0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
غنیسازی مواد غذایی با استفاده از پودر غلات و حبوبات جوانهزده
نویسندگان :
فخرالدین صالحی
1
1- دانشگاه بوعلی سینا
کلمات کلیدی :
جودوسر،سویا،عدس،گندم،ماش،نخود
چکیده :
غلات یکی از ارزانترین و مهمترین منابع تأمین انرژی در رژیم غذایی انسان بوده و گندم، برنج، جو، ذرت و جودوسر جزء پرمصرفترین غلات در سراسر جهان هستند. حبوبات بعد از غلات، رتبه دوم را بهعنوان منبع غذایی ضروری در سراسر جهان دارند و بخش مهمی از پروتئین رژیم غذایی افراد از طریق مصرف حبوباتی مانند نخود، نخود سبز، ماش، سویا، لوبیا و عدس تأمین میشود. جوانهزنی یک روش ساده برای افزایش ارزش غذایی غلات و حبوبات است و پودرهای حاصل از جوانههای غلات و حبوبات یک منبع غنی از پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری، ویتامینها، ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانها هستند. از این پودرها میتوان براي بهبود کیفیت محصولات غذایی از جمله انواع کیک، نان، نودل، ماکارونی، غلات صبحانه و فرآوردههای گوشتی استفاده کرد. در این مقاله کاربردهای اخیر پودر برخی از غلات و حبوبات جوانهزده شامل گندم، جودوسر، نخود، سویا، ماش و عدس در فرمولاسیون مواد غذایی مختلف بررسی میشود. نتایج پژوهشهای مختلف حاکی از این است که استفاده از پودرهای غلات و حبوبات جوانهزده علاوه بر افزایش ارزش غذایی و تولید یک محصول فراسودمند، باعث بهبود خصوصیات حسی و کیفی محصولات غذایی نیز میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر تنش خشکی، کاربرد بیوچار و تلقیح با میکوریزا بر رشد زرینگیاه
مرضیه بشارتی فر - غلامرضا خواجویی نژاد - عنایت الله توحیدی نژاد - جلال قنبری
اثر اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) بر فراسنجه¬های جدول زندگی سوسک چهار نقطهای حبوبات، Callosobruchus maculatus (F.) (Coleoptera: Chrysomelidae)
حانیه سادات عزیزی کاشی - بهرام ناصری - هوشنگ رفیعی دستجردی - جبرائیل رزمجو - عسگر عباداللهی
نقش اقتصاد چرخهای در انتشار دی اکسید کربن
هاجر اثنی عشری
کاربرد نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در توسعه فیلمهای خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
واکنش فتوسنتزی و تعداد میوه دو توده بادمجان بومی ایران به محلولپاشی مخمر
رحیمه پورمحمدی زاده - محمدجواد آروین - نجمه زینلی پور
Application of Artificial Intelligence in Optimization of Renewable Energy Systems: A Case Study of Iran
Sahar Rafiei - Seyyed Reza Zaeifosadat
تحلیل سرنوشت و پراکنش آفتکشها در مه: چالشها، تهدیدات و پیامدهای زیستمحیطی
کیمیا کوهستانی
اثر ال-کارنیتین و متیونین بر خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی
فاطمه آباریان - مژگان مظهری - امیدعلی اسماعیلی پور - زهرا رنجبری نسب
بررسی آگاهی و رفتار کشاورزان شهرک شهید کریمی دزفول در ارتباط با شاخصهای توسعه پایدار کشاورزی
فاطمه صفائی راد - روشنا بهباش - سینا عطارروشن
مروری کوتاه بر کاربرد هوش مصنوعی در پرورش طیور
ساره افتخاری کنزرکی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2