0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری برتاثیر استفاده از پروتئینهای تکیاخته با تمرکز بر پروتئینهای باکتریایی در جیره غذایی بر شاخصهای زیستی آبزیان
نویسندگان :
ساجده اسکافی نوغانی
1
امید صفری
2
1- دانشگاه فردوسی مشهد
2- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
پروتئین باکتریایی،پروتئین تک یاخته،جیره آبزیان
چکیده :
امروزه به دلیل رشد روز افزون جمعیت و با پیش بینی های انجام شده که نشانگر رسیدن جمعیت جهان درسال 2050 به حدود نه میلیارد نفر است. با چالش افزایش نیاز پروتئین مورد نیاز برای تغذیه این جمعیت روبرو خواهیم گشت. پیش بینی ها در مورد ناتوانی کشاورزی در تامین نیاز های غذایی آینده به ویژه در کشورهای جهان سوم و درحال توسعه تامین پروتئین حتی برای جوامع انسانی با چالش هایی روبرو است. پروتئین های تک یاخته ای می تواند راه حلی نوین و پایدار برای حل این چالش ها باشد. به طوری که وسیله ای برای اطمینان از تامین نیازهای پروتئینی آینده بدون رقابت مستقیم با غذا برای انسان ارائه می دهد. با گنجاندن سطوح متفاوت از پروتئین های تک یاخته ای در جیره ی غذایی دام، طیور و به ویژه آبزیان بخشی از نیازهای پروتئینی تامین می گردد. هم چنین جایگزین خوبی برای منابع سنتی و گران قیمت از جمله پودرماهی باشد. در این مطالعه با بررسی مقالات مرتبط معرفی باکتری های استفاده شده در جیره آبزیان را خواهیم داشت و اثرات آن بر انواع گونه ها ارائه خواهد گردید.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تنوع زیستی نماتدهای انگل گیاهی مزارع سبزی، صیفی و جالیزی شهرستان رومشکان
فهیمه یاراحمدی - مصطفی درویش نیا - کورش عزیزی
Challenges and Opportunities in the Management, Restoration, and Sustainable Development of Coastal Forest Ecosystems
Sosan Salajegheh
مروری بر بیماری هاری (Rabies)
سجاد صفری - سید مبین قنبری
Potential Use of Wastewater from the Synthesis of Quercetin-Selenium Nanoparticles in Wheat Growth and Bromus Weed Control
Azam Chahardoli - Ali Mostafaei
Effect of Postharvest Application of Salicylic Acid on Quality and Storage Life of Strawberry Fruit cv. Sabrina
Mohammad Salehi Sarbijan - Hossein Meighani - Mohammad Sadat Hosseini - Sediqeh Afsharipour
وضعیت تاکسونومیکی جنس Fusarium در ایران
کژال زائری - آسیه بهاری میمندی - امیررضا امیرمیجانی
کاربرد کربن داتها در بستهبندی مواد غذایی
مهتاب پشتکار
نقش فناوری هوشمندسازی آبیاری در کنترل هدر رفت آبهای زیرزمینی
مرضیه پهلوانی دهگودال - معصومه فروزانی
تعامل تمدنی ایران و لبنان و نقش آن در تمدنسازی نوین اسلامی و رویش حزب الله لبنان
میثم تارم - مریم کریمی افشار - اصغر شاهرخی
بررسی فعالیت قارچ Mucor circirnelloidea به عنوان عامل بیمارگر لارو آفت برگخوار پاییزه ذرت در مزارع شهرستان ارزوئیه استان کرمان
فرناز سیستانی - فاطمه منگلی - سونیا عقیقی - اعظم ناظمی - زهره لری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2