0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثرات ریزجلبکها بر تولید و ترکیب شیر نشخوارکنندگان
نویسندگان :
زهرا جوکارریگآبادی
1
ارسلان برازنده
2
جمیل بهرامپور
3
1- دانشگاه جیرفت
2- دانشگاه جیرفت
3- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
اسیدهای چرب امگا-3،تغذیه نشخوارکنندگان،ریزجلبکها،کیفیت شیر
چکیده :
ریزجلبکها میکروارگانیسمهای تکسلولی یا چندسلولی فوتواتوتروف کوچکتر از 400 میکرومتر هستند و میتوانند بهعنوان منبع تغذیه حیوانات استفاده شوند. بهنظر میرسد نشخوارکنندگان اهداف امیدوارکنندهای برای این ماده غذایی جدید باشند، زیرا میتوانند از نیتروژنهای غیرپروتئینی موجود در ریزجلبکها نیز استفاده کنند و دیوارههای سلولی آنها را هضم کنند. این مقاله به بررسی مطالعات استفاده از ریزجلبکها در تغذیه نشخوارکنندگان شیری میپردازد تا اطلاعاتی در مورد وضعیت محدودیتها و استفاده بالقوه آنها ارائه دهد. اثرات عمده ریزجلبکها بر تولید شیر، تغییرات در پروفایل اسیدهای چرب شیر است، بهویژه مربوط به اسیدهای چرب با زنجیره بلند و سری امگا-3، بهویژه دوکوزاهگزانوئیک اسید و ایکوزاپنتانوئیک اسید که برای سلامت انسان مفید هستند. با اینحال، مصرف بیش از حد ریزجلبکها ممکن است بر خوشخوراکی، مصرف خوراک، متابولیسم شکمبه تأثیر منفی بگذارد و ممکن است اثرات منفی بر تولید شیر و چربی داشته باشد. در نتیجه، باید توجه دقیق از نظر مقدار ریزجلبک مکملشده در نظر گرفته شود تا از کاهش مصرف خوراک و بدترشدن تولید و کیفیت شیر جلوگیری شود. تحقیقات بیشتری برای شناسایی گونه/خوراک مناسبتر و اثرات یک مکمل طولانیمدت مورد نیاز است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پایش آلودگي فلزات سنگين در پروفيل خاك (مطالعه موردی: شهرستان یزد)
اعظم رضوی نسب - عباس علی فقیه خراسانی
بررسی بیان ژن HSPA5 براساس پروفایل ریزآرایه هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
ویروس چروکیدگی قهوهای میوه گوجهفرنگی تهدید جدیدی برای مزارع گوجهفرنگی ارومیه
سیفالدین رحیم حسین مصلح - مینا راستگو
سنتز و بررسی اثر نانو ذرات اوره-هیدروکسی آپاتیت در بهبود رشد و تولید علوفه ارزن و سورگوم
سمیه چراغی - جلال قنبری - مهدیه رجایی - وحید صاحب - قاسم محمدی نژاد
کاربرد نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در توسعه فیلمهای خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
بررسی تاثیر کاربرد خارجی تیامین بر فعالیت آنزیم¬های آنتی اکسیدانی گیاه کلزا تحت تنش سمیت مس
شقایق مرادی - طاهره السادات آقاجانزاده
بهبود اثرات تنشخشکی بر رشد، زنده¬مانی و برخی صفات فیزیولوژیک نهال¬¬های بلندمازو با استفاده از کود اوره
الهام اکاتی - علیرضا علی عرب
مروری کوتاه بر کاربرد هوش مصنوعی در پرورش طیور
ساره افتخاری کنزرکی
نقش سامانههای تصفیه طبیعی به عنوان راهحلی مؤثر جهت مدیریت پایدار و کاهش چالشهای آلودگی آب
سحر حسینی - محمد سوری روداوری - امید بهمنی
بررسی و مقایسه دستگاههای تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ از نظر میزان برق مصرفی در سرعتهای مختلف وکیوم
مهرداد قاسمی نژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2