0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی
نویسندگان :
نسیم شاویسی
1
یاسر شهبازی
2
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
اﺳﺘﺮﯾﻠﯿﺰاﺳﯿﻮن،پرتودهی،صنایع غذایی،گیاهان دارویی
چکیده :
پرتودهی به عنوان یک روش غیرحرارتی برای حذف آلودگی های پس از برداشت ادویه جات و گیاهان دارویی مورد توجه قرار گرفته شده است. به طورکلی، اثرات پرتودهی در حذف آلودگی میکروبی سبزیجات و ادویه جات نسبت به فرآیندهای حرارتی و استفاده از ترکیبات شیمیایی نظیر اتیلن اکسید، متیل برومید و پروپیلن بیشتر بوده و همچنین تاثیر کمتری بر ترکیبات مغذی آن ها دارد. در این پژوهش، کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی به صورت مختصر مرور شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Lasiodiplodia theobromaea (Botryosphaeriaceae, Ascomycota) همراه با بافت مردگی جوانه درختان انبه (Mangifera indica L.) در ایران
آتیه رئیسی - حمید محمدی
مدیریت هوشمند فضاهای سبز شهری و کشاورزی با هوش مصنوعی (رویکردی نوین به پایداری و کیفیت زندگی)
یاسمن ارجمندمزیدی
بررسی کالوسزایی محور زیرلپه گیاهچههای انزروت Astragalus fasciculifolius Bioss)) در کشت بافت
مجید جعفری - سید مسعود ضیائی
مروری بر نقش ترکیبات گیاهی بر عملکرد سیستم ایمنی ماهی Oreochromisniloticus
سبا ساعی - همایون قدس
نانوتکنولوژی برای بهبود کیفیت، خواص و ایمنی مواد غذایی و کشاورزی: روندهای اخیر و آینده
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
بستهبندی هوشمند: محافظت از غذا و تضمین سلامت
مهناز خسروی
نوآوریها و کاربردهای خشککن غلتکی برای خشککردن مواد غذایی
فخرالدین صالحی
بررسی رابطه بین ارزشافزوده بخش کشاورزی و مصرف انرژی (مدلسازی با روش خودرگرسیون برداری در ایران)
علیرضا کرباسی - سارا بزرگ چنانی
کاربرد پسماندهای کشاورزی در حذف آلایندههای آبی
اعظم نیک بخت - محمد حسین صیادی - فاطمه محمدحسنی - فاطمه شریف پور
مکانیسم¬های افزایش مقاومت در گیاهان علیه آفات توسط باکتری¬های ریزوسفری محرک رشد
مصطفی خنامانی - الهه درینی - حمیدرضا علیزاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4