0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کودهای زیستی: راهکاری پایدار برای افزایش حاصلخیزی خاک و تولید محصول
نویسندگان :
معصومه مصطفائی
1
زهره الویار
2
1- مركز تحقيقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی
2- مركز تحقيقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل (مغان)
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،کودهای زیستی،کودهای شیمیایی،کشاورزی پایدار،حاصلخیزی خاک،میکروارگانیسمهای مفید
چکیده :
استفاده بیرویه از کودهای شیمیایی برای افزایش تولیدات کشاورزی منجر به مشکلات زیست محیطی و کاهش حاصلخیزی خاک شده است. با توجه به رشد جمعیت جهانی و نیاز روزافزون به تولید مواد غذایی، استفاده از کودهای زیستی میتواند نقش مهمی در تضمین امنیت غذایی پایدار داشته باشد. کودهای زیستی جایگزینی پایدار و سازگار با محیط زیست برای کودهای شیمیایی هستند. این کودها با استفاده از میکروارگانیسمهای مفید خاک، حاصلخیزی خاک را افزایش میدهند و مواد مغذی ضروری را برای گیاهان فراهم میکنند و به حفظ سلامت خاک و کیفیت محصولات کشاورزی کمک میکنند. کودهای زیستی مواد مغذی را از طریق فرآیندهای طبیعی تثبیت نیتروژن، حل شدن فسفر و تحریک رشد گیاه از طریق سنتز مواد محرک رشد اضافه میکنند. همچنین دوستدار محیط زیست بوده و مسئول در دسترس بودن مداوم مواد مغذی از منابع طبیعی هستند. با این حال، برای تحقق کامل پتانسیل این نهاده های ارزشمند، تحقیقات و توسعه بیشتر در شناسایی سویه های میکروبی موثر، بهبود روش های تولید و فرمولاسیون کودهای زیستی و همچنین ترویج استفاده از آنها در بین کشاورزان مورد نیاز است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Emerging and Re-emerging Zoonotic Diseases: Transmission Dynamics, Public Health Impact, and Control Strategies
Hosein Yousefi
واکاوی شاخصههای تمدن نوین اسلامی در اندیشه شهیدان مقاومت
رشید رکابیان
تحلیل تأثیر ترکیبات امولسیونی بر ضریب فنریت فیلم بیوپلیمری سدیم کربوکسی متیل سلولز
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
پتانسیل جلبکها در تولید بیودیزل و فوکوییدان: راهکارهای نوین برای انرژی پایدار و سلامت
مریم نظری - گیلان عطاران فریمان
Identifying Locations Prone to Algal Blooms using Satellite Imagery
Hamid Bagheri - Goli Sedighi
اثرات آب شور بر ویژگیهای میکرو و ماکرو تیبیا: ارزیابی منابع آلی سلنیوم در جوجههای گوشتی
محمد دیانی - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - سیدداود شریفی
توسعه و نوآوری در صنعت بستهبندی: روندها و چالشهای آینده
شیما امیدی - سمیه سنجری - سارینا خواجه حیدری - سحر سنجری
تولید ورمی¬کمپوست در راستای کارآفرینی دانش¬آموزی در شهرستان بهبهان
مرضیه جامعی - طاهره فسحت - رقیه معلقی - امین الله مظفری - سعیدرضا حسین زاده
مطالعه کالبدشناختی و رادیوگرافیکی حفره دهانی در ماهی کوتر مواج (Sphyraena putnamae)
سید محسن سجادیان - امیر ستاری - مبینا کرمی
بررسی تمایل کشاورزان حوزه غرب جازموریان نسبت به بذرهای اصلاحشده با مقاومت به تنشهای محیطی
محسن عادلی ساردوئی - محمد خداوردیزاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2