0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در توسعه فیلمهای خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
نویسندگان :
میلاد قاسم زاده
1
حمیدرضا اخوان
2
سپیده خراسانی
3
رضا حاجی محمدی فریمانی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
اسانسهای طبیعی،بستهبندی فعال،فیلمخوراکی،خواص ضدمیکروبی،نانوذرات کیتوزان
چکیده :
با افزایش نگرانیها درباره آلودگی محیطزیست ناشی از بستهبندیهای پلاستیکی، استفاده از فیلمهای خوراکی زیستتخریبپذیر بهعنوان جایگزینهای پایدار مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه، تأثیر نانوذرات کیتوزان و اسانسهای طبیعی بر خواص کیفی فیلمهای خوراکی بررسی شده است. کیتوزان، بهعنوان یک پلیساکارید زیستفعال، دارای خواص ضدمیکروبی، تشکیل فیلم و ایجاد مانع در برابر گازها است، اما ماهیت آبدوست آن میتواند عملکرد بهینه آن را محدود کند. اسانسهای طبیعی به دلیل خواص ضداکسایشی و ضدمیکروبی، بهبوددهندههای بالقوهای برای این فیلمها هستند، اما فراریت بالا و حساسیت به اکسایش کارایی آنها را محدود میکند. نتایج نشان میدهد که نانوکیتوزان بهعنوان حامل و تقویتکننده اثر اسانسها، خواص مکانیکی، ممانعت در برابر رطوبت و فعالیت ضدمیکروبی فیلمها را بهبود میبخشد. همچنین، درونپوشانی اسانسها در نانوذرات کیتوزان موجب کاهش فراریت، افزایش پایداری و آزادسازی کنترلشده آنها میشود. این یافتهها نشان میدهد که ترکیب نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در فیلمهای خوراکی میتواند منجر به توسعه بستهبندیهای زیستتخریبپذیر مؤثر با کاربردهای گسترده در صنعت غذا شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کودهای زیستی: راهکاری پایدار برای افزایش حاصلخیزی خاک و تولید محصول
معصومه مصطفائی - زهره الویار
تاثیر اسید هیومیک بر کارایی فسفر بیولوژیکی و جایگزینی کود شیمیایی در کم آبیاری گیاه لوبیا چیتی
ندا حسین زاده - علیرضا پیرزاد
طبقهبندی تنش گیاهی با استفاده از ویژگیهای برگ و یادگیری ماشین
محمدرضا بحرینی بهزادی
اثر محلولپاشی گیاهان با اوره فسفات بر پارامترهای رشدی دو توده بادمجان در مزرعه
رحیمه پورمحمدی زاده - محمدجواد آروین - نجمه زینلی پور
بررسی اثرات روی به دو فرم نانو و معمولی همراه با سرک نیتروژن بر عملکرد و محتوی روغن دانه کلزا
حسین موسی زاده - مهران محمودی - یوسف نیک نژاد
پایش آلودگي فلزات سنگين در پروفيل خاك (مطالعه موردی: شهرستان یزد)
اعظم رضوی نسب - عباس علی فقیه خراسانی
Efficient Bioethanol Production from Waste Bread Employing Zymomonas mobilis
Davood Mazaheri
سیستم آگروفارستری رهیافتی مؤثر در توسعه کشاورزی پایدار
محمد سعید وقار
Identifying Locations Prone to Algal Blooms using Satellite Imagery
Hamid Bagheri - Goli Sedighi
Review of Investigations of Medical effect Punica granatum L. in the Recent Years
Mahbobeh Khatabakhsh
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2