0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر روغن زیتون بر خواص مکانیکی فیلمهای خوراکی ژلاتین برای استفاده در بستهبندیهای خوراکی
نویسندگان :
آرین نهال کار
1
احمد رجایی نجف آبادی
2
حسین میرزایی مقدم
3
1- دانشگاه صنعتی شاهرود
2- دانشگاه صنعتی شاهرود
3- دانشگاه صنعتی شاهرود
کلمات کلیدی :
امولسیون،خواص مکانیکی،روغن زیتون،ژلاتین،فیلم خوراکی
چکیده :
بستهبندیهای مواد غذایی باید ویژگیهای مکانیکی مناسبی داشته باشند تا بتوانند از آسیب دیدن و تغییر کیفیت محصولات در حین حملونقل و انبارداری جلوگیری کنند. فیلمهای خوراکی بهعنوان جایگزین بستهبندیهای پلاستیکی، بهویژه فیلمهای پروتئینی نظیر ژلاتین، به دلیل ویژگیهای زیستتخریبپذیر و سازگاری با محیطزیست، توجه زیادی را به خود جلب کردهاند. از سوی دیگر، روغن زیتون بهدلیل داشتن مقادیر بالای اسید چرب امگا-3، برای سلامتی انسان مفید است و میتواند در پیشگیری از برخی بیماریها مؤثر باشد. در این تحقیق، روغن زیتون با دو غلظت 5 درصد و 10 درصد بهصورت امولسیون به فیلمهای ژلاتینی افزوده شد. سپس، خواص مکانیکی فیلمها از قبیل استحکام کششی، مدول یانگ و ازدیاد طول مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزودن روغن زیتون به فیلمهای ژلاتینی تأثیرات قابل توجهی در بهبود یا تغییر خواص مکانیکی این فیلمها داشته است. این تحقیق میتواند راهکارهای جدیدی برای تولید بستهبندیهای زیستتخریبپذیر و همچنین تقویت خواص مکانیکی فیلمهای خوراکی با استفاده از روغنهای گیاهی ارائه دهد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تشخیص باکتریهای جنس ریکتزیا در کنههای جمعآوری شده از گاوهای شهرستان عنبرآباد در سال 1398 با روش Real time PCR
محمد خلیلی - علی اصغر مظفری - حسین سلاجقه - فاطمه ناظری
بیوتروریسم کشاورزی
صدیقه سادات سیددعائیان - ابراهیم دورانی علیایی
استفاده از تنظیمکنندههای رشد جهت افزایش مقاومت به تنش شوری در گیاهان دارویی (مطالعه موردی بر دیاکسید تیتانیوم)
محمدرضا جلالی - مینا امانی
پایش آلودگي فلزات سنگين در پروفيل خاك (مطالعه موردی: شهرستان یزد)
اعظم رضوی نسب - عباس علی فقیه خراسانی
مروری بر کاربرد انواع هورمون روی تولید مثل و تعیین جنسیت در آبزیان
داود محمد رضائی - فاطمه میر
تحلیل نقش مزایای ادراکشده محصول در تعدیل اثر قیمت بر ارزش ادراکشده: مطالعه موردی بازار محصولات کشاورزی ارگانیک درهمدان
امیررضا اسراری
بررسی تکنیکهای مدلسازی برای برهمکنشهای خاک تغییر شکلپذیر- تایر
الگوهای قرآنی خدمت در اندیشه شهید خدمت و مقاومت حاج قاسم سلیمانی
مریم نعیمی باغینی - مهناز نعیمی - مهناز مجازدلفاردی
مروری بر کاربرد کنجاله دانههای روغنی در غنی سازی فرآوردههای غذایی
زهرا آذری - علیرضا مهرگان نیکو
مصرف دانه کتان مورفولوژی بیضه در فرزندان نسل اول موش سوری نر را بهبود بخشید
فهیمه پورجعفری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2