0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی
نویسندگان :
نسیم شاویسی
1
یاسر شهبازی
2
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
اﺳﺘﺮﯾﻠﯿﺰاﺳﯿﻮن،پرتودهی،صنایع غذایی،گیاهان دارویی
چکیده :
پرتودهی به عنوان یک روش غیرحرارتی برای حذف آلودگی های پس از برداشت ادویه جات و گیاهان دارویی مورد توجه قرار گرفته شده است. به طورکلی، اثرات پرتودهی در حذف آلودگی میکروبی سبزیجات و ادویه جات نسبت به فرآیندهای حرارتی و استفاده از ترکیبات شیمیایی نظیر اتیلن اکسید، متیل برومید و پروپیلن بیشتر بوده و همچنین تاثیر کمتری بر ترکیبات مغذی آن ها دارد. در این پژوهش، کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی به صورت مختصر مرور شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی مدل تابش خورشیدی آنگستروم- پرسكات در منطقه سیستان
عمران اسماعیلی نژاد
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
تحلیل عوامل موثر بر مشارکت جوامع محلی در مناطق حفاظت شده: مرور سیستماتیک
الهام احمدی فرد - اسماعیل کرمی دهکردی
بستهبندیهای زیستتجزیهپذیر در کاهش آلودگی محیط زیست
مبینا تحقیقی - زهرا شیخ
Assessment of Monthly and Annual Discharge Trends of the Darreh Dozdan River Using Nonparametric Tests
Hedieh Ahmadpari - Vitaly Khaustov
Challenges and Opportunities in the Management, Restoration, and Sustainable Development of Coastal Forest Ecosystems
Sosan Salajegheh
مولفه ها و عملکرد تمدنى سردار قاسم سلیمانی
میثم تارم - حسن علیدادی
سيستم تجزيه و تحليل خطر و نقاط کنترل بحراني در ایمنی فرآیند سرخکردن
حسن صباغی
استفاده از پودر حشرات در خوراک آبزیان
محمدحسین خانجانی - مصطفی خنامانی
بررسی خصوصیات جوانهزنی و خواب بذر گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در منطقه اشترانکوه استان لرستان
الهام فاریابی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2