0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی اثر ترکیب هیدروژل و کود NPK بر رشد نهال خیار
نویسندگان :
علی برنوسی
1
محمدرضا زمانی
2
قاسم رضا نژاد
3
علیرضا منصوریان
4
1- موسسه آموزش عالی نوردانش میمه
2- موسسه آموزش عالی نوردانش میمه
3- دانشگاه پیام نور، تهران
4- موسسه آموزش عالی نوردانش میمه
کلمات کلیدی :
خیار،رشد،هیدروژل،NPK
چکیده :
آب یکی از حياتی ترین عوامل موثر در پرورش صيفي جات در کشور است که روش های متنوعی برای کمبود آب استفاده شده است که می توان به کاشت گلخانه ای و استفاده از هيدروژل ها اشاره نمود. تنش آبی بر ویژگی های بيوشيميایی ، فيزیولوژیکی و مورفولوژیکی تاثير می گذارد. هدف اصلی این پژوهش بررسی اثر استفاده هيدروژل و کود NPK به صورت همزمان بر رشد گياه خيار است که غلظت های مختلف هيدروژل با نسبت های مختلف کود NPK در طرح آزمایش این تحقيق مورد استفاده قرار گرفت و تيمار شاهد نيز در نظر گرفته شد برای تمام تيمار ها 3 تکرار کشت داده شد که با توجه به 20 تيمار منتخب، تعداد گلدان های کاشته شده 60 گلدان شد. و با توجه به شرایط و تجهيزات آزمایشگاه برخی آزمایش های مورفولوژیکی و بيوشيميایی و مولکولی برای مقایسه تیمارها انتخاب و انجام شد. . طراحی آزمایش به صورت تک عاملی با 3 تکرار و تجزیه تحلیل اطلاعات با آزمون دانکن انجام شد. نتایج بيانگر آن است که بيشترین ميزان پرولين توليد شده، فعاليت آنزیم های آنتی اکسيدانی فنل اکسيداز و همچنين میزان رنگدانه های فتوسنتزی کلروفيل a ، کلروفيل b و کاروتنوئيدها در تيمارهایی مشاهده گردید که بيشترین ميزان هيدروژل و کود NPK را داشتند و کمترین میزان توليد پرولين، فعاليت آنزیم های آنتی اکسيدانی فنل اکسيداز و همچنين میزان رنگدانه های فتوسنتزی کلروفيل a ، کلروفيل b و کاروتنوئيدها در تيمارهای شاهد و تيمارهایی که کمترین ميزان هيدروژل را داشتند مشاهده گردید. از این تحقیق این طور می توان نتیجه گیری کرد که حضور هيدروژل و NPK منجر به بهبود عملکرد گياه خيار گردیده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثرات ریزجلبکها بر تولید و ترکیب شیر نشخوارکنندگان
زهرا جوکارریگآبادی - ارسلان برازنده - جمیل بهرامپور
روش¬های مختلف آبزی پروری در مناطق خشک جهت تولید پایدار
هاشم خندان بارانی - محدثه میری
Artificial Intelligence: A Practical and Satisfying Tool for Ensuring the Safety and Quality of Seafood Products
Alireza Rabiepour - Fatemeh Zahmatkesh - Aria Babakhani
بررسی تغییرات جمعیت آفت جوانه خوار بلوط با استفاده از تصاویر ماهوارهای سنتینل - 2 در جنگلهای بلوط شهرستان پیرانشهر
بهزاد غزنوی - محمدرضا زرگران - سیدرستم موسوی میرکلا - هادی بیگی حیدرلو
تنوع زیستی نماتدهاي انگل گياهي درختان سیب باغهاي شهرستان دماوند
فرناز فکرت - رضا قادری - ابراهیم پورجم - اکبر کارگربیده - مجید پدرام - ذبیح الله اعظمی ساردویی
مروری بر مدیریت سرخرطومی حنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus
مصطفی خنامانی
Reduction of Evaporation in Quince (Cydonia oblonga Mill.) Orchard Under Shading net
Maryam Tatari Varnousfaderani
بخار فوق گرم: رویکردی جدید برای کاهش بار میکروبی و متابولیتها در فرآوری مواد غذایی
هدیه صادق احمدی - هادی ابراهیم نژاد - فاطمه سرکوهی
مصرف دانه کتان مورفولوژی بیضه در فرزندان نسل اول موش سوری نر را بهبود بخشید
فهیمه پورجعفری
تاثیر تغییرات دمایی بر خصوصیات جوانهزنی بذر گیاه نخود در شرایط تنش شوری
مرضیه جامعی - طاهره فسحت - فریده صادقی - امین الله مظفری - سعیدرضا حسین زاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2