0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی
نویسندگان :
نسیم شاویسی
1
یاسر شهبازی
2
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
اﺳﺘﺮﯾﻠﯿﺰاﺳﯿﻮن،پرتودهی،صنایع غذایی،گیاهان دارویی
چکیده :
پرتودهی به عنوان یک روش غیرحرارتی برای حذف آلودگی های پس از برداشت ادویه جات و گیاهان دارویی مورد توجه قرار گرفته شده است. به طورکلی، اثرات پرتودهی در حذف آلودگی میکروبی سبزیجات و ادویه جات نسبت به فرآیندهای حرارتی و استفاده از ترکیبات شیمیایی نظیر اتیلن اکسید، متیل برومید و پروپیلن بیشتر بوده و همچنین تاثیر کمتری بر ترکیبات مغذی آن ها دارد. در این پژوهش، کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی به صورت مختصر مرور شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی فنوتیپی و ملکولی مقاومت به زنگ زرد در مجموعه متنوعی از ژنوتیپ¬های ایرانی Aegilops tauschii
حمیدرضا غلامی - علی دادخدایی
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
جمعآوری و استفاده از آب باران بهعنوان راهکاری اساسی برای تحقق مدیریت یکپارچه و پایدار منابع آبی
رضوان رئیسی نژاد - تهمینه رئیسی نژاد - محمد رسول رئیسی نژاد
بررسی تولید سوخچه پیاز تحت شرایط کشت هیدروپونیک و رفع چالشهای تولید آن جهت حفظ امنیت غذایی
سیده ندا موسوی - ناصر عالم زاده انصاری
بستهبندی هوشمند: محافظت از غذا و تضمین سلامت
مهناز خسروی
Comparative Study on Potassium-based-engineered Biochars from Orange Waste as High-Performance Electrode Materials for Water Desalination by Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
پیشرفتهای اخیر در فناوری اکستروژن در صنعت غذا
حنان لشکری
بررسی تاثیر کاربرد خارجی تیامین بر فعالیت آنزیم¬های آنتی اکسیدانی گیاه کلزا تحت تنش سمیت مس
شقایق مرادی - طاهره السادات آقاجانزاده
نقش استارتاپهای کشاورزی دقیق و هوشمند در توسعه اقتصادی
شراره قاسمی - امین محمودی نیا - محمد شجاع الدینی
کارایی علفکشهای مختلف در کنترل سوروف (Echinochola cruss-galli L.) در روش خشکهکاری برنج
روح الله کاظمی راد - مهرو مجتبایی زمانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2