0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی تاثیر تغییر اقلیم برآفات کشاورزی
نویسندگان :
محمدحسین ارسلانلو
1
وحید اعتماد
2
محمد ابراهیم فرآشیانی
3
شهرام خلیقی سیگارودی
4
پریسا اسحاقی
5
1- دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2- دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3- دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
4- دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
5- دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
کلمات کلیدی :
آفت،تغییر اقلیم،گرمایش زمین
چکیده :
هدف: این مقاله به بررسی مسائل کلیدی در ارتباط با اثرات تغییر اقلیم بر افزایش و گسترش آفات گیاهی پرداخته است. مواد و روشها: برای گردآوری اطلاعات، منابع مورد بررسی از پایگاههای معتبر علمی استخراج و با استفاده از کلیدواژههای مرتبط جستجو شدند. پس از غربالگری اولیه، مقالات واجد شرایط بر اساس معیارهای تعریف شده تحلیل و خلاصهسازی شدند. یافتههای پژوهش: تغییرات اقلیمی از تهدیدهای اصلی برای زندگی انسان در آینده به شمار میروند. تغییراقلیم و افزایش دما میتوانند به شکلهای مختلف بر جمعیت آفات کشاورزی اثر بگذارند. دمای حداقل به عنوان عامل مهمی در گسترش حشرات شناخته میشود. از آنجایی که آفات جزء موجودات خونسرد هستند، دماهای بالاتر به آنها این امکان را میدهد که محدوده فعالیت خود را به مناطق با عرضهای جغرافیایی و ارتفاعات بیشتر گسترش دهند. بارندگی شدید و طغیان رودخانهها باعث افزایش انتشار عوامل بیماریزا از طریق آب میشود. باد شدید، انتقال عوامل بیماریزا از مناطق زمستانگذران به میزبانهای دورتر را ممکن میسازد. طبق تحقیقات، افزایش 2 درجه سانتیگراد دما میتواند تعداد نسلهای حشرات را در فصل بین 1 تا 5 نسل افزایش دهد. نتیجهگیری: گرمایش زمین و تغییرات اقلیمی باعث افزایش فعالیت و گسترش آفات کشاورزی میشود. این تغییرات میتوانند با تسریع چرخه زندگی حشرات و گسترش محدوده زیست آنها، تهدیدی جدی برای کشاورزی و اکوسیستمها ایجاد کنند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر تولید پروتئین تکیاخته از ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
فاطمه رحمانی برکادهی - عباس عابدفر
مدیریت و توسعه رویشگاه گیاه دارویی باارزش Zataria multiflora Boiss. در جنوب استان کهگیلویه و بویراحمد
وحید کریمیان
مدیریت پسماندهای کشاورزی
تهمینه دهقانی - هدیه احمدپری
مطالعه و مروری بر تولید کیکهای رژیمی برای افراد دیابتی
سعیده امان الهی - سپیده خراسانی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
شناسایی و کمیسازی آلکالوئیدهای هارمین و هارمالین در عصاره گیاه دارویی Peganum harmala L. با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع با کارایی بالا (HPLC)
ستار طهماسبی انفرادی - رضا یزد آبادی - داود محمدی پور
اثر دما، خشکی و شوری بر صفات فیزیولوژیکی گیاهان دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.)، شنبلیه (Borago officinalis L.)، گل گاو زبان (Borago officinalis L.) و گل راعی (Hypericum perforatum L.)
رضا میرزائیان دهکردی
ارزیابی کیفیت برخی از منابع آب زیرزمینی شهرستان مهریز با استفاده از شاخص کیفیت منابع آب ایران (IRWQI)
مهدی نصیریان - ناصر برومند
نوآوریها و کاربردهای خشککن غلتکی برای خشککردن مواد غذایی
فخرالدین صالحی
نقش شناساگرهای دما-زمان در ارتقای امنیت غذایی و بهبود بستهبندی محصولات کشاورزی
محمدرضا عفیفی - هانیه باقری کیا
ارزیابی مدل تابش خورشیدی آنگستروم- پرسكات در منطقه سیستان
عمران اسماعیلی نژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4