0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی خصوصیات و موارد استفاده از نانوسلولز استخراج شده از جلبکها
نویسندگان :
نرجس سنچولی
1
1- پژوهشگاه زابل
کلمات کلیدی :
سلولز،ماکرو جلبک،میکرو جلبک،نانو سلولز
چکیده :
استخراج سلولز از جلبک ها به عنوان منبع جایگزین برای تامین منابع سلولزی از گیاهان چوبی بوده و موجب کاهش قطع درختان می شود و به دلیل عدم ارتباط سلولز با لیگنین در دیواره سلولی جلبک ها، استخراج سلولز به آسانی صورت می گیرد. از مزایای دیگر جلبک ها در مقایسه با جنگل ها این است که کشت آسان و میزان رشد بسیار بالا داشته و به فضای کمی نیاز دارند و همچنین برای کشت می توان آن ها از آب غیر قابل استفاده برای انسان استفاده کرد. مطالعات نشان داده که استخراج نانو سلولز از سلولز جلبکی با روش های اولتراسونیک و روش مکانیکی (هموژنایزر با فشار بالا) قابل انجام است و مطالعات صورت گرفته استفاده از نانو سلولز تهیه شده با جلبک را برای تهیه خمیر کاغذ به دلیل افزایش دانسیته، مقاومت به کشش و مقاومت به ترکیدن در مقایسه با خمیر کاغذ تهیه شده از چوب پهن برگان جایگزین مناسب دانسته اند. همچنین استفاده از نانو سلولز جلبکی موجب افزایش ظرفیت جذب متیلن بلو و درصد حذف رنگ شده است و به علاوه خواص ضد باکتریایی علیه باکتری های گرم مثبت و منفی و قارچ های بیماری زا نشان داده است و نتایج محققان نشان داد که نانوسلولز استخراج شده از جلبک های طبیعی می تواند به یک ماده ی بسیار مهم و مفید برای صنایع چوب و کاغذ و پزشکی تبدیل شده که با توسعه پایدار سازگار است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Reduction of Evaporation in Quince (Cydonia oblonga Mill.) Orchard Under Shading net
Maryam Tatari Varnousfaderani
ارزیابی انواع باکتری های افراطی پسند بر عملکرد ذرت و عناصر ریزمغذی تحت تنش شوری و قلیائیت خاک
مهرنوش اسکندری تربقان - غلامحسین خلیلی طربقه
پتانسیل ضایعات میوه به عنوان مکمل پریبیوتیک در خوراک دام و تأثیر آن بر سلامت گوارش دام
مسعود احمدنژاد - مهرداد نمکچی
نقش شناساگرهای دما-زمان در ارتقای امنیت غذایی و بهبود بستهبندی محصولات کشاورزی
محمدرضا عفیفی - هانیه باقری کیا
تأثیر سن، جنس، ناحیه بدن و وضعیت فیزیولوژیکی بر قطر الیاف گوسفندان کرمانی
فاطمه نسب پور - روح الله میرمحمودی - ارسلان برازنده - یدالله بدخشان
مروری بر مینیاتورسازی دستگاه¬های آنالیز شیمیایی در صنعت غذایی
رحمت الله فتحی - محمد اسمی زاده - احد منافی
پیشرو در کشاورزی پایدار از آپومیکسی طبیعی تا آپومیکسی مصنوعی
میثم یعقوبی دشتاب ئی - مجید گل شیخی
بررسی روشهای هیدرولیز کراتین پشم: تحلیل روشهای شیمیایی و سبز برای بازیابی پروتئینهای ارزشمند
فاطمه نسب پور
روشهای نوین کنترل کیفیت در تولید پنیر پیتزا
سحر نیکوئی - رضا حاجی محمدی فریمانی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی
نقش واکنشهای بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
محمدرضا صادقی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی - محبوبه باقری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4