0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
روشهای فیزیکوشیمیایی تلخیزدایی از بادام وحشی
نویسندگان :
احسان شاهمرادی
1
سپیده خراسانی
2
کاظم جعفری نعیمی
3
حمید رضا اخوان
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
بادام وحشی،تلخیزدایی،روش های فیزیکوشیمیایی،امنیت غذائی
چکیده :
بادام، یکی از محبوبترین آجیل های درختی، به دلیل فواید تغذیه ای و کاربردهای متنوع در آشپزی ارزش بالایی دارد. با این حال، وجود تلخی، در درجه اول به دلیل آمیگدالین می تواند کیفیت حسی آنها و پذیرش مصرف کننده را تحت تاثیر قرار دهد. هدف فرآیند تلخزدایی کاهش یا از بین بردن این تلخی، افزایش خوشخوراکی و بازارپسندی بادام است. روشهای مختلفی برای تلخزدایی از جمله روشهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی ایجاد شدهاند. روش های فیزیکی شامل درمان هایی مانند خیساندن، بلانچ کردن و برشته کردن است که به کاهش محتوای آمیگدالین از طریق گرما یا استخراج آب کمک می کند. روشهای شیمیایی معمولاً شامل استفاده از حلالها یا مواد شیمیایی برای تجزیه یا حذف ترکیبات تلخ است. در این میان، استفاده از حلالها و اسیدهای آلی نتایج امیدوارکنندهای را در کاهش موثر تلخی نشان داده است. روشهای بیولوژیکی از هیدرولیز آنزیمی استفاده میکنند که در آن از آنزیمهای خاصی برای تجزیه آمیگدالین به محصولات جانبی غیر تلخ استفاده میشود. انتخاب روش تلخ زدایی مناسب به عواملی مانند کارایی، هزینه و تاثیر بر خواص غذایی و حسی بادام بستگی دارد. پیشرفتهای اخیر در فنآوری تلخزدایی بر بهینهسازی این روشها برای دستیابی به تعادل بین اثربخشی و حفظ ارزش غذایی و طعم طبیعی بادام متمرکز شده است. از آنجایی که تقاضای مصرف کنندگان برای تنقلات باکیفیت و سالم رو به رشد است، بهبود فرآیندهای تلخ کننده نقش مهمی در صنعت بادام ایفا می کند و ضمن حفظ فواید سلامتی آجیل، تجربه غذایی دلپذیری را تضمین می کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اولین گزارش ویروس ساقه آبلهای سیب (Apple stem pitting virus (Foveavirus mali) , ASPV) از باغات گلابی در استان کرمان
نجمه عظیمی - احمد حسینی - خلیل ملک زاده
نقش حسابداری در توسعه کشاورزی دقیق
یونس اختیاری
اصلاح خاکهای شور و سدیمی باغات پسته (مطالعه موردی- منطقه مرتاضیه استان یزد)
حسین بیرامی - رستم یزدانی بیوکی - علی مومن پور - امیر پرنیان - حسین پرویزی
اثر کاربرد ترکیبی کود دامی همراه با کود مرغی بر رشد و عملکرد سیبزمینی رقم بامبا در شرایط مزرعهای
اصغر مارزی زاده - صاحبعلی بلندنظر
مروری بر تکنیکهای چاپ سهبعدی (3D) مواد غذایی
مینا سالاری شهری
تاثیر فلزات سنگین بر گیاهان
سارا محبعلی - حسین مددی - حمید طالشی
ارزیابی کود زیستی ریزوبیوم و قارچ میکوریزا بر صفات زراعی ارقام نخود در شرایط دیم
صلاح فرجی - بابک پاساری - اسعد رخزادی
کاربرد گیاهان دارویی در تولید نوشیدنیهای فراسودمند، تاثیر بر ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانها
عهدیه بهزادی - محمد بلوردی - اعظم ایوبی - مهدی کرامت جهرمی
شناسایی فاکتورهای رونویسی مهم در ژنهای افتراق بیان یافته در پاسخ به تنش خشکی در کلزا و ذرت
فاطمه محمودی خالدآبادی - علی مقدم - مرضیه مهری
فراتحلیل عوامل مؤثر بر کارآفرینی کشاورزی در ایران
فاطمه نقی بیرانوند - جعفر یعقوبی - غلامرضا مجردی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4