0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری برتاثیر استفاده از پروتئینهای تکیاخته با تمرکز بر پروتئینهای باکتریایی در جیره غذایی بر شاخصهای زیستی آبزیان
نویسندگان :
ساجده اسکافی نوغانی
1
امید صفری
2
1- دانشگاه فردوسی مشهد
2- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
پروتئین باکتریایی،پروتئین تک یاخته،جیره آبزیان
چکیده :
امروزه به دلیل رشد روز افزون جمعیت و با پیش بینی های انجام شده که نشانگر رسیدن جمعیت جهان درسال 2050 به حدود نه میلیارد نفر است. با چالش افزایش نیاز پروتئین مورد نیاز برای تغذیه این جمعیت روبرو خواهیم گشت. پیش بینی ها در مورد ناتوانی کشاورزی در تامین نیاز های غذایی آینده به ویژه در کشورهای جهان سوم و درحال توسعه تامین پروتئین حتی برای جوامع انسانی با چالش هایی روبرو است. پروتئین های تک یاخته ای می تواند راه حلی نوین و پایدار برای حل این چالش ها باشد. به طوری که وسیله ای برای اطمینان از تامین نیازهای پروتئینی آینده بدون رقابت مستقیم با غذا برای انسان ارائه می دهد. با گنجاندن سطوح متفاوت از پروتئین های تک یاخته ای در جیره ی غذایی دام، طیور و به ویژه آبزیان بخشی از نیازهای پروتئینی تامین می گردد. هم چنین جایگزین خوبی برای منابع سنتی و گران قیمت از جمله پودرماهی باشد. در این مطالعه با بررسی مقالات مرتبط معرفی باکتری های استفاده شده در جیره آبزیان را خواهیم داشت و اثرات آن بر انواع گونه ها ارائه خواهد گردید.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Prevalence of Peste des Petits ruminants Virus in West African Dwarf Goats from Osun State Nigeria.
Olayiwola Danso - Ismaila Muritala
توسعه و نوآوری در صنعت بستهبندی: روندها و چالشهای آینده
شیما امیدی - سمیه سنجری - سارینا خواجه حیدری - سحر سنجری
چشم انداز توسعه کشت و صنعت خرما در ایران
فاطمه ارتیاعی - مجید جعفری
تحولات پنج نسل کشاورزی؛ از کار دستی تا هوش مصنوعی و اتوماسیون
آرزو حسنوند
اثر عصارۀ فلاونوئیدی کرفس در برابر سفیدک پودری خیار و ارزیابی سازوکارهای دفاعی القا شده با آن
هاجر سلیمانی - رضا مستوفیزاده قلمفرسا
مزیتهای استفاده از لامپهای الایدی در گلخانهها و فضاهای سرپوشیده جهت تولید گیاهان
پریا دهخدایی - محمود اثنی عشری - مهدی رحیم ملک - داود عسگری
ارزیابی سواد پایداری دانشجویان کشاورزی و علوم اقتصادی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا
سعید کریمی
بهینهسازی غلظت تنظیمکنندههای رشد و ساکاروز در کالوسزایی زامیفولیا
نفیس عاشوری - شیرین دیانتی دیلمی - سهیل کریمی
کاربرد گیاهان دارویی در تولید نوشیدنیهای فراسودمند، تاثیر بر ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانها
عهدیه بهزادی - محمد بلوردی - اعظم ایوبی - مهدی کرامت جهرمی
کشاورزی آلی و حفاظت از تنوع زیستی در مناطق خشک و بیابانی
محمدکیا کیانیان - نگار عبدالرحیمی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4