0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثر محلولپاشی گیاهان با اوره فسفات بر پارامترهای رشدی دو توده بادمجان در مزرعه
نویسندگان :
رحیمه پورمحمدی زاده
1
محمدجواد آروین
2
نجمه زینلی پور
3
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
اوره فسفات،تعداد برگ،پرولین،وزن میوه
چکیده :
سبزی بادمجان ازجمله سبزیهای میوهای پرمصرف ایران و جهان است. بهمنظور مطالعهی اثر محلولپاشی گیاهان با محلول تیمار اوره فسفات بر بهبود پارامترهای رشدی و عملکرد میوه در دو تودهی بومی بادمجان در مزرعه تحقیقاتی فجر دانشگاه شهید باهنر کرمان صورت گرفت. این آزمایش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام گرفت. تیمار مورد آزمایش اوره فسفات با غلظت ۳در هزار که بهصورت ۳ بار محلولپاشی برگی بود. در اواسط دورهی رشد بادمجان پارامترهای رشدی شامل ارتفاع بوته، تعداد برگ و همچنین پرولین و درصد ماده خشک موردبررسی قرار گرفتند همچنین صفت وزن متوسط میوه بهعنوان پارامتر عملکرد در یک برداشت اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که استفاده از تیمار اوره فسفات در رقم مشهدی در ارتفاع بوته تأثیری نداشته اما در رقم قمی سبب افزایش ارتفاع بوته شده است. همچنین استفاده از تیمار اوره فسفات سبب افزایش تعداد برگ در هردو رقم شده است. مقدار پرولین و ماده خشک نیز در هر دو توده افزایشیافته است؛ اما استفاده از تیمار اوره فسفات در هر دو رقم سبب کاهش وزن میوه در بوته شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی فلزات سنگین سرب و جیوه در عضله میگو وانامی در شهر شیراز
امیرحسین رضازاده شیرازی
تحلیل عوامل موثر بر مشارکت جوامع محلی در مناطق حفاظت شده: مرور سیستماتیک
الهام احمدی فرد - اسماعیل کرمی دهکردی
تأثیر عصاره جلبک دریایی بر رشد و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه آویشن دنایی در شرایط تنش شوری
عارفه حسنوند
مروری بر بسته بندی فعال در محصولات نانوایی: کاربردها و روندهای آینده
پریا حسین زاده قلعه جوقی - شهرک واتگر - نادیا ترقی خواه
شیوع سرمی تب کیو در زنان باردار روستایی خرم آباد با استفاده از روش IFA
امین جایدری - ایمان عزیزیار قبادی - شیوا آزادی چگنی
بررسی و مقایسه دستگاههای تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ از نظر میزان برق مصرفی در سرعتهای مختلف وکیوم
مهرداد قاسمی نژاد
بررسی خصوصیات آنتیباکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
مریم الیاسی بختیاری - مجید مکبر اصفهانی - فاختک طلیعی - مرضیه اکبرزاده
Modern Methods of Disinfection and Sterilization of Food
Muhammad Kurd
مدیریت پایدار منابع دریایی و کشاورزی در راستای توسعه اقتصاد
بهار خلیلی
بازاریابی دیجیتال برای کسب و کارهای کوچک: چالشها و مزایای آن
بهمن خسرویپور - پردیس عالیوند
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2