0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
پروبیوتیکها: پیوندی نوین در میکروبیوم روده و تعادل سلامت جسمی و روانی
نویسندگان :
شیما امیدی
1
سمیه سنجری
2
سحر سنجری
3
سارینا خواجه حیدری
4
1- دانشگاه آزاد واحد شهرضا
2- دانشگاه آزاد واحد تهران شمال
3- استعدادهای درخشان
4- استعدادهای درخشان
کلمات کلیدی :
پروبیوتیکها،سلامت انسان،سلول های ایمنی،میکروبیوتا،میکروب های مفید
چکیده :
علاقه به پروبیوتیک ها در سال های اخیر همراه با بازار جهانی محصولات پروبیوتیک به سرعت افزایش یافته است. پروبیوتیکها غذاها و یا مکملهایی هستند که حاوی میکروبهای غیر بیماری زا مانند باکتری ها و مخمرها هستند که روده را مستعمره می کنند و به طور بالقوه می توانند مزایای سلامتی مختلفی داشته باشند. توانایی پروبیوتیکها برای اصلاح پاسخ ایمنی میزبان، تضاد با میکروبهای بیماری زا یا رقابت برای مکانهای چسبندگی با میکروارگانیسم های بیماری زا به عملکرد پروبیوتیکها در برابر میکروارگانیسمها مربوط میشود. عفونتهای دستگاه گوارش، روده تحریک پذیر، عدم تحمل لاکتوز، آلرژی ها، عفونتهای دستگاه ادراری تناسلی، فیبروز کیستیک و انواع سرطان ها با استفاده از پروبیوتیک ها قابل پیشگیری و درمان هستند. سلول های ایمنی و میکروبهای مشترک در روده انسان به منظور حفظ فعالیت های ایمنی سالم به طور مداوم با یکدیگر در یک محیط پایدار ارتباط برقرار می کنند و به یکدیگر واکنش نشان می دهند. میکروبیوتای روده بر عملکرد سیستم عصبی مرکزی (CNS) از طریق محور میکروبیوتا-روده-مغز تأثیر می گذارد. بنابراین، درمانهایی که میکروبیوتای روده را هدف قرار میدهند، مانند پروبیوتیکها، پتانسیل بهبود سلامت روان را دارند. شواهد رو به رشد نشان می دهد که باکتری های پروبیوتیک دارای خواص مهمی برای ارتقاء سلامت و تعدیل کننده ایمنی هستند. بنابراین، استفاده از پروبیوتیک ها ممکن است یک رویکرد امیدوارکننده برای بهبود فعالیت های سیستم ایمنی باشد.بنابراین، این مقاله یک مرور کلی از جنبههای مختلف پروبیوتیکها، از کاربردهای مراقبت از سلامت انسان گرفته تا ایمنی، کیفیت و کنترل را ارائه میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر سن، جنس، ناحیه بدن و وضعیت فیزیولوژیکی بر قطر الیاف گوسفندان کرمانی
فاطمه نسب پور - روح الله میرمحمودی - ارسلان برازنده - یدالله بدخشان
تأثیر مقررات زیست محیطی بر توسعه سبز کشاورزی
هاجر اثنی عشری
Antioxidant and Antibacterial Activities of Rosemary Essential Oil Against Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
بررسی کارایی بیوکاتالیزورها در طراحی و سنتز نانوکودها
حمیرا مسعودی پور
اجرای اقتصاد چرخهای در زنجیره تأمین کشاورزی
سمیه Naghavi
اثر تنش خشکی، کاربرد بیوچار و تلقیح با میکوریزا بر رشد زرینگیاه
مرضیه بشارتی فر - غلامرضا خواجویی نژاد - عنایت الله توحیدی نژاد - جلال قنبری
بررسی الگوی بیان ژن هیدروکسی استروئید دهیدروژناز (HSD) بااستفاده از آنالیز میکرواری هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
تاثیر فلزات سنگین بر رشد و سلامت گیاهان
اسما گرمی
Detection of the CryIA(c) Gene in 12 Rice Samples from Iranian Market
Hajar Soleimani - Samin Asadi - Mahdieh Hosseyni Moghaddam
ارزیابی رهاسازی فسفر از کودهای حیوانی و لجن فاضلاب طی زمان¬های مختلف گرماگذاری در یک خاک آهکی
لیلا زارع - عبدالمجید رونقی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4