0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد نانوکیتوزان و اسانس‌های گیاهی در توسعه فیلم‌های خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
بررسی تمایل کشاورزان حوزه غرب جازموریان نسبت به بذرهای اصلاح‌شده با مقاومت به تنش‌های محیطی
محسن عادلی ساردوئی - محمد خداوردیزاده
بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت‌های پسیل مولد گزانگبین در استان‌های چهارمحال ‌و بختیاری و اصفهان
سعید قاسمی - منصوره ملکیان
Electrochemical Sensors for Detecting Sodium Benzoate in Food Industry
Zahra Izadi
A Review of Biologically Active Compounds and Therapeutic Properties Agaricus campestris L. (Button mushroom or Field mushroom)
Mohammad Reza Jalali - Mina Amani
نقش فناوری هوشمندسازی آبیاری در کنترل هدر رفت آب‌های زیرزمینی
مرضیه پهلوانی دهگودال - معصومه فروزانی
بررسي ویژگي‌هاي فيزيكوشيميايي نشاسته‌ي حاصل از ارقام مختلف سيب زميني
آرش جعفرزاده شایان - اسمعیل نصیری - زهرا اسپرورینی
مقایسه و ارزیابی ماشین‌های بذرکار سینی نشاء از نظر مصرف برق در استان خوزستان
محمد مهران زاده
علوم و فناوری‌های نوین در مدیریت خاک برای دستیابی به کشاورزی پایدار
زهره الویار - معصومه مصطفائی
ارزیابی کیفیت برخی از منابع آب زیرزمینی شهرستان مهریز با استفاده از شاخص کیفیت منابع آب ایران (IRWQI)
مهدی نصیریان - ناصر برومند
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2