0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر استفاده از مخمرها در تغذیه نشخوارکنندگان
نویسندگان :
زهرا جوکارریگآبادی
1
1- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
افزایش وزن،قابلیت هضم،متابولیتهای خون،مخمر،نشخوارکنندگان
چکیده :
استفاده از مخمرها در تغذیه نشخوارکنندگان بهدلیل توانایی آنها در بهبود عملکرد و سلامت حیوانات، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.. این مقاله مروری به بررسی اثرات مخمرها برجنبههای مختلف تغذیه نشخوارکنندگان پرداخته است. مطالعات نشان دادهاند که افزودن مخمر به جیره غذایی میتواند باعث بهبود عملکرد حیوانات، تغییر در متابولیتهای خون، تنظیم pH شکمبه و افزایش هضم وجذب مواد مغذی شود. مکانیسمهای احتمالی اثرات مثبت مخمرها شامل تحریک رشد باکتریهای مفید شکمبه، تثبیت pH شکمبه، کاهش تولید لاکتات و افزایش هضم فیبر است. با اینحال پاسخ به مخمرها ممکن است بسته به نوع مخمر، دوز مصرفی، ترکیب جیره غذایی و شرایط محیطی متغیر باشد. در پایان، این مرور یافتههای موجود را گردآوری کرده و اطلاعاتی درباره نقش مخمرها در تغذیه نشخوارکنندگان ارائه میدهد و مسیرهایی را برای تحقیقات بیشتر در این زمینه پیشنهاد میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش اسید هیومیک و باکتری Pseudomonas در افزایش دفاع آنتیاکسیدانی و تعادل یونی تریتیکاله تحت تنش شوری
محمد حقانی نیا - علی نجفی فر - فریدون سلیمانی - عباس سلیمانی فرد
Reduction of Evaporation in Quince (Cydonia oblonga Mill.) Orchard Under Shading net
Maryam Tatari Varnousfaderani
High-Performance Activated Biochars Tailored by Potassium Hydroxide for Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای پسیل مولد گزانگبین در استانهای چهارمحال و بختیاری و اصفهان
سعید قاسمی - منصوره ملکیان
اثرات منابع مختلف سلنیوم آلی میکرو و نانو بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی آرین
محمد دیانی - شیرین هنربخش - سیدداود شریفی - علی کلانتری حصاری
Emerging and Re-emerging Zoonotic Diseases: Transmission Dynamics, Public Health Impact, and Control Strategies
Hosein Yousefi
اثر محلولپاشی سیلیکات پتاسیم و پتاسیم بر تراکم جمعیت پوره پسیل معمولی پسته (Agonoscena pistaciae)
حامد رجبی - محمدرضا حسنی - زهرا شیبانی - لیلا زارع
نقش سامانههای تصفیه طبیعی به عنوان راهحلی مؤثر جهت مدیریت پایدار و کاهش چالشهای آلودگی آب
سحر حسینی - محمد سوری روداوری - امید بهمنی
اثر درجه حرارت آب بر زنده مانی، رشد، عوامل بیوشیمیایی خون و تحمل به استرس دستکاری حاد در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان
سعید زاهدی - نیکتا میرحسینی
ارزیابی کاربرد برگی ملاتونین بر خصوصیات موفولوژیک نعناع فلفلی(Mentha piperita L.) تحت تنش شوری
سحر خمسه زاده قزوینی - موسی رسولی - فاطمه برنا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2