticles in Wheat Growth and Bromus Weed Control
Azam Chahardoli - Ali Mostafaei
سرخکردن هوای داغ: راهکاری موثر برای حفظ ایمنی و کیفیت تغذیهای غذاهای دریایی
بهاره معروف پور - امان محمد ضیائی فر - حسن صباغی
نقش شناساگرهای دما-زمان در ارتقای امنیت غذایی و بهبود بستهبندی محصولات کشاورزی
محمدرضا عفیفی - هانیه باقری کیا
پروتئینهای تکسلولی: جایگزین پایدار برای منابع پروتئینی سنتی در آبزی پروری
محمدحسین خانجانی - سعید حاجی رضائی - احمد رفیعی پور - علیرضا قائدی
Study of Tecomella undulata Vegetative Parameters and Human Destructive Factors in Jiroft County, Kerman Province, Iran
Somayeh Zangiabadi - Hannah Owens - Ahmad Pourmirzaie - Mohammad Sadra Mijani
تأثیر روشهای نوین کشاورزی بر کاهش ردپای آب و بهینهسازی مصرف منابع آب در راستای مدیریت پایدار
امید بهمنی - مانا فروتن
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2