0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر تأثیر فناوری بینی الکترونیکی در ارزیابی تازگی و کیفیت گوشت
نویسندگان :
پویا درویشی
1
غلامحسین شاهقلی
2
1- دانشگاه محقق اردبیلی
2- دانشگاه محقق اردبیلی
کلمات کلیدی :
بینی الکترونیکی،تازگی گوشت،تشخیص تقلب،فساد میکروبی،کیفیت
چکیده :
گوشت به عنوان یکی از منابع اصلی پروتئین در رژیم غذایی انسان، به دلیل حساسیت به فساد میکروبی و بیوشیمیایی نیاز به شرایط نگهداری مناسب دارد. با افزایش مصرف جهانی گوشت، چالشهای مرتبط با کیفیت و ایمنی آن بیشتر نمایان میشود. در این مقاله، روشهای مختلف ارزیابی تازگی گوشت، از جمله روشهای حسی، شیمیایی و میکروبیولوژیکی بررسی شده و به فناوری بینی الکترونیکی به عنوان یک راهکار غیرمخرب و سریع پرداخته میشود. E-nose قادر است ترکیبات فرار را شناسایی کرده و کیفیت گوشت را به طور همزمان ارزیابی کند. نتایج نشان میدهد که این فناوری به دلیل دقت بالا و سرعت عمل، میتواند به طور مؤثری در صنعت گوشت مورد استفاده قرار گیرد. همچنین، پیشنهاد میشود که ترکیب E-nose با روشهای شیمیایی و میکروبی، به بهبود کیفیت و ایمنی محصولات گوشتی کمک کند. در نهایت، نیاز به تحقیقات بیشتر و استانداردسازی فرآیندها به منظور افزایش اعتماد مصرفکنندگان و بهبود ایمنی غذایی مورد تأکید قرار میگیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر عصاره جلبک دریایی بر رشد و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه آویشن دنایی در شرایط تنش شوری
عارفه حسنوند
کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی
نسیم شاویسی - یاسر شهبازی
وضعیت تاکسونومیکی جنس Cladosporium در ایران
آسیه بهاری میمندی - کژال زائری - امیررضا امیرمیجانی
بررسی تاثیر آمینو اسید، جلبک دریایی و زمان محلول پاشی بر عملکرد، اجزای عملکرد و ویژگیهای فیتو شیمیایی گیاه دارویی ریحان
رضا ابراهیمی - مهران محمودی - یوسف نیک نژاد
مسائل اخلاقی، حقوقی و اجتماعی بهکارگیری هوش مصنوعی: با تأکید بر بخش کشاورزی
زیبا سلیمانی - خدیجه سلیمانی - زینب مرادی یگانه
اثر نانوالیاف حاوی عصاره گیاه درمنه به روش الکتروریسی بر سلامتی
تکتم میری - نفیسه مهدینژاد - هما ملائی - حسین بارانی - محمود سلوکی
فراواکاوی دادههای ترانسکریپتوم به منظور شناسایی ژنهای درگیر در پاسخ به تنش خشکی در کلزا (Brassica napus)
شهلا اتابکی - علی مقدم - هومن راضی - مرضیه مُهری
Passive and Active Microwave Remote Sensing in Agricultural Forecasting
Amin Rostami
مطالعهی اثر محلولپاشی اسيد آمينه آرژینین بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دانهالهای پسته رقم بادامی ریز زرند تحت تنش سرما
حسین سجادیان
مروری بر نقش ترکیبات گیاهی بر عملکرد سیستم ایمنی ماهی Oreochromisniloticus
سبا ساعی - همایون قدس
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2