0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر روغن زیتون بر خواص مکانیکی فیلمهای خوراکی ژلاتین برای استفاده در بستهبندیهای خوراکی
نویسندگان :
آرین نهال کار
1
احمد رجایی نجف آبادی
2
حسین میرزایی مقدم
3
1- دانشگاه صنعتی شاهرود
2- دانشگاه صنعتی شاهرود
3- دانشگاه صنعتی شاهرود
کلمات کلیدی :
امولسیون،خواص مکانیکی،روغن زیتون،ژلاتین،فیلم خوراکی
چکیده :
بستهبندیهای مواد غذایی باید ویژگیهای مکانیکی مناسبی داشته باشند تا بتوانند از آسیب دیدن و تغییر کیفیت محصولات در حین حملونقل و انبارداری جلوگیری کنند. فیلمهای خوراکی بهعنوان جایگزین بستهبندیهای پلاستیکی، بهویژه فیلمهای پروتئینی نظیر ژلاتین، به دلیل ویژگیهای زیستتخریبپذیر و سازگاری با محیطزیست، توجه زیادی را به خود جلب کردهاند. از سوی دیگر، روغن زیتون بهدلیل داشتن مقادیر بالای اسید چرب امگا-3، برای سلامتی انسان مفید است و میتواند در پیشگیری از برخی بیماریها مؤثر باشد. در این تحقیق، روغن زیتون با دو غلظت 5 درصد و 10 درصد بهصورت امولسیون به فیلمهای ژلاتینی افزوده شد. سپس، خواص مکانیکی فیلمها از قبیل استحکام کششی، مدول یانگ و ازدیاد طول مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزودن روغن زیتون به فیلمهای ژلاتینی تأثیرات قابل توجهی در بهبود یا تغییر خواص مکانیکی این فیلمها داشته است. این تحقیق میتواند راهکارهای جدیدی برای تولید بستهبندیهای زیستتخریبپذیر و همچنین تقویت خواص مکانیکی فیلمهای خوراکی با استفاده از روغنهای گیاهی ارائه دهد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی توانایی جدایههای مخمری فلور هلو و شلیل در تولید آنزیمهای خارج سلولی
پرستو درویش زاده - مسعود ابرین بنا - لاچین مختارنژاد
کاربرد کربن داتها در بستهبندی مواد غذایی
مهتاب پشتکار
بررسی اثرات زیست محیطی تولید یونجه در اگرواکوسیستم¬های شهرستان سرخس
علی اکبر میرزائی - مهدی بابائیان - قربانعلی رسام
تاثر منابع مختلف سلنیوم بر باروری خروس مسن گوشتی
صفورا برزگر - صالح طباطبایی وکیلی
بررسی جایگاه پدافند غیر عامل درکشاورزی
میثم یعقوبی دشتاب ئی - مجید گل شیخی
کاربرد نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در توسعه فیلمهای خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
مروری بر نقش ترکیبات گیاهی بر عملکرد سیستم ایمنی ماهی Oreochromisniloticus
سبا ساعی - همایون قدس
Diversity in High Molecular Weight Glutenin Subunit in some of Bread Wheat Genotypes
Mozhgan Gholizadeh Vazvani - Hossein Dashti - Roohallah Saberi Riseh
حذف علفکش گلایفوزیت توسط نانوذرات آهن از محیط آبی
اعظم نیک بخت - فاطمه غلامحسینی
Global Importance of Rosaceous Fruits’ Germplasm in Iran and New Approaches for Their Conservation and Utilization
Ali Gharaghani
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2