0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
نویسندگان :
سعیده امان الهی
1
سپیده خراسانی
2
اعظم ایوبی
3
محمد بلوردی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهیدباهنرکرمان
3- دانشگاه شهیدباهنرکرمان
4- دانشگاه شهیدباهنرکرمان
کلمات کلیدی :
پوست سبز پسته،ترکیبات فعال زیستی،ضداکسایشی
چکیده :
پوست سبز پسته از ضایعات فرایند تولید پسته می باشد و میتواند به عنوان یک منبع ارزان و قابل دسترس ترکیبات فعال زیستی در صنایع غذایی مورد استفاده قرار بگیرد.در سال های اخیر تلاش های زیادی برای شناسایی و استخراج ترکیبات فعال زیستی پوست سبز پسته و ارزیابی اثرات بیولوژیکی آن ها انجام شدهاست. هدف این مقاله بررسی تاثیر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در غذاهایی مانند کیک، ماکارونی، بستنی، روغن، سس مایونز و سوسیس میباشد. نتایج نشان میدهد که به دلیل خصوصیات ضدمیکروبی، ضداکسایشی و ضد دیابتی عصاره پوست سبز پسته از آن میتوان در محصولات غذایی مختلف استفاده کرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی اثرات روی به دو فرم نانو و معمولی همراه با سرک نیتروژن بر عملکرد و محتوی روغن دانه کلزا
حسین موسی زاده - مهران محمودی - یوسف نیک نژاد
سیستم آگروفارستری رهیافتی مؤثر در توسعه کشاورزی پایدار
محمد سعید وقار
کاربردهای فناوری فراصوت هوابرد در صنایع غذایی
اثر گلایفوسیت و محصولات تراریخته (GMO) بر باروری انسان: تحلیل انتقادی از اثرات منفی و بالقوه آنها
پونه نیکوئی - غلامرضا مطلب
نانوپروبیوتیکها: کاربردهای نوین نانوذرات در بهبود عملکرد و اثربخشی پروبیوتیکها
رضا کاظمی درسنکی
امنیت غذایی، امنیت بذر و سیستمهای تامین بذر
فاطمه شریعتینیا - هرمزد نقوی - جلال قنبری - مهدی غضنفری
Comparative Study on Potassium-based-engineered Biochars from Orange Waste as High-Performance Electrode Materials for Water Desalination by Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
ارزیابی تأثیر پارامترهای اقلیمی سرد بر پراکنش سوسک شاخک بلند سارتا (Aeolesthes sarta Solsky) در شهرستان نیشابور
پریسا اسحاقی - وحید اعتماد - محمدابراهیم فرآشیانی - شهرام خلیقی سیگارودی - محمدحسین ارسلانلو
بررسی الگوی بیان ژن هیدروکسی استروئید دهیدروژناز (HSD) بااستفاده از آنالیز میکرواری هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
مروری بر پروبیوتیکها و پریبیوتیکهای رایج در صنعت طیور
نرگس نجفی - سید مصطفی پیغمبری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4