0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی
نویسندگان :
نسیم شاویسی
1
یاسر شهبازی
2
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
اﺳﺘﺮﯾﻠﯿﺰاﺳﯿﻮن،پرتودهی،صنایع غذایی،گیاهان دارویی
چکیده :
پرتودهی به عنوان یک روش غیرحرارتی برای حذف آلودگی های پس از برداشت ادویه جات و گیاهان دارویی مورد توجه قرار گرفته شده است. به طورکلی، اثرات پرتودهی در حذف آلودگی میکروبی سبزیجات و ادویه جات نسبت به فرآیندهای حرارتی و استفاده از ترکیبات شیمیایی نظیر اتیلن اکسید، متیل برومید و پروپیلن بیشتر بوده و همچنین تاثیر کمتری بر ترکیبات مغذی آن ها دارد. در این پژوهش، کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی به صورت مختصر مرور شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی سطح مختلف تنش شوری بر محتوای کاروفیل و وزن خشک گیاهچه ماش (Vigna radiata L.)
رقیه عبدلی نژاد - فاطمه فتاحیان - آزیتا ببراک - بهاره پارسامطلق
ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات فنولوژیکی اکوتیپهای گندم دیپلوئید (Aegilops tauschii) تحت تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی - محمد رضا عبداللهی
Lethal Effects of CO2 on the Greenhouse Whitefly
Arsalan Jamshidnia
مدیریت کنترل سفیده بزرگ کلم، Pieris brassicae L.
آزاده خرم دل - عباس حسین زاده - اکبر قاسمی کهریزه - شهرام آرمیده
مروری بر تأثیر عوامل ضدکلوخهای شدن بر ویژگیهای کیفی پودر خرما
کیمیا شفیعی زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی
بررسی نقش استفاده از پوششهای خوراکی و اسانسها بر افزایش ماندگاری مغزهای خوراکی
نیما براتی فر - آزاده سلیمی
مروری اصلاح خاکهای سدیمی به روش نانو
آمنه قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی - راضیه گزنی - سوسن قاسمی مصرمی - علی توکلی مهر - عنایت الله نیازی اسفیانی - محمد حسین جمال آبادی
بررسی کارایی بیوکاتالیزورها در طراحی و سنتز نانوکودها
حمیرا مسعودی پور
تاثیر پلاسمای رادیو فرکانسی بر روی قارچ فوزاریوم بذرگندم
امیراحسان وثوقی - فاطمه بهارلونژاد - محمدعلی محمدی
ارزیابی چرخه عمر (LCA) و نقش آن در بهبود پایداری محیط زیست
اعظم تبیانیان - محمد طلائیان عراقی - مریم شاه بابای آشتیانی - حسین طوری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2