0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش بیوانفورماتیک در تجزیه و تحلیل داده‌های ژنومی برای ارتقای مقاومت به بیماری در گیاهان به منظور بهبود ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
بخار فوق گرم: رویکردی جدید برای کاهش بار میکروبی و متابولیت‌ها در فرآوری مواد غذایی
هدیه صادق احمدی - هادی ابراهیم نژاد - فاطمه سرکوهی
امکان سنجی تولید شیر خشک جایگزین گوساله (شیر خشک دامی) غنی شده و پروبیوتیک
سید حسام حمیدی - مهدی قدرت - علی قاجار
استخراج آنزیم از ضایعات غذایی
ستایش کرمعلی - محمدیار حسینی
اثرات منابع مختلف سلنیوم آلی میکرو و نانو بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی آرین
محمد دیانی - شیرین هنربخش - سیدداود شریفی - علی کلانتری حصاری
ویروس موزائیک رگه¬ای گندم: تاریخچه، خسارت و راهکارهای مقاومتی صورت گرفته در ایران
فریده فرح بخش - زهرا امجدی - محمود معصومی
طبقه‌بندی تنش گیاهی با استفاده از ویژگی‌های برگ و یادگیری ماشین
محمدرضا بحرینی بهزادی
اثر محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر بهبود مقاومت به تنش کم آبی در چغندر قند
رقیه فاطمی
مدیریت تنش شوری در گیاه نعناع گریپ‌فروتی: ارزیابی اثر کودهای شیمیایی پوشش‌دار شده با نانوذرات کیتوزان بر ویژگی‌های تغذیه‌ای، بیوشیمیایی و عملکردی
محمد حقانی نیا
مروری بر تأثیر میکروپلاستیک‌ها بر سلامت انسان و اکوسیستم‌های دریایی: چالش‌ها و راهکارهای نوین
ملیکا غلامی - ملینا غلامی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2