0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر تولید پروتئین تک‌یاخته از ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
فاطمه رحمانی برکادهی - عباس عابدفر
مدیریت و توسعه رویشگاه گیاه دارویی باارزش Zataria multiflora Boiss. در جنوب استان کهگیلویه و بویراحمد
وحید کریمیان
مدیریت پسماندهای کشاورزی
تهمینه دهقانی - هدیه احمدپری
مطالعه و مروری بر تولید کیک‌های رژیمی برای افراد دیابتی
سعیده امان الهی - سپیده‌ خراسانی - اعظم‌ ایوبی - محمد‌‌ بلوردی
شناسایی و کمی‌سازی آلکالوئیدهای هارمین و هارمالین در عصاره گیاه دارویی Peganum harmala L. با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع با کارایی بالا (HPLC)
ستار طهماسبی انفرادی - رضا یزد آبادی - داود محمدی پور
اثر دما، خشکی و شوری بر صفات فیزیولوژیکی گیاهان دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.)، شنبلیه (Borago officinalis L.)، گل گاو زبان (Borago officinalis L.) و گل راعی (Hypericum perforatum L.)
رضا میرزائیان دهکردی
ارزیابی کیفیت برخی از منابع آب زیرزمینی شهرستان مهریز با استفاده از شاخص کیفیت منابع آب ایران (IRWQI)
مهدی نصیریان - ناصر برومند
نوآوری‌ها و کاربردهای خشک‌کن غلتکی برای خشک‌کردن مواد غذایی
فخرالدین صالحی
نقش شناساگرهای دما-زمان در ارتقای امنیت غذایی و بهبود بسته‌بندی محصولات کشاورزی
محمدرضا عفیفی - هانیه باقری کیا
ارزیابی مدل تابش خورشیدی آنگستروم- پرسكات در منطقه سیستان
عمران اسماعیلی نژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4