0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسي ویژگيهاي فيزيكوشيميايي نشاستهي حاصل از ارقام مختلف سيب زميني
نویسندگان :
آرش جعفرزاده شایان
1
اسمعیل نصیری
2
زهرا اسپرورینی
3
1- دانشگاه صنعتی شریف
2- دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
3- دانشگاه بوعلی سینا
کلمات کلیدی :
سیب زمینی،نشاسته سیب زمینی،ویسکوزیته،سینرزیس
چکیده :
در اين مطالعه به منظور بررسي برخي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي نشاسته هاي حاصل از سيب زميني هاي كشت شده در استان هاي اردبيل و گلستان، نمونه هايي از خط توليد شركت كشت و صنعت طلاچين جمع آوري و مورد مطالعه قرار گرفت. براي اين منظور ميزان پروتئين، آميلوپكتين، ويسكوزيته، سينرزيس و نقطه ژلاتيناسيون تعيين شد. نتايج نشان داد كه از نظر ميزان پروتئين تفاوت معني داري بين نمونه ها وجود ندارد، اما در ميزان آميلو پكتين، ويسكوزيته، سينرزيس و نقطه ژلاتيناسيون تفاوت، معني دار بود. اين تفاوت ها نشان دهنده وابستگي عملكرد نشاسته به شرايط محيطي و نوع سيب زميني كشت شده مي باشد و توجه به اين امر مي تواند امكان شناسايي و جداسازي گونه هاي مناسب براي كاربرد هاي مختلف را فراهم كند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی تولید سوخچه پیاز تحت شرایط کشت هیدروپونیک و رفع چالشهای تولید آن جهت حفظ امنیت غذایی
سیده ندا موسوی - ناصر عالم زاده انصاری
استخراج آنزیم از ضایعات غذایی
ستایش کرمعلی - محمدیار حسینی
ارزیابی راندمان انتقال و توزیع آب در شبکه آبیاری سبیلی دز
سعید طاهری قناد
Effect of TiO2 Nano Particles on Seed Germination and Seed Vigor in Festuca ovina under Drought Stress
Fatemeh Amini
بررسی حضور و اثرات منفی میکروپلاستیکها بر گیاهان تالاب فرهنگ آباد، شهرستان انار، کرمان
سارا امامی - محمدحسین صیادی
ارزیابی کیفیت برخی از منابع آب زیرزمینی شهرستان مهریز با استفاده از شاخص کیفیت منابع آب ایران (IRWQI)
مهدی نصیریان - ناصر برومند
استقرار صنایع تبدیلی مواد غذایی، راهکاری کارآمد در توسعه روستایی
بهمن خسرویپور - زینب نعامی
اجرای اقتصاد چرخهای در زنجیره تأمین کشاورزی
سمیه Naghavi
کاربرد قارچهای همزیست برای مقابله با تنش شوری در شیرین بیان
رستم یزدانی بیوکی - حسین کاری دولت آباد - محمدحسین بناکار - حسین بیرامی - امیر پرنیان
بررسی تاثیر پلاسمای سرد به همراه اسانس میخک هندی بر افزایش مدت ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4