0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثرات آب شور بر ویژگی‌های میکرو و ماکرو تیبیا: ارزیابی منابع آلی سلنیوم در جوجه‌های گوشتی
محمد دیانی - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - سیدداود شریفی
مروری بر تأثیر عوامل ضدکلوخه‌ای شدن بر ویژگی‌های کیفی پودر خرما
کیمیا شفیعی زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی
نقش اطلاعات رقومی خاک در مدیریت خاک
زهره الویار - معصومه مصطفائی
درون‌پوشانی، فن‌آوری‌ نوین در فرآوری مواد غذایی
حنان لشکری
پیش‌بینی مخارج غذایی خانوارهای روستایی ایران با استفاده از ماشین یادگیری افراطی
جبرئیل واحدی - محمد قهرمان زاده - سعید صمدیان فرد
پتانسیل ضایعات میوه به عنوان مکمل پریبیوتیک در خوراک دام و تأثیر آن بر سلامت گوارش دام
مسعود احمدنژاد - مهرداد نمکچی
اثر سن درخت و عمق خاک بر برخی ویژگی‌های شیمیایی خاک در باغ‌های کیوی
ذکریا معنوی - نفیسه یغمائیان - سپیده ابریشم‌کش
Utilizing Peanut Shell-Derived Materials in Active Packaging Systems: A Sustainable Approach to Combat Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
بررسی انگل‌های خونی در ماهی کفال طلایی (Liza aurata)دریای خزر
سالار علیزاده - حسین جوان بخت - مهوش هادوی
Mapping Dust Storm Hotspots in the South of Kerman Province Using Satellite Data
Reyhane Rafie Forushani - Reza Jafari - Hakimeh Sanati
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4