0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری برتاثیر استفاده از پروتئینهای تکیاخته با تمرکز بر پروتئینهای باکتریایی در جیره غذایی بر شاخصهای زیستی آبزیان
نویسندگان :
ساجده اسکافی نوغانی
1
امید صفری
2
1- دانشگاه فردوسی مشهد
2- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
پروتئین باکتریایی،پروتئین تک یاخته،جیره آبزیان
چکیده :
امروزه به دلیل رشد روز افزون جمعیت و با پیش بینی های انجام شده که نشانگر رسیدن جمعیت جهان درسال 2050 به حدود نه میلیارد نفر است. با چالش افزایش نیاز پروتئین مورد نیاز برای تغذیه این جمعیت روبرو خواهیم گشت. پیش بینی ها در مورد ناتوانی کشاورزی در تامین نیاز های غذایی آینده به ویژه در کشورهای جهان سوم و درحال توسعه تامین پروتئین حتی برای جوامع انسانی با چالش هایی روبرو است. پروتئین های تک یاخته ای می تواند راه حلی نوین و پایدار برای حل این چالش ها باشد. به طوری که وسیله ای برای اطمینان از تامین نیازهای پروتئینی آینده بدون رقابت مستقیم با غذا برای انسان ارائه می دهد. با گنجاندن سطوح متفاوت از پروتئین های تک یاخته ای در جیره ی غذایی دام، طیور و به ویژه آبزیان بخشی از نیازهای پروتئینی تامین می گردد. هم چنین جایگزین خوبی برای منابع سنتی و گران قیمت از جمله پودرماهی باشد. در این مطالعه با بررسی مقالات مرتبط معرفی باکتری های استفاده شده در جیره آبزیان را خواهیم داشت و اثرات آن بر انواع گونه ها ارائه خواهد گردید.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی خصوصیات زایشی توت فرنگی رقم سابرینا تحت تیمارهای نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis در شرایط تنش قلیایی)
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
جداسازی و شناسایی باکتریوفاژ اختصاصی استافیلوکوکوس اورئوس از فاضلاب
فاطمه شریفی - سعید حسین زاده
مطالعه برهمکنش برخی تیمارهای شیمیایی و سالیسیک اسید بر برخی پارامترهای رشدی در توده بادمجان قمی در مزرعه
صالح محمدی بیدشکی - سیدمحمدجواد آروین
بهینهسازی مصرف آب و افزایش بهرهوری در کشاورزی با استفاده از سامانههای آبیاری هوشمند
حسن شریفات
بررسی اثر رقم و سرعت بارگذاری بر انرژی گسیختگی پسته دهان
سید رسول راضی - منصور راسخ - سینا فیض اله زاده
Universal Cardinium Infection and Absence of Wolbachia in Iranian Rhizoglyphus robini: Evolutionary and Agricultural Implications
Marzieh Kashkouli - Jahangir Khajehali - Hosein Samadieh - Sanaz Rahnama
طبقهبندی تنش گیاهی با استفاده از ویژگیهای برگ و یادگیری ماشین
محمدرضا بحرینی بهزادی
اثرات آب شور بر ویژگیهای میکرو و ماکرو تیبیا: ارزیابی منابع آلی سلنیوم در جوجههای گوشتی
محمد دیانی - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - سیدداود شریفی
Mealworm (Tenebrio molitor): A Promising Candidate for Biocompound Extraction
Marzieh Kashkouli - Amir mohammad Ghazavi
بررسی تأثیر سن 4، 6 و 8 سالگی مولدین بر نرخ تخمگذاری، جوجهدرآوری و سایر صفات تولیدمثلی شترمرغ
غلامرضا زابلی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2