0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی کاربردهای اخیر فناوری مایکروویو به عنوان روش جدید خشک کردن مواد غذایی
نویسندگان :
محمدرضا بذرافشان
1
سید حسین حسینی قابوس
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد شهر
کلمات کلیدی :
غذا،خشک کردن با مایکروویو،ویژگی های کیفی،سینتیک خشک کردن،رنگ
چکیده :
به دلیل افزایش تقاضا برای مواد غذایی خشک شده با کیفیت بالا، محققان آنها را مورد مطالعه قرار می دهند و تولید کنندگان از تکنیک های پیشرفته خشک کردن مایکروویو استفاده می کنند. در این مقاله، ایدههای اساسی، محدودیتها و نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد خشک کردن به کمک مایکروویو مورد بررسی انتقادی قرار گرفته است. این مقاله به طور انتقادی تحقیقات فعلی را در مورد استفاده از امواج مایکروویو به عنوان منبع گرمایی جایگزین و خشک کردن هیبریدی به کمک مایکروویو مورد بررسی قرار می دهد، که ترکیبی از دو یا سه فاز خشک کردن با کمک مایکروویو برای حفظ مواد غذایی است. تأثیر چندین تکنیک خشک کردن با کمک مایکروویو ، محیط دماها و پیش تیمارهای اولیه با توجه به پارامترهای ترموفیزیکی و کیفی مواد غذایی خشک شده، مانند رنگ، ارزش غذایی و ظرفیت آبرسانی مجدد به طور کامل بررسی شده است. تلاشهای اخیر با استفاده از مدلسازی ریاضی این تغییرات برای میوهها و سبزیجات مختلف، همراه با چگونگی تغییر خواص مواد در طول خشک کردن به کمک مایکروویو از نظر ساختار، رنگ و محتوا نیز بررسی شدهاند. لازم به ذکر است که بیشتر یافته های موجود در ادبیات مربوط به خشک کن های آزمایشگاهی بود که به صورت پراکنده مورد استفاده قرار می گرفتند. روشهای خشک کردن ترکیبی و ترکیبی با کمک مایکروویو باید شکاف بین تحقیقات آزمایشگاهی و پیادهسازی تجاری را در صورتی که باید پتانسیل کامل خود را تحقق بخشند و تأثیر بیشتری بر بخش فرآوری مواد غذایی داشته باشند، پر کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر روغن زیتون بر خواص مکانیکی فیلمهای خوراکی ژلاتین برای استفاده در بستهبندیهای خوراکی
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفندان و بزان در شهرستان الشتر با استفاده از روش Nested-PCR
امین جایدری - مهدی حسنوند - شیوا آزادی چگنی
Study of Tecomella undulata Vegetative Parameters and Human Destructive Factors in Jiroft County, Kerman Province, Iran
Somayeh Zangiabadi - Hannah Owens - Ahmad Pourmirzaie - Mohammad Sadra Mijani
تعامل بین اسید سالیسیلیک و دیگر هورمونها در پاسخ به تنش در گیاهان
محبوبه محمدی - سمیه رستگار - سکینه ملائی محمدآبادی
انواع سامانههای آبیاری با انرژی خورشیدی: مروری بر ادبیات موجود
داوود بهرامی کهیش نژاد - شعبان قوامی جولندان - مصطفی کیانی ده کیانی
اینترنت اشیاء؛ رویکردی برای مدیریت کیفیت آب در مزرعه پرورش ماهی
زینب کاظمی - مریم عبدالرحمانی
تاثیر ماکروجلبکها بر عملکرد جوجههای گوشتی
علی حسین پیرای - رضا مهدوی - حسنا حاجاتی - جمیل بهرام پور
اثر تنوع زیستی در حفاظت از امنیت غذایی
محمد سعید وقار
ترکیب هوش مصنوعی و اینترنت اشیا: دگرگونی نظارت و مدیریت محصولات در کشاورزی دقیق
محمد جواد ادیبیان
بررسی جایگاه شهید یحیی سنوار در تحقق تمدن نوین اسلامی با تأکید بر مفهوم مقاومت و شهادت
محمد فاضل عظیمی - سید حسین علوی زاده - محمد حسین بزرگر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2