0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
غنیسازی مواد غذایی با استفاده از پودر غلات و حبوبات جوانهزده
نویسندگان :
فخرالدین صالحی
1
1- دانشگاه بوعلی سینا
کلمات کلیدی :
جودوسر،سویا،عدس،گندم،ماش،نخود
چکیده :
غلات یکی از ارزانترین و مهمترین منابع تأمین انرژی در رژیم غذایی انسان بوده و گندم، برنج، جو، ذرت و جودوسر جزء پرمصرفترین غلات در سراسر جهان هستند. حبوبات بعد از غلات، رتبه دوم را بهعنوان منبع غذایی ضروری در سراسر جهان دارند و بخش مهمی از پروتئین رژیم غذایی افراد از طریق مصرف حبوباتی مانند نخود، نخود سبز، ماش، سویا، لوبیا و عدس تأمین میشود. جوانهزنی یک روش ساده برای افزایش ارزش غذایی غلات و حبوبات است و پودرهای حاصل از جوانههای غلات و حبوبات یک منبع غنی از پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری، ویتامینها، ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانها هستند. از این پودرها میتوان براي بهبود کیفیت محصولات غذایی از جمله انواع کیک، نان، نودل، ماکارونی، غلات صبحانه و فرآوردههای گوشتی استفاده کرد. در این مقاله کاربردهای اخیر پودر برخی از غلات و حبوبات جوانهزده شامل گندم، جودوسر، نخود، سویا، ماش و عدس در فرمولاسیون مواد غذایی مختلف بررسی میشود. نتایج پژوهشهای مختلف حاکی از این است که استفاده از پودرهای غلات و حبوبات جوانهزده علاوه بر افزایش ارزش غذایی و تولید یک محصول فراسودمند، باعث بهبود خصوصیات حسی و کیفی محصولات غذایی نیز میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ویروس چروکیدگی قهوهای میوه گوجهفرنگی تهدید جدیدی برای مزارع گوجهفرنگی ارومیه
سیفالدین رحیم حسین مصلح - مینا راستگو
واکنش فتوسنتزی و تعداد میوه دو توده بادمجان بومی ایران به محلولپاشی مخمر
رحیمه پورمحمدی زاده - محمدجواد آروین - نجمه زینلی پور
نقش بیوانفورماتیک در تجزیه و تحلیل دادههای ژنومی برای ارتقای مقاومت به بیماری در گیاهان به منظور بهبود ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
بررسی انگلهای خونی در ماهی کفال طلایی (Liza aurata)دریای خزر
سالار علیزاده - حسین جوان بخت - مهوش هادوی
بهبود ویژگیهای انگور رقم تامپسون با کاربرد تیمار هورمون براسینواسترویید (Vitis vinifera L.)
حمیده محمدی - زهرا پاک کیش
روشهای نوین کنترل کیفیت در تولید پنیر پیتزا
سحر نیکوئی - رضا حاجی محمدی فریمانی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی
بستهبندیهای زیستتجزیهپذیر در کاهش آلودگی محیط زیست
مبینا تحقیقی - زهرا شیخ
اثر اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) بر فراسنجه¬های جدول زندگی سوسک چهار نقطهای حبوبات، Callosobruchus maculatus (F.) (Coleoptera: Chrysomelidae)
حانیه سادات عزیزی کاشی - بهرام ناصری - هوشنگ رفیعی دستجردی - جبرائیل رزمجو - عسگر عباداللهی
بررسی حضور و اثرات منفی میکروپلاستیکها بر گیاهان تالاب فرهنگ آباد، شهرستان انار، کرمان
سارا امامی - محمدحسین صیادی
تأثیر تنش خشکی بر شاخصهای بیوشیمیایی Helianthus annuus
آمنه قاسمی مصرمی - فرشته عباسی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی - محمد جعفر هدایتی - محمود رمرودی - محمدحسین صیادی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4