0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی خصوصیات حسی و عملکردی پنیر صبحانه فرآوری شده با زیتون
اهدا نوری زاده - علیرضا مهرگان نیکو
تخریب اراضی و تأثیر آن بر کشاورزی: چالش‌ها، علل، پیامدها و راهکارها
زهره الویار - معصومه مصطفائی
طبقه‌بندی تنش گیاهی با استفاده از ویژگی‌های برگ و یادگیری ماشین
محمدرضا بحرینی بهزادی
غنی‌سازی مواد غذایی با استفاده از پودر غلات و حبوبات جوانه‌زده
فخرالدین صالحی
بررسی اثرات اختلاط دزهای زیر کشنده حشره¬کش¬های اسپینوزاد، امامکتین، ایمیداکلوپرید و بوپروفزین روی سفیدبالک (Trialeurodes vaporariorum West) و زنبور پارازیتوئید (Encarsia formosa Gahan)
المیرا شفایی - عباس حسین زاده - اکبر قاسمی کهریزه - شهرام آرمیده
شناسایی و معرفی تعدادی از قارچ‌های ماکروسکوپی استان خراسان رضوی و بررسی اثرات آنتاگونیستی آنها
سیما چوب تراش ابرده - مجتبی ممرآبادی - حمید رضا شرقی
واکاوی هم بیانی شبکه‌های ژنی درگیر در پاسخ به تنش خشکی در Brassica rapa
شهلا اتابکی - هومن راضی - علی مقدم - مرضیه مُهری
بررسی کارایی فتوکاتالیست‌های بیوچار-نیمه‌رسانا TiO2 و ZnO در تصفیه آب
حمیرا مسعودی پور
واکنش صفات مورفولوژیک و عملکرد ارقام کینوا (Chenopodium quinoa Willd) به سطوح افزایش یافته تراکم بوته و برگ‌زدایی در شرایط اقلیمی اهواز (ملاثانی)
حسن شریفات - محمدرضا مرادی تلاوت - احمد کوچک زاده - علی مشتطی - هنا عبوده
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهره‌گیری از آن در بسته‌بندی مواد غذایی
ندا نریمانی - کوثر تقوی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2