0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر استفاده از مخمرها در تغذیه نشخوارکنندگان
نویسندگان :
زهرا جوکارریگآبادی
1
1- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
افزایش وزن،قابلیت هضم،متابولیتهای خون،مخمر،نشخوارکنندگان
چکیده :
استفاده از مخمرها در تغذیه نشخوارکنندگان بهدلیل توانایی آنها در بهبود عملکرد و سلامت حیوانات، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.. این مقاله مروری به بررسی اثرات مخمرها برجنبههای مختلف تغذیه نشخوارکنندگان پرداخته است. مطالعات نشان دادهاند که افزودن مخمر به جیره غذایی میتواند باعث بهبود عملکرد حیوانات، تغییر در متابولیتهای خون، تنظیم pH شکمبه و افزایش هضم وجذب مواد مغذی شود. مکانیسمهای احتمالی اثرات مثبت مخمرها شامل تحریک رشد باکتریهای مفید شکمبه، تثبیت pH شکمبه، کاهش تولید لاکتات و افزایش هضم فیبر است. با اینحال پاسخ به مخمرها ممکن است بسته به نوع مخمر، دوز مصرفی، ترکیب جیره غذایی و شرایط محیطی متغیر باشد. در پایان، این مرور یافتههای موجود را گردآوری کرده و اطلاعاتی درباره نقش مخمرها در تغذیه نشخوارکنندگان ارائه میدهد و مسیرهایی را برای تحقیقات بیشتر در این زمینه پیشنهاد میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
گزارش مشاهده بیماری اکتیمای واگیر در یک راس گوسفند با علائم غیر رایج
امیرسعید صمیمی - حسین سلاجقه - ستایش سعیدی
مطالعهی اثر محلولپاشی اسيد آمينه آرژینین بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دانهالهای پسته رقم بادامی ریز زرند تحت تنش سرما
حسین سجادیان
واکنش فتوسنتزی و تعداد میوه دو توده بادمجان بومی ایران به محلولپاشی مخمر
رحیمه پورمحمدی زاده - محمدجواد آروین - نجمه زینلی پور
Assessment of Monthly and Annual Discharge Trends of the Darreh Dozdan River Using Nonparametric Tests
Hedieh Ahmadpari - Vitaly Khaustov
مطالعه برهمکنش برخی تیمارهای شیمیایی و سالیسیک اسید بر برخی پارامترهای رشدی در توده بادمجان قمی در مزرعه
صالح محمدی بیدشکی - سیدمحمدجواد آروین
متاآنالیز در گیاهان روغنی کلزا و ذرت و برای شناسایی ژنهای فعال در بیوسنتز اسیدهای چرب و پاسخ به تنش خشکی
فاطمه محمودی خالدآبادی - علی مقدم - مرضیه مهری
بررسی رابطه بین ارزشافزوده بخش کشاورزی و مصرف انرژی (مدلسازی با روش خودرگرسیون برداری در ایران)
علیرضا کرباسی - سارا بزرگ چنانی
بررسی و ارزیابی منابع تولید رادن و اثرات ناشی از آن بر محیط زیست و موجودات زنده
امیر قربانی - هاله قربانی - هادی قربانی
اثرات منابع سلنیوم غیرآلی بر میزان بروز آسیت القا شده در جوجههای گوشتی آرین
محمدرضا شیرکوند - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - شکوفه غضنفری - محمد دیانی
استخراج آنزیم از ضایعات غذایی
ستایش کرمعلی - محمدیار حسینی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2