0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثرات ریزجلبکها بر تولید و ترکیب شیر نشخوارکنندگان
نویسندگان :
زهرا جوکارریگآبادی
1
ارسلان برازنده
2
جمیل بهرامپور
3
1- دانشگاه جیرفت
2- دانشگاه جیرفت
3- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
اسیدهای چرب امگا-3،تغذیه نشخوارکنندگان،ریزجلبکها،کیفیت شیر
چکیده :
ریزجلبکها میکروارگانیسمهای تکسلولی یا چندسلولی فوتواتوتروف کوچکتر از 400 میکرومتر هستند و میتوانند بهعنوان منبع تغذیه حیوانات استفاده شوند. بهنظر میرسد نشخوارکنندگان اهداف امیدوارکنندهای برای این ماده غذایی جدید باشند، زیرا میتوانند از نیتروژنهای غیرپروتئینی موجود در ریزجلبکها نیز استفاده کنند و دیوارههای سلولی آنها را هضم کنند. این مقاله به بررسی مطالعات استفاده از ریزجلبکها در تغذیه نشخوارکنندگان شیری میپردازد تا اطلاعاتی در مورد وضعیت محدودیتها و استفاده بالقوه آنها ارائه دهد. اثرات عمده ریزجلبکها بر تولید شیر، تغییرات در پروفایل اسیدهای چرب شیر است، بهویژه مربوط به اسیدهای چرب با زنجیره بلند و سری امگا-3، بهویژه دوکوزاهگزانوئیک اسید و ایکوزاپنتانوئیک اسید که برای سلامت انسان مفید هستند. با اینحال، مصرف بیش از حد ریزجلبکها ممکن است بر خوشخوراکی، مصرف خوراک، متابولیسم شکمبه تأثیر منفی بگذارد و ممکن است اثرات منفی بر تولید شیر و چربی داشته باشد. در نتیجه، باید توجه دقیق از نظر مقدار ریزجلبک مکملشده در نظر گرفته شود تا از کاهش مصرف خوراک و بدترشدن تولید و کیفیت شیر جلوگیری شود. تحقیقات بیشتری برای شناسایی گونه/خوراک مناسبتر و اثرات یک مکمل طولانیمدت مورد نیاز است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثرات آب شور بر ویژگیهای میکرو و ماکرو تیبیا: ارزیابی منابع آلی سلنیوم در جوجههای گوشتی
محمد دیانی - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - سیدداود شریفی
مروری بر تأثیر عوامل ضدکلوخهای شدن بر ویژگیهای کیفی پودر خرما
کیمیا شفیعی زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی
نقش اطلاعات رقومی خاک در مدیریت خاک
زهره الویار - معصومه مصطفائی
درونپوشانی، فنآوری نوین در فرآوری مواد غذایی
حنان لشکری
پیشبینی مخارج غذایی خانوارهای روستایی ایران با استفاده از ماشین یادگیری افراطی
جبرئیل واحدی - محمد قهرمان زاده - سعید صمدیان فرد
پتانسیل ضایعات میوه به عنوان مکمل پریبیوتیک در خوراک دام و تأثیر آن بر سلامت گوارش دام
مسعود احمدنژاد - مهرداد نمکچی
اثر سن درخت و عمق خاک بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در باغهای کیوی
ذکریا معنوی - نفیسه یغمائیان - سپیده ابریشمکش
Utilizing Peanut Shell-Derived Materials in Active Packaging Systems: A Sustainable Approach to Combat Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
بررسی انگلهای خونی در ماهی کفال طلایی (Liza aurata)دریای خزر
سالار علیزاده - حسین جوان بخت - مهوش هادوی
Mapping Dust Storm Hotspots in the South of Kerman Province Using Satellite Data
Reyhane Rafie Forushani - Reza Jafari - Hakimeh Sanati
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4