0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی روشهای هیدرولیز کراتین پشم: تحلیل روشهای شیمیایی و سبز برای بازیابی پروتئینهای ارزشمند
نویسندگان :
فاطمه نسب پور
1
1- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
آنزیم،پیوندهای دی سولفیدی،دما
چکیده :
کراتین، یک پروتئین ساختاری مقاوم، در ضایعات پشمی به وفور یافت میشود و پتانسیل بالایی برای تبدیل به محصولات ارزشمند دارد. هیدرولیز کراتین به عنوان روشی کلیدی برای بازیافت این پروتئین، از طریق روشهای شیمیایی و روشهای سبز نظیر هیدرولیز آنزیمی، آب فوقگرم، انفجار بخار و استفاده از مایکروویو انجام میشود. در این مقاله، فرآیندهای مختلف هیدرولیز بررسی شده و مزایا، معایب و کاربردهای هر یک تحلیل میشود. روشهای سبز به دلیل سازگاری بیشتر با محیطزیست، مورد توجه ویژهای قرار گرفتهاند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مولفه ها و عملکرد تمدنى سردار قاسم سلیمانی
میثم تارم - حسن علیدادی
بررسی میزان آلودگی سبزیجات و محصولات کشاورزی آبیاریشده با پسابهای حاوی سالمونلا (Salmonella)
امیر حسین رضازاده شیرازی - فاطمه متفکر - سارا مهبودی
Impact of Pediococcus acidilactici Supplementation in Plant Oil-Based Diets on Broiler Performance, Serum Lipids constituents, and Meat Oxidative Stability
Dariush Khademi Shurmasti - Farid Shariatmadari
کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی
نسیم شاویسی - یاسر شهبازی
پیشرو در کشاورزی پایدار از آپومیکسی طبیعی تا آپومیکسی مصنوعی
میثم یعقوبی دشتاب ئی - مجید گل شیخی
Identifying Locations Prone to Algal Blooms using Satellite Imagery
Hamid Bagheri - Goli Sedighi
عصارههای دارویی کلزا، فرصتها و چالشها
فرزانه بوشاسب - زینب عباسی
شناسایی و معرفی تعدادی از قارچهای ماکروسکوپی استان خراسان رضوی و بررسی اثرات آنتاگونیستی آنها
سیما چوب تراش ابرده - مجتبی ممرآبادی - حمید رضا شرقی
کاربرد کودهای زیستی، رویکردی برای اصلاح مراتع و افزایش تولید علوفه
محدثه امیری - سیف اله فیضی خانقاه
مروری برتاثیر استفاده از پروتئینهای تکیاخته با تمرکز بر پروتئینهای باکتریایی در جیره غذایی بر شاخصهای زیستی آبزیان
ساجده اسکافی نوغانی - امید صفری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2