0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر تنش شوری نمک‌های کلرید سدیم و پتاسیم بر رشد و میزان عناصر دانه رست‌های گیاه کلزا تیمار شده با نمک‌های کلریدی
علی غلامعلی تبار - طاهره السادات آقاجانزاده
پیش تغلیظ وجداسازی سرب در نمونه‌های آب و خاک با استفاده از میکرواستخراج مایع-مایع پخشی به کمک التراسونیک بر پایه مایع یونی کوپل شده با پلاسمای میکرو ویو-نشر اتمی
محبوبه شیرانی - فاطمه کدخدایی - محبوبه امیرانی پور
Artificial Intelligence: A Practical and Satisfying Tool for Ensuring the Safety and Quality of Seafood Products
Alireza Rabiepour - Fatemeh Zahmatkesh - Aria Babakhani
تاثیر حسابداری در کشاورزی با تاکید بر تغییرات اقلیمی
حسین محمدی
Lasiodiplodia theobromaea (Botryosphaeriaceae, Ascomycota) همراه با بافت مردگی جوانه درختان انبه (Mangifera indica L.) در ایران
آتیه رئیسی - حمید محمدی
مقایسه اثر نانو کلات سیلیکون و سیلیکون بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه گندم (رقم شیرودی) در شرایط تنش آلومینیوم
کورش دلاور - پگاه کاویانی
روش‌های تولید و کاربرد نانوذرات مس در بسته‌بندی مواد غذایی
صابر حیدرنژاد ماکویی - فرید عمیدی فضلی - ندا عمیدی فضلی
اثر دما، خشکی و شوری بر صفات فیزیولوژیکی گیاهان دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.)، شنبلیه (Borago officinalis L.)، گل گاو زبان (Borago officinalis L.) و گل راعی (Hypericum perforatum L.)
رضا میرزائیان دهکردی
بررسی کارایی بیوکاتالیزورها در طراحی و سنتز نانوکودها
حمیرا مسعودی پور
از مزرعه تا سفره: نقش روغن دارچین در کاهش آفات و افزایش تولید مواد غذایی سالم
محمد حسین تنورساز - محمد جواد ادیبیان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2