0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ریز جلبک اسپرولینا (Spirulina)؛ طلای سبز
سید مبین قنبری - سجاد صفری
بررسی خصوصیات زایشی توت فرنگی رقم سابرینا تحت تیمارهای نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis در شرایط تنش قلیایی)
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات فنولوژیکی اکوتیپ‌های گندم دیپلوئید (Aegilops tauschii) تحت تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی - محمد رضا عبداللهی
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اسانس‌ها در مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
کاربرد گیاهان دارویی در تولید نوشیدنی‌های فراسودمند، تاثیر بر ترکیبات فنلی و آنتی‌اکسیدان‌ها
عهدیه بهزادی - محمد بلوردی - اعظم ایوبی - مهدی کرامت جهرمی
مروری بر کاربرد و توسعه نانوزیم‌ها در کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلاینده‌ها
نگین کریمی - ثمین دهقانی - حسین آهنگری
مقایسه و ارزیابی ماشین‌های بذرکار سینی نشاء از نظر مصرف برق در استان خوزستان
محمد مهران زاده
تبیین سنایوهای فراروی تاثیر تغییر اقلیم بر امنیت غذایی در جنوب استان کرمان
زکیه آفتابی - مراد کاویانی راد
میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها: تهدیدی نوظهور برای سلامت دستگاه تولیدمثل و باروری انسان و دام
روح اله میرمحمودی - محدثه محمدی ساردو
اثر سن درخت و عمق خاک بر برخی ویژگی‌های شیمیایی خاک در باغ‌های کیوی
ذکریا معنوی - نفیسه یغمائیان - سپیده ابریشم‌کش
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2