0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر بیماری میوه سبز بر میکروبیوم ریزوسفر مرکبات در ایران
الهام ارجمند - علی مقدم - علیرضا افشاریفر
مروری بر تکنیک‌های چاپ سه‌بعدی (3D) مواد غذایی
مینا سالاری شهری
شناسائی گیاه هندوانۀ ابوجهل به‌عنوان میزبان نگاه‌دارندۀ دو بگوموویروس مهم در استان فارس
نسیم بشارتی - جهانگیر حیدرنژاد - مریم اسماعیلی - حسین معصومی
بررسی اثرات ضدمیکروبی و ضد سرطانی نانوالیاف سنتز شده از عصاره گیاهی به روش الکتروریسی
طاهره حیدری - عباس رهدار
پتانسیل جلبک‌ها در تولید بیودیزل و فوکوییدان: راهکارهای نوین برای انرژی پایدار و سلامت
مریم نظری - گیلان عطاران فریمان
حذف علف‌کش گلایفوزیت توسط نانو‌ذرات آهن از محیط آبی
اعظم نیک بخت - فاطمه غلامحسینی
سیستم‌های آبیاری با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر: کاهش مصرف آب و انرژی در کشاورزی
علی سپهوند - امیر کریم دوست یاسوری
تلقیح مصنوعی در طیور: یک رویکرد کارآمد در بهبود تولیدمثل
فاطمه متفکر
کاربرد نانوکیتوزان و اسانس‌های گیاهی در توسعه فیلم‌های خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
ارزیابی خاصیت آنتی‌اکسیدانتی میوه گیاه پسته کوهی (بنه)
شکوفه حاجی هاشمی - ام البنین جهانتیغ - نسترن ایمانی فر - شیوا گرشاسبی - زهرا مهاجر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4