0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی نقش غنیسازی نان در بهبود کیفیت و ارزش غذایی: یک مرور سیستماتیک
نویسندگان :
محمدرضا رضائی
1
اسماعیل میرزایی قلعه
2
حامد کرمی
3
زینب رمدانی
4
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
3- موسسه مهندسی زیستی کاتالونیا (IBEC)، اسپانیا
4- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
آرد حبوبات،بیاتی نان،عطر و طعم،غنیسازی آرد،کیفیت نان
چکیده :
این مقاله مروری به بررسی نقش نان به عنوان یک جزء حیاتی در رژیم غذایی و تأثیرات غنیسازی آن بر کیفیت و ارزش غذایی میپردازد. نان، به عنوان منبع اصلی انرژی و پروتئین در جوامع مختلف، با چالشهایی نظیر بیاتی و ضایعات مواجه است. در این راستا، تحقیقات اخیر نشان دادهاند که غنیسازی نان با ترکیبات مغذی مانند آرد حبوبات و مواد فیبری میتواند به بهبود کیفیت و افزایش ارزش غذایی آن کمک کند. همچنین، تکنیکهای نوین مانند استفاده از هیدروکلوئیدها و افزودنیهای طبیعی، نظیر پودر ریحان شیرین و عصاره هسته خرما، به تأخیر در بیاتی و بهبود ویژگیهای ارگانولپتیکی نان منجر میشود. این مقاله به تحلیل و جمعبندی نتایج مطالعات مختلف در این زمینه پرداخته و به بررسی پتانسیل ترکیب آرد گندم با آردهای جدید برای تولید نانهای غنیتر و باکیفیتتر میپردازد. در نهایت، نتایج این بررسیها میتواند به ارتقای سلامت جامعه و کاهش ضایعات نان کمک کند و به تأمین نیازهای تغذیهای افراد یاری رساند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر گیاهپالایی در پالایش فلزات سنگین با تاکید بر گونههای بومی ایران
شیدا جباری - سیدوحید سیدنا
جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفندان و بزان در شهرستان الشتر با استفاده از روش Nested-PCR
امین جایدری - مهدی حسنوند - شیوا آزادی چگنی
تاثیر فلزات سنگین بر رشد و سلامت گیاهان
اسما گرمی
بررسی آگاهی و رفتار کشاورزان شهرک شهید کریمی دزفول در ارتباط با شاخصهای توسعه پایدار کشاورزی
فاطمه صفائی راد - روشنا بهباش - سینا عطارروشن
بررسی الگوی بیان ژن هیدروکسی استروئید دهیدروژناز (HSD) بااستفاده از آنالیز میکرواری هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
کشاورزی ارگانیک، امنیت غذایی و پایداری زیستمحیطی: نقش تولید پایدار در تأمین غذای سالم و حفظ منابع طبیعی
سمیرا حسینی - مهرانگیز ابراهیمی - سیدرفیع عارف حسینی - حسام الدین حسینی - میدیا جرایی
بررسی اثرات ضدمیکروبی و ضد سرطانی نانوالیاف سنتز شده از عصاره گیاهی به روش الکتروریسی
طاهره حیدری - عباس رهدار
اثر تنش شوری بر ویژگیهای مورفولوژیک و بیوشیمایی ژنوتیپهای کاملینا (Camelina sativa)
زهرا دهقانی - علی دادخدائی
Assessment of Phenolic Compound Accumulation in Fagopyrum esculentum Seeds under Salinity Stress
Nasrin Farhadi - Mojgan Abdeshahian - Samaneh Mottaghi
نقش گیاه دارویی (آویشن) بر افزایش ایمنی و رشد در پرورش ماهی
زینب کاظمی - رضا رضانژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4