0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
فناوری‌های نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
سید محمد حسین نظام دوست
اثر تنش شوری بر ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمایی ژنوتیپ‌های کاملینا (Camelina sativa)
زهرا دهقانی - علی دادخدائی
مدیریت پایدار منابع آب و انرژی در راستای دستیابی به امنیت غذایی در استان چهارمحال‌وبختیاری
مریم صدیقی هفشجانی - مصطفی کرباسیون - حسنا ابراهیمی حسین آبادی
تاثیر تنش شوری نمک‌های کلرید سدیم و پتاسیم بر رشد و میزان عناصر دانه رست‌های گیاه کلزا تیمار شده با نمک‌های کلریدی
علی غلامعلی تبار - طاهره السادات آقاجانزاده
مطالعه‌ی اثر محلول‌پاشی اسيد آمينه آرژینین بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دانهال‌های پسته رقم بادامی ریز زرند تحت تنش سرما
حسین سجادیان
نوآوری‌ها و کاربردهای خشک‌کن غلتکی برای خشک‌کردن مواد غذایی
فخرالدین صالحی
سنتز و بررسی اثر نانو ذرات اوره-هیدروکسی آپاتیت در بهبود رشد و تولید علوفه ارزن و سورگوم
سمیه چراغی - جلال قنبری - مهدیه رجایی - وحید صاحب - قاسم محمدی نژاد
اقتصاد چرخشی در بخش کشاورزی ایران:فرصت‌ها، چالش‌ها و راهکارها
معصومه والی
تأثیر تنش خشکی بر شاخص‌های بیوشیمیایی Helianthus annuus
آمنه قاسمی مصرمی - فرشته عباسی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی - محمد جعفر هدایتی - محمود رمرودی - محمدحسین صیادی
مکانیسم¬های افزایش مقاومت در گیاهان علیه آفات توسط باکتری¬های ریزوسفری محرک رشد
مصطفی خنامانی - الهه درینی - حمیدرضا علیزاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2