0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
روشهای فیزیکوشیمیایی تلخیزدایی از بادام وحشی
نویسندگان :
احسان شاهمرادی
1
سپیده خراسانی
2
کاظم جعفری نعیمی
3
حمید رضا اخوان
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
بادام وحشی،تلخیزدایی،روش های فیزیکوشیمیایی،امنیت غذائی
چکیده :
بادام، یکی از محبوبترین آجیل های درختی، به دلیل فواید تغذیه ای و کاربردهای متنوع در آشپزی ارزش بالایی دارد. با این حال، وجود تلخی، در درجه اول به دلیل آمیگدالین می تواند کیفیت حسی آنها و پذیرش مصرف کننده را تحت تاثیر قرار دهد. هدف فرآیند تلخزدایی کاهش یا از بین بردن این تلخی، افزایش خوشخوراکی و بازارپسندی بادام است. روشهای مختلفی برای تلخزدایی از جمله روشهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی ایجاد شدهاند. روش های فیزیکی شامل درمان هایی مانند خیساندن، بلانچ کردن و برشته کردن است که به کاهش محتوای آمیگدالین از طریق گرما یا استخراج آب کمک می کند. روشهای شیمیایی معمولاً شامل استفاده از حلالها یا مواد شیمیایی برای تجزیه یا حذف ترکیبات تلخ است. در این میان، استفاده از حلالها و اسیدهای آلی نتایج امیدوارکنندهای را در کاهش موثر تلخی نشان داده است. روشهای بیولوژیکی از هیدرولیز آنزیمی استفاده میکنند که در آن از آنزیمهای خاصی برای تجزیه آمیگدالین به محصولات جانبی غیر تلخ استفاده میشود. انتخاب روش تلخ زدایی مناسب به عواملی مانند کارایی، هزینه و تاثیر بر خواص غذایی و حسی بادام بستگی دارد. پیشرفتهای اخیر در فنآوری تلخزدایی بر بهینهسازی این روشها برای دستیابی به تعادل بین اثربخشی و حفظ ارزش غذایی و طعم طبیعی بادام متمرکز شده است. از آنجایی که تقاضای مصرف کنندگان برای تنقلات باکیفیت و سالم رو به رشد است، بهبود فرآیندهای تلخ کننده نقش مهمی در صنعت بادام ایفا می کند و ضمن حفظ فواید سلامتی آجیل، تجربه غذایی دلپذیری را تضمین می کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
فراتحلیل چالشها و موانع کارآفرینی کشاورزی در ایران
فاطمه نقی بیرانوند - جعفر یعقوبی - غلامرضا مجردی
عوامل بحران محیطزیست در جهان امروز و راهحلهای معنوی آن
علی احمدپور
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهرهگیری از آن در بستهبندی مواد غذایی
ندا نریمانی - کوثر تقوی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
اثر محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر بهبود مقاومت به تنش کم آبی در چغندر قند
رقیه فاطمی
مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در افزایش ماندگاری میوه خرما
یاسمن رنجبر - حمیدرضا اخوان - رضا حاجی محمدی فریمانی - سپیده خراسانی
مروری بر بیماریزایی بیمارگرهای گیاهی در انسان
مینا راستگو - محمدرضا اتابکی
احیای گونههای گیاهی بومی در جهت حفظ تنوع زیستی مطالعه موردی: استان هرمزگان
شراره قاسمی
وضعیت تاکسونومیکی جنس Fusarium در ایران
کژال زائری - آسیه بهاری میمندی - امیررضا امیرمیجانی
اولین گزارش از شناسایی ویروس موزائیک زرد لوبیا (Potyvirus phaseoluteum) از گیاه فریزیا از ایران
سید عبداله معراجی نیا - احمد حسینی - علی پور خالویی
ارزیابی چرخه عمر (LCA) و نقش آن در بهبود پایداری محیط زیست
اعظم تبیانیان - محمد طلائیان عراقی - مریم شاه بابای آشتیانی - حسین طوری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2