0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی نقش غنیسازی نان در بهبود کیفیت و ارزش غذایی: یک مرور سیستماتیک
نویسندگان :
محمدرضا رضائی
1
اسماعیل میرزایی قلعه
2
حامد کرمی
3
زینب رمدانی
4
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
3- موسسه مهندسی زیستی کاتالونیا (IBEC)، اسپانیا
4- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
آرد حبوبات،بیاتی نان،عطر و طعم،غنیسازی آرد،کیفیت نان
چکیده :
این مقاله مروری به بررسی نقش نان به عنوان یک جزء حیاتی در رژیم غذایی و تأثیرات غنیسازی آن بر کیفیت و ارزش غذایی میپردازد. نان، به عنوان منبع اصلی انرژی و پروتئین در جوامع مختلف، با چالشهایی نظیر بیاتی و ضایعات مواجه است. در این راستا، تحقیقات اخیر نشان دادهاند که غنیسازی نان با ترکیبات مغذی مانند آرد حبوبات و مواد فیبری میتواند به بهبود کیفیت و افزایش ارزش غذایی آن کمک کند. همچنین، تکنیکهای نوین مانند استفاده از هیدروکلوئیدها و افزودنیهای طبیعی، نظیر پودر ریحان شیرین و عصاره هسته خرما، به تأخیر در بیاتی و بهبود ویژگیهای ارگانولپتیکی نان منجر میشود. این مقاله به تحلیل و جمعبندی نتایج مطالعات مختلف در این زمینه پرداخته و به بررسی پتانسیل ترکیب آرد گندم با آردهای جدید برای تولید نانهای غنیتر و باکیفیتتر میپردازد. در نهایت، نتایج این بررسیها میتواند به ارتقای سلامت جامعه و کاهش ضایعات نان کمک کند و به تأمین نیازهای تغذیهای افراد یاری رساند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد بیوچار ویژگیهای فیتوشیمیایی و عملکردی گوار (Cyamopsis tetragonoloba L.) را تحت تنش شوری بهبود میدهد
احسان بیژن زاده - محمد کشاورز - حمید رضا بوستانی
کاربرد تخمین پارامترهای ارنشتاین اولنبک در فرایند بازاریابی محصولات کشاورزی
نرگس سریع القلم - محمدرضا نوروزی
نقش هوش مصنوعی در تأمین امنیت غذایی با تکیه بر شناسایی و تشخیص آفات، بیماریهای گیاهی و باقیمانده سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی
سلمان امیری
مقایسه و ارزیابی ماشینهای بذرکار سینی نشاء از نظر مصرف برق در استان خوزستان
محمد مهران زاده
مروری بر بیماری هاری (Rabies)
سجاد صفری - سید مبین قنبری
بررسی تکنیکهای مدلسازی برای برهمکنشهای خاک تغییر شکلپذیر- تایر
اثر کاربرد بیوچار و تلقیح با میکوریزا بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک و کارایی مصرف آب زرینگیاه در شرایط کمآبیاری
مرضیه بشارتی فر - غلامرضا خواجویی نژاد - عنایت الله توحیدی نژاد - جلال قنبری
بررسی و تعیین سهم عناصر ماکرو خاک بر خلأ عملکرد سویا (Glycin Max L.)
علی نخ زری مقدم - افشین سلطانی - علی منصوری راد - علی راحمی کایزکی - بنیامین ترابی - مهین پودینه
Study of Tecomella undulata Vegetative Parameters and Human Destructive Factors in Jiroft County, Kerman Province, Iran
Somayeh Zangiabadi - Hannah Owens - Ahmad Pourmirzaie - Mohammad Sadra Mijani
اثر اسید هیومیک بر فراسیون سفید در تنش شوری
سپیده مجرب - علیرضا پیرزاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2