0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
غنیسازی مواد غذایی با استفاده از پودر غلات و حبوبات جوانهزده
نویسندگان :
فخرالدین صالحی
1
1- دانشگاه بوعلی سینا
کلمات کلیدی :
جودوسر،سویا،عدس،گندم،ماش،نخود
چکیده :
غلات یکی از ارزانترین و مهمترین منابع تأمین انرژی در رژیم غذایی انسان بوده و گندم، برنج، جو، ذرت و جودوسر جزء پرمصرفترین غلات در سراسر جهان هستند. حبوبات بعد از غلات، رتبه دوم را بهعنوان منبع غذایی ضروری در سراسر جهان دارند و بخش مهمی از پروتئین رژیم غذایی افراد از طریق مصرف حبوباتی مانند نخود، نخود سبز، ماش، سویا، لوبیا و عدس تأمین میشود. جوانهزنی یک روش ساده برای افزایش ارزش غذایی غلات و حبوبات است و پودرهای حاصل از جوانههای غلات و حبوبات یک منبع غنی از پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری، ویتامینها، ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانها هستند. از این پودرها میتوان براي بهبود کیفیت محصولات غذایی از جمله انواع کیک، نان، نودل، ماکارونی، غلات صبحانه و فرآوردههای گوشتی استفاده کرد. در این مقاله کاربردهای اخیر پودر برخی از غلات و حبوبات جوانهزده شامل گندم، جودوسر، نخود، سویا، ماش و عدس در فرمولاسیون مواد غذایی مختلف بررسی میشود. نتایج پژوهشهای مختلف حاکی از این است که استفاده از پودرهای غلات و حبوبات جوانهزده علاوه بر افزایش ارزش غذایی و تولید یک محصول فراسودمند، باعث بهبود خصوصیات حسی و کیفی محصولات غذایی نیز میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر اسید هیومیک بر فراسیون سفید در تنش شوری
سپیده مجرب - علیرضا پیرزاد
ارزیابی اثرات استرس اسید اگزالیک و تلقیح قارچ بیمار زایی Sclerotinia sclerotiorum (Lib.) de Bary بر تغییرات متابولیکی در آفتابگردان با استفاده از طیفسنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR)
ستار طهماسبی انفرادی - رضا یزد آبادی - داود محمدی پور
ارزیابی ضایعات میوه و سبزی در انواع بستهبندی
سپیده محمدی
اصول اساسی و دامنه کاربرد استاندارد 90-1995 کدکس پیرامون ماهی گیزشده
رضا رضانژاد
نقش هوش مصنوعی در مدیریت آفات: راهکارهای نوین و چالشهای اجرایی
محمد حسین تنورساز - محمد جواد ادیبیان
Utilizing Peanut Shell-Derived Materials in Active Packaging Systems: A Sustainable Approach to Combat Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
مطالعه ویژگیهای بیوشیمیایی ترخون (Artemisia dracunculus) در مواجهه با تنش خشکی و همزیستی با قارچهای میکوریز آربوسکولار
نرگس حاتمی
تغییر اقلیم و اثرات آن بر تولید بذر
فاطمه شریعتینیا - هرمزد نقوی - جلال قنبری - مهدی غضنفری
بررسی روشهای حفاظت خاک در کشاورزی مناطق خشک و بیابانی
محمدکیا کیانیان - مریم رحیمی - نگار عبدالرحیمی
بررسی تأثیر باکتریهای شور و قلیاپسند بر رشد رویشی دانهالهای پسته
مهرنوش اسکندری تربقان - عبدالحمید شرافتی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2