0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
نویسندگان :
سعیده امان الهی
1
سپیده خراسانی
2
اعظم ایوبی
3
محمد بلوردی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهیدباهنرکرمان
3- دانشگاه شهیدباهنرکرمان
4- دانشگاه شهیدباهنرکرمان
کلمات کلیدی :
پوست سبز پسته،ترکیبات فعال زیستی،ضداکسایشی
چکیده :
پوست سبز پسته از ضایعات فرایند تولید پسته می باشد و میتواند به عنوان یک منبع ارزان و قابل دسترس ترکیبات فعال زیستی در صنایع غذایی مورد استفاده قرار بگیرد.در سال های اخیر تلاش های زیادی برای شناسایی و استخراج ترکیبات فعال زیستی پوست سبز پسته و ارزیابی اثرات بیولوژیکی آن ها انجام شدهاست. هدف این مقاله بررسی تاثیر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در غذاهایی مانند کیک، ماکارونی، بستنی، روغن، سس مایونز و سوسیس میباشد. نتایج نشان میدهد که به دلیل خصوصیات ضدمیکروبی، ضداکسایشی و ضد دیابتی عصاره پوست سبز پسته از آن میتوان در محصولات غذایی مختلف استفاده کرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی گونهEisenia fetida به عنوان نشانگر زیستی در کود گاوی آلوده به سرب
مائده ایرانخواه خانقاه - عطیه الهام نیا - پریسا فرازی - نارین صادقی - نرگس جعفری - ملیسا زحمت کش اینچه برون - زینب کاشفی - مبینا محمدی - رقیه محمدعلیزاده کلرود - ربابه لطیف
شناسایی مؤلفههای پذیرش فناوری انرژیهای تجدیدپذیر در مناطق روستایی شهرستان سراوان: استراتژی نظریه داده بنیان
فاطمه ارتیاعی - سید ابوالقاسم برآبادی
تاثیر محلولپاشی اسید جاسمونیک و 24- اپی براسینولید بر رنگریزههای گیاهی، فعالیت آنزیمی و گلدهی سیکلامن (Cyclamen Persicum)
پیمان انگورج - الهام دانائی
نانو فناوری و کاربرد آن به عنوان نانوآفتکش
فائزه بلوچی - غلامرضا شریفی
نقش اقتصاد چرخهای در انتشار دی اکسید کربن
هاجر اثنی عشری
تاثیر بیوچار هسته خرما و کود شیمیایی بر صفات رشدی گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
ریحانه حسنی پور - محدثه شمس الدین سعید
روندهای فعلی تجزیه و تحلیل، ایمنی و بسته بندی مواد غذایی
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
روش های نوین بهداشت، کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی
ثمین آدینه
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اسانسها در مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
بررسی و ارزیابی منابع تولید رادن و اثرات ناشی از آن بر محیط زیست و موجودات زنده
امیر قربانی - هاله قربانی - هادی قربانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2