0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
نویسندگان :
سعیده امان الهی
1
سپیده خراسانی
2
اعظم ایوبی
3
محمد بلوردی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهیدباهنرکرمان
3- دانشگاه شهیدباهنرکرمان
4- دانشگاه شهیدباهنرکرمان
کلمات کلیدی :
پوست سبز پسته،ترکیبات فعال زیستی،ضداکسایشی
چکیده :
پوست سبز پسته از ضایعات فرایند تولید پسته می باشد و میتواند به عنوان یک منبع ارزان و قابل دسترس ترکیبات فعال زیستی در صنایع غذایی مورد استفاده قرار بگیرد.در سال های اخیر تلاش های زیادی برای شناسایی و استخراج ترکیبات فعال زیستی پوست سبز پسته و ارزیابی اثرات بیولوژیکی آن ها انجام شدهاست. هدف این مقاله بررسی تاثیر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در غذاهایی مانند کیک، ماکارونی، بستنی، روغن، سس مایونز و سوسیس میباشد. نتایج نشان میدهد که به دلیل خصوصیات ضدمیکروبی، ضداکسایشی و ضد دیابتی عصاره پوست سبز پسته از آن میتوان در محصولات غذایی مختلف استفاده کرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تنش فلزات سنگین در گیاهان دارویی
زهرا سوری
شناسایی و بررسي عوامل مؤثر بر معیشت پایدار روستایی مبتنی بر نقش بوم گردشگری
لیلا معصومی - مصطفی کرباسیون - قاسم لیانی - سونیا سوری
تحلیل نقش مزایای ادراکشده محصول در تعدیل اثر قیمت بر ارزش ادراکشده: مطالعه موردی بازار محصولات کشاورزی ارگانیک درهمدان
امیررضا اسراری
Artificial Intelligence: A Practical and Satisfying Tool for Ensuring the Safety and Quality of Seafood Products
Alireza Rabiepour - Fatemeh Zahmatkesh - Aria Babakhani
وقوع همزمان تریکوفیتوز در یک گربه خانگی و سرپرست آن: یک گزارش موردی
محمدرضا تیربندپی - پارسا حیدری - امیرحسین مشرفی - سید محمد حسینی
ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات فنولوژیکی اکوتیپهای گندم دیپلوئید (Aegilops tauschii) تحت تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی - محمد رضا عبداللهی
نانو فناوری و کاربرد آن به عنوان نانوآفتکش
فائزه بلوچی - غلامرضا شریفی
اثر سن درخت و عمق خاک بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در باغهای کیوی
ذکریا معنوی - نفیسه یغمائیان - سپیده ابریشمکش
بررسی خواص ضدسرطانی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گیاه پنیرک توسط آنزیم پپسین و فلاورزایم
رویا شهریاری سرحدی - علی نیازی - علی اکبر غلامی - محمدصادق تقی زاده
Review of Investigations of Medical effect Punica granatum L. in the Recent Years
Mahbobeh Khatabakhsh
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2