0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
پروبیوتیکها: پیوندی نوین در میکروبیوم روده و تعادل سلامت جسمی و روانی
نویسندگان :
شیما امیدی
1
سمیه سنجری
2
سحر سنجری
3
سارینا خواجه حیدری
4
1- دانشگاه آزاد واحد شهرضا
2- دانشگاه آزاد واحد تهران شمال
3- استعدادهای درخشان
4- استعدادهای درخشان
کلمات کلیدی :
پروبیوتیکها،سلامت انسان،سلول های ایمنی،میکروبیوتا،میکروب های مفید
چکیده :
علاقه به پروبیوتیک ها در سال های اخیر همراه با بازار جهانی محصولات پروبیوتیک به سرعت افزایش یافته است. پروبیوتیکها غذاها و یا مکملهایی هستند که حاوی میکروبهای غیر بیماری زا مانند باکتری ها و مخمرها هستند که روده را مستعمره می کنند و به طور بالقوه می توانند مزایای سلامتی مختلفی داشته باشند. توانایی پروبیوتیکها برای اصلاح پاسخ ایمنی میزبان، تضاد با میکروبهای بیماری زا یا رقابت برای مکانهای چسبندگی با میکروارگانیسم های بیماری زا به عملکرد پروبیوتیکها در برابر میکروارگانیسمها مربوط میشود. عفونتهای دستگاه گوارش، روده تحریک پذیر، عدم تحمل لاکتوز، آلرژی ها، عفونتهای دستگاه ادراری تناسلی، فیبروز کیستیک و انواع سرطان ها با استفاده از پروبیوتیک ها قابل پیشگیری و درمان هستند. سلول های ایمنی و میکروبهای مشترک در روده انسان به منظور حفظ فعالیت های ایمنی سالم به طور مداوم با یکدیگر در یک محیط پایدار ارتباط برقرار می کنند و به یکدیگر واکنش نشان می دهند. میکروبیوتای روده بر عملکرد سیستم عصبی مرکزی (CNS) از طریق محور میکروبیوتا-روده-مغز تأثیر می گذارد. بنابراین، درمانهایی که میکروبیوتای روده را هدف قرار میدهند، مانند پروبیوتیکها، پتانسیل بهبود سلامت روان را دارند. شواهد رو به رشد نشان می دهد که باکتری های پروبیوتیک دارای خواص مهمی برای ارتقاء سلامت و تعدیل کننده ایمنی هستند. بنابراین، استفاده از پروبیوتیک ها ممکن است یک رویکرد امیدوارکننده برای بهبود فعالیت های سیستم ایمنی باشد.بنابراین، این مقاله یک مرور کلی از جنبههای مختلف پروبیوتیکها، از کاربردهای مراقبت از سلامت انسان گرفته تا ایمنی، کیفیت و کنترل را ارائه میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Visual Monitoring of Poultry Farming Based on Deep Learning
Mohammad Mahdi Mortazavi - Alireza Akoushideh - Majid Mottaghitalab
مطالعه کالبدشناختی ستون مهره و ساختار بالههای ماهی شوریده معمولی (Otolithes ruber) خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از تصاویر رادیوگرافی
سید محسن سجادیان - امیر ستاری - علیرضا اشرف منصوری - مسعود عابدی
تعیین عملکرد دانه نخود و اجزاء آن تحت تأثیر تاریخ کاشت و سامانه خاکورزی
شهرام چوبتاشانی - حسن حیدری - محمداقبال قبادی
Investigating Infrastructure of the Right to Climate Sustainability, an Obligation to Achieving Climate Justice
Shabab Jahanbin - Ali Faghih Habibi - Ali Mohammadi - Shirin Shirazian - Hadi Kiadliri
ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات فنولوژیکی اکوتیپهای گندم دیپلوئید (Aegilops tauschii) تحت تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی - محمد رضا عبداللهی
ارزیابی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانهای در تولید چغندرقند در شهرستان گرگان
علی راحمی کاریزکی - حسن حبیبی - محمد ملکان - مسعود تاجی - سید قاسم حسینی حیدرآبادی
اولین گزارش از همراهی باکتری Klebsiella pneumoniae با بیماری لکه برگی پسته
فاطمه منگلی - فرناز سیستانی - مهدی آزادوار - اکبر حسینی پور - زهره لری
مروری بر کاربرد الگوریتمهای یادگیری ماشین در ایمنی مواد غذایی
فاطمه زریسفی کرمانی
بررسی اپیدمیولوژیک و راهکارهای کنترلی تب مالت به عنوان یک بیماری زئونوز در انسان و دام
مارال نیستانی - احسان صادقی - محیا سلطانی
کاربرد نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در توسعه فیلمهای خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2