0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی فنوتیپی و ملکولی مقاومت به زنگ زرد در مجموعه متنوعی از ژنوتیپ¬های ایرانی Aegilops tauschii
حمیدرضا غلامی - علی دادخدایی
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسم‌ها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
جمع‌آوری و استفاده از آب باران به‌عنوان راهکاری اساسی برای تحقق مدیریت یکپارچه و پایدار منابع آبی
رضوان رئیسی نژاد - تهمینه رئیسی نژاد - محمد رسول رئیسی نژاد
بررسی تولید سوخ‌چه پیاز تحت شرایط کشت هیدروپونیک و رفع چالش‌های تولید آن جهت حفظ امنیت غذایی
سیده ندا موسوی - ناصر عالم‏‏ زاده انصاری
بسته‌بندی هوشمند: محافظت از غذا و تضمین سلامت
مهناز خسروی
Comparative Study on Potassium-based-engineered Biochars from Orange Waste as High-Performance Electrode Materials for Water Desalination by Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
پیشرفت‌های اخیر در فناوری‌ اکستروژن در صنعت غذا
حنان لشکری
بررسی تاثیر کاربرد خارجی تیامین بر فعالیت آنزیم¬های آنتی اکسیدانی گیاه کلزا تحت تنش سمیت مس
شقایق مرادی - طاهره السادات آقاجانزاده
نقش استارتاپ‌های کشاورزی دقیق و هوشمند در توسعه اقتصادی
شراره قاسمی - امین محمودی نیا - محمد شجاع الدینی
کارایی علف‌کش‌های مختلف در کنترل سوروف (Echinochola cruss-galli L.) در روش خشکه‌کاری برنج
روح الله کاظمی راد - مهرو مجتبایی زمانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2