0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تأثیر عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیک آب و زایشگاه بر زندهمانی نوزادان مولی (Poecilia sphenops) و گوپی (Poecilia reticulata) در آکواریومهای خانگی
نویسندگان :
فاطمه متفکر
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
کلمات کلیدی :
تکثیر ماهیان آکواریومی،رفتار نوزادان،زادآوری،دمای آب
چکیده :
با گسترش صنعت ماهیان آکواریومی، تکثیر گونههای زندهزایی مانند دم شمشیری و گوپی اهمیت یافته است. این پژوهش به بررسی تأثیر دمای آب بر زادآوری و رفتار نوزادان این دو گونه پرداخته است. آزمایش در پاییز و زمستان 1443، طی 94 روز، بر روی 84 قطعه از هر گونه در آکواریومهای دارای دمای 23، 25، 28 و 32 درجه سانتیگراد انجام شد. نتایج نشان داد که افزایش دما از 23 به 28 درجه موجب افزایش تکامل جنینها شده، اما در دمای بالاتر از 28 درجه، روند تکامل کاهش مییابد. همچنین، رفتار اجتماعی نوزادان مولی هنگام تغذیه نشاندهنده ارتباط گروهی بود، در حالی که نوزادان گوپی چنین ارتباطی نداشتند. هر دو گونه در هنگام شنا فعال بوده و با همنوعان و محیط خود تعامل داشتند. این یافتهها نشان میدهد که دمای بهینه میتواند تأثیر مثبتی بر رشد و تکامل جنین داشته باشد، اما دمای بیش از حد بالا اثر منفی خواهد داشت.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کودهای زیستی: مروری بر نقش آنها در بهبود خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک
معصومه مصطفائی - زهره الویار
اثر اسید هیومیک بر فراسیون سفید در تنش شوری
سپیده مجرب - علیرضا پیرزاد
امنیت غذایی در توسعه کشاورزی پایدار
بیژن کهراریان
کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی
نسیم شاویسی - یاسر شهبازی
بررسی خصوصیات آنتیباکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
مریم الیاسی بختیاری - مجید مکبر اصفهانی - فاختک طلیعی - مرضیه اکبرزاده
ارزیابی کارایی سیلیکات پتاسیم و نانو ذرات سیلیکون در تحمل به خشکی بادام
هدیه صادقی زریسفی - سهیل کریمی - وحید توللی
Utilizing Peanut Shell-Derived Materials in Active Packaging Systems: A Sustainable Approach to Combat Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
مروری بر نقش ترکیبات گیاهی بر عملکرد سیستم ایمنی ماهی Oreochromisniloticus
سبا ساعی - همایون قدس
Potential Application of Gas Sensors to Evaluate the Quality and Classification of Spices and Medicinal Plants
Mhadi Ghasemi-Varnamkhasti
برآورد احتیاجات پروتئینی جوجههای شترمرغ ۱۰ تا ۴۰ روزه با استفاده از مدلسازی خط شکسته
غلامرضا زابلی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2