0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر تأثیر فناوری بینی الکترونیکی در ارزیابی تازگی و کیفیت گوشت
نویسندگان :
پویا درویشی
1
غلامحسین شاهقلی
2
1- دانشگاه محقق اردبیلی
2- دانشگاه محقق اردبیلی
کلمات کلیدی :
بینی الکترونیکی،تازگی گوشت،تشخیص تقلب،فساد میکروبی،کیفیت
چکیده :
گوشت به عنوان یکی از منابع اصلی پروتئین در رژیم غذایی انسان، به دلیل حساسیت به فساد میکروبی و بیوشیمیایی نیاز به شرایط نگهداری مناسب دارد. با افزایش مصرف جهانی گوشت، چالشهای مرتبط با کیفیت و ایمنی آن بیشتر نمایان میشود. در این مقاله، روشهای مختلف ارزیابی تازگی گوشت، از جمله روشهای حسی، شیمیایی و میکروبیولوژیکی بررسی شده و به فناوری بینی الکترونیکی به عنوان یک راهکار غیرمخرب و سریع پرداخته میشود. E-nose قادر است ترکیبات فرار را شناسایی کرده و کیفیت گوشت را به طور همزمان ارزیابی کند. نتایج نشان میدهد که این فناوری به دلیل دقت بالا و سرعت عمل، میتواند به طور مؤثری در صنعت گوشت مورد استفاده قرار گیرد. همچنین، پیشنهاد میشود که ترکیب E-nose با روشهای شیمیایی و میکروبی، به بهبود کیفیت و ایمنی محصولات گوشتی کمک کند. در نهایت، نیاز به تحقیقات بیشتر و استانداردسازی فرآیندها به منظور افزایش اعتماد مصرفکنندگان و بهبود ایمنی غذایی مورد تأکید قرار میگیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Comparative Study on Potassium-based-engineered Biochars from Orange Waste as High-Performance Electrode Materials for Water Desalination by Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
کاربرد ترکیبات آلی فرّار گیاهی در مدیریت بیماریهای گیاهی: مروری بر چالشها و پتانسیلها
زهرا امجدی - فریده فرحبخش
فناوری تکنیکهای هستهای در کشاورزی پایدار
بیژن کهراریان
بررسی میزان آلودگی به کیست هیداتید در دامهای شمال ایران
محمودرضا اثناعشری
بررسی انواع پریبیوتیکها و نقش آنها در حفظ سلامت انسان
زهرا نظیری - شهرزاد یونسیان
اثربخشی ریزپوشانی ترکیبات زیستی تریکودرما در مهار زیستی نماتد مرکبات (Tylenchulus semipenetrans)
نیلوفر عرب سربیژن - حسین علایی شاه ولی انار - لاله ایلخان - علی اکبر محمدی میریک
برنامهریزی آبیاری ذرت علوفهای با استفاده از مدل CROPWAT 8.0 و دادههای اقلیمی: رویکردی نوین در مدیریت منابع آبی
ایمان حاجی راد
تاثیر چرای بیش از حد بر تخریب خاکهای جنگلی و پیشنهاد راهکارهای مدیریتی
زهرا امیری - فاطمه امیری
Investigating Infrastructure of the Right to Climate Sustainability, an Obligation to Achieving Climate Justice
Shabab Jahanbin - Ali Faghih Habibi - Ali Mohammadi - Shirin Shirazian - Hadi Kiadliri
بررسی اثرگذاری مقدار و عمق توزیع بیوچار کاه گندم بر تبخیر از سطح خاک
آوین حکمی کرمانی - آرین حسنی توتشامی - ارسطو سلیمان زاده - مالک سفندارند
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4