0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی کاربردهای اخیر فناوری مایکروویو به عنوان روش جدید خشک کردن مواد غذایی
نویسندگان :
محمدرضا بذرافشان
1
سید حسین حسینی قابوس
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد شهر
کلمات کلیدی :
غذا،خشک کردن با مایکروویو،ویژگی های کیفی،سینتیک خشک کردن،رنگ
چکیده :
به دلیل افزایش تقاضا برای مواد غذایی خشک شده با کیفیت بالا، محققان آنها را مورد مطالعه قرار می دهند و تولید کنندگان از تکنیک های پیشرفته خشک کردن مایکروویو استفاده می کنند. در این مقاله، ایدههای اساسی، محدودیتها و نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد خشک کردن به کمک مایکروویو مورد بررسی انتقادی قرار گرفته است. این مقاله به طور انتقادی تحقیقات فعلی را در مورد استفاده از امواج مایکروویو به عنوان منبع گرمایی جایگزین و خشک کردن هیبریدی به کمک مایکروویو مورد بررسی قرار می دهد، که ترکیبی از دو یا سه فاز خشک کردن با کمک مایکروویو برای حفظ مواد غذایی است. تأثیر چندین تکنیک خشک کردن با کمک مایکروویو ، محیط دماها و پیش تیمارهای اولیه با توجه به پارامترهای ترموفیزیکی و کیفی مواد غذایی خشک شده، مانند رنگ، ارزش غذایی و ظرفیت آبرسانی مجدد به طور کامل بررسی شده است. تلاشهای اخیر با استفاده از مدلسازی ریاضی این تغییرات برای میوهها و سبزیجات مختلف، همراه با چگونگی تغییر خواص مواد در طول خشک کردن به کمک مایکروویو از نظر ساختار، رنگ و محتوا نیز بررسی شدهاند. لازم به ذکر است که بیشتر یافته های موجود در ادبیات مربوط به خشک کن های آزمایشگاهی بود که به صورت پراکنده مورد استفاده قرار می گرفتند. روشهای خشک کردن ترکیبی و ترکیبی با کمک مایکروویو باید شکاف بین تحقیقات آزمایشگاهی و پیادهسازی تجاری را در صورتی که باید پتانسیل کامل خود را تحقق بخشند و تأثیر بیشتری بر بخش فرآوری مواد غذایی داشته باشند، پر کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
استخراج آنزیم از ضایعات غذایی
ستایش کرمعلی - محمدیار حسینی
پیشرفتهای اخیر در کاربرد فرآیند خشککردن پاششی در صنایع غذایی
فخرالدین صالحی
مبانی قرانی حضور تمدنی نماز جمعه نصر
میثم تارم - مریم کریمی افشار - اصغر شاهرخی
بررسی میزان آلودگی سبزیجات و محصولات کشاورزی آبیاریشده با پسابهای حاوی سالمونلا (Salmonella)
امیر حسین رضازاده شیرازی - فاطمه متفکر - سارا مهبودی
نقش اقتصادی هوش مصنوعی در مدیریت خدمات اکوسیستم جنگل
ساره حسینی - شمیم خجسته دلدار
نقش قارچهای میکوریز آربوسکولار همزیست گیاهان در جذب عناصر ریزمغذی
مرضیه کلاه کج
مروری بر تاثیر تنش سرما بر فیزیولوژیک گیاهان زراعی
آمنه قاسمی مصرمی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی اسفیانی - محمد جعفر هدایتی - سعید نوابپور
Growth and Antioxidant Mechanisms of Seven Pistachio Interspecific Hybrid Rootstocks in Response to Water Stress
Mozhdeh Osku - Mahmoud Reza Roozban - Saadat Sarikhani - Mohammad Mehdi Arab - Ali Najafdoulabi - Kourosh Vahdati
نقش واکنشهای بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
محمدرضا صادقی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی - محبوبه باقری
بررسی تأثیر غلظتهای مختلف ملاتونین بر رنگیزههای گیاهی گل همیشه بهار در شرایط گلخانهای
بهار علینقی لنگری - وحیدرضا صفاری - علی اکبر مقصودی مود - صفورا سعادتی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4